Solucions Audiovisuals per Acadèmies. Celtic Language School

Solucions Audiovisuals per Acadèmies d'Idiomes. L'acadèmia Celtic Language School de Cardedeu ens va encarregar el projecte de modernitzar 6 de les seves aules.

Instal·lem diversos televisors, projectors de distància ultracurta sobre pantalles rígides i un projector de ràtio 1: 1. En funció de la mida de cada aula.

Instal·lacions Audiovisuals per a Aules Petites

Algunes de les aules, per la seva reduïda grandària, es van solucionar instal·lant simplement televisors de 55" GRUNDIG GEU 7900 a la paret utilitzant suports de la marca FONESTAR.

Acompanyant ALS Televisors és va subministrar i va Instal·lar 1 ordinador FUJITSU LIFEBOOK en cadascuna de les aules per poder realitzar Totes els Funcions necessaries durante les classes.

Solucions Audiovisuals per Acadèmies
Instal·lar televisor en aula
Solucions Audiovisuals per Acadèmies

Solucions Audiovisuals per Acadèmies mitjançant Projector

Les aules més grans es van equipar amb diversos Projectors de distància Ultracurta EPSON EB-680 de 3500 Ansilumenes. Aquests projecten sobre pissarres rígides, que són les que s'utilitzaven per escriure amb retoladors abans de el projecte de modernització realitzat.

En una altra de les aules, davant la impossibilitat d'utilitzar un projector de distància ultracurta, a causa de el disseny de l'aula, es va instal·lar un projector de Ràtio 1: 1, el model 5 EPSON-W06 i una pantalla mural manual ORAY 1B1 de 150x150 cm.

Solucions Audiovisuals per Acadèmies mitjançant projector
Instal·lar projector a l'aula
Solucions Audiovisuals per Acadèmies mitjançant projector

Altres Serveis Audiovisuals per Acadèmies

Finalment, es va reconfigurar i optimitzar la xarxa WIFI de tot el centre per assegurar-nos que poguessin treballar amb la màxima qualitat d'imatge i seguretat.

La majoria de vídeos que s'anaven a projectar provenien d'una plataforma i s'utilitzaven en streaming.