Instal·lació Audiovisual per Fitness Virtual. G2 Sport & Wellness

Instal·lació Audiovisual per Fitness Virtual de la casa Les Mills. EL centre esportiu G2 Sport & Wellness de Pineda de Mar ha decidit adoptar els productes de Les Mills per al Fitness Virtual en les seves dues sales d’activitats dirigides.

Audiovisuales Mister Mix som els professionals d’audiovisuals recomanats per la casa Les Mills.

L’equipament audiovisual per a les dues sales d’aquesta Instal·lació Audiovisual de Fitness Virtual escollit ha estat la Pantalla Elèctrica ORAY de 300 x 169 cm i el Projector SONY FULL HD de 5000 ANSI VPL-CH370 amb el sistema Trigger per a les automatitzacions.

Com a suport del programari de Les Mills s’han utilitzats dos IPAD 7 de 10,2 “.

Instal·lació Audiovisual durant el Confinament per COVID 19

En ple confinament pel COVID 19, vam rebre l’encàrrec de reformar i modernitzar les instal·lacions audiovisuals de les dues sales d’activitats dirigides del Gimnàs G2 Sport & Wellness de Pineda de Mar. D’una banda, es va modernitzar tot el sistema d’audiovisuals incloent-hi els sistemes de so i els sistemes d’imatge.

D’altra banda, es va fer una Instal·lació Audiovisual per Fitness Virtual de la casa Les Mills utilitzant diversos sistemes d’automatització suportats pel seu programari específic i instal·lats en diversos IPAD d’última generació.

L’objectiu del propietari del centre esportiu, amb molt bon criteri, era el de sorprendre als seus abonats en la reobertura del gimnàs. Tenint en compte sempre la normativa provisional a causa de l’estat d’alarma pel COVID 19 es van poder realitzar les reformes sol·licitades durant els períodes permesos per la llei. Aprofitant així l’aturada obligatoria.

Instal·lació Audiovisual per Fitness Virtual. Audiovisuales Mister Mix
Instal·lació Audiovisual per Fitness Virtual. Audiovisuales Mister Mix

Instal·lació Audiovisual per Fitness Virtual dels programes de Les Mills

L’equipament de cada sala va consistir en una Pantalla Elèctrica ORAY de 300 x 169 cm. Un Projector SONY FULL HD de 5000 ANSI VPL-CH370, amb el seu corresponent suport extensible de sostre. Finalment, un sistema Trigger per automatitzar la baixada i pujada de la pantalla. És a dir, amb la posada en marxa i l’apagat de l’projector respectivament, la pantalla de projecció es desplega o es recull. A causa de que l’aplicació de Les Mills s’instal·la en un IPAD 7 de 10,2″ que permet la interconnexió de les IPs de l’IPAD i del Projector, això facilita l’encesa automàtica del sistema uns minuts abans de que comenci la classe.

A més, també permet l’apagat automàtic d’aquest un cop finalitza la classe. Aquesta instal·lació audiovisual per a fitness virtual dels programes de Les Mills generen un impacte visual pel client espectacular i modern. A més, pel propietari el fet de no malbaratar hores d’ús del llum del projector, és motiu d’un estalvi important.

El suport on es va instal·lar l’IPAD va ​​ser de la marca VOGELS. Es va utilitzar el peu de sobretaula PTA-3102 i el suport de seguretat PTS-1239 especial per allotjar l’IPAD de 10,2″ amb seguretat i elegància.

Instal·lació Audiovisual per Fitness Virtual. Audiovisuales MisterMix
Instal·lació Audiovisual per Fitness Virtual. Audiovisuales MisterMix