Instal·lació Audiovisual per Spinning Virtual. Poliesportiu Puigvert

Reforma completa de la Instal·lació audiovisual per Spinning Virtual del Poliesportiu Puigvert. Venda, instal·lació i posada en marxa del sistema d’àudio LD Systems CURV 500.

Instal·lació audiovisual totalment integrada en la nova estètica de la sala. Complementada amb un projector Panasonic de 5000 ansilumens i un sistema d’il·luminació espectacular LED.

El client va sol·licitar un sistema d’àudio que, juntament amb el sistema d’il·luminació espectacular i la projecció d’alta qualitat fes, que l’experiència de l’usuari final fos el més intensa possible. Per tant, en una sala amb més de 20 metres de llarg i uns 5 metres d’ample, la instal·lació d’àudio havia de donar una qualitat de so excel·lent. De manera que l’usuari percebés les màximes sensacions possibles.

Equips Audiovisuals Instal·lats en la reforma de la Sala Spinning

D’acord a les característiques de la sala, la solució que es va escollir va ser la del sistema CURV 500 de la marca LD Systems de color blanc distribuït en dues fileres d’altaveus satèl·lits de 2 grups de 3 satèl·lits cadascun. D’aquesta manera es va aconseguir un repartiment perfecte i uniforme del so de manera que tots els usuaris percebessin la mateixa intensitat i qualitat al llarg i ample de tota la sala.

Els quatre punts de so d’aguts i mitjans, cadascun format per 3 altaveus Satèl·lit LD CURV 500 S2W i un adaptador Smartlink CURV 500 LD CURV 500 SL W es van col·locar penjats de sostre en dues fileres equidistants entre si per obtenir un millor repartiment del so . Els suports utilitzats van ser els Suports per Satèl·lits CURV 500 LD CURV 500W MBW de color blanc.

Com a complement indispensable dels altaveus satèl·lit, es van instal·lar 2 subgreus LD Systems CURV 500 I SUB W.

 

El primer al costat de la tarima on se situa el tècnic esportiu. El segon es va instal·lar a mitja sala, de manera que es va contribuir encara més al fet que la percepció dels usuaris fos la mateixa independentment de la ubicació d’aquest a la sala.

D’altra banda, a la tarima al costat del tècnic esportiu, es va situar una Moble Rack Fonestar 19 de 16 unitats FRE-210 equipat amb un Previ ECLER 4 IN SAM 402, 1 Reproductor de CD USB SD MP3 LD CDMP1 per facilitar la reproducció de música en qualsevol format i un micròfon Shure BLX4/SM31.

La instal·lació d’àudio es va completar amb un altaveu o monitor d’escenari actiu o autoamplificat de la marca LD Systems de 8 polzades model LD MON 8 IA G2 col·locat al costat de l’Instructor amb la finalitat que aquest obtingués una bona qualitat de so sense dependre de l’àudio de la resta de la sala.

Sala Indoor Cycling moderna. Audiovisuals Mister Mix
Instal·lació Audiovisual per Spinning Virtual. Audiovisuales Mister Mix
Instal·lació Audiovisual per Spinning Virtual. Audiovisuales Mister Mix