Equips Audiovisuals per a Gimnasos

Gimnàs Torre Agbar Ò Welness

L´empresa d´arquitectura encarregada de la creació del nou gimnàs per a ús exclusiu dels treballadors de l´emblemàtic edifici Torre Agbar de Barcelona, ​​ens va encarregar el projecte de subministrar i instal·lar tots els equips audiovisuals per a gimnasos. D'una banda, sonoritzem i il·luminem la sala de Spinning amb equips de so d'alta qualitat i barres led d'il·luminació espectacular.

D'altra banda, sonoritzem la Sala d'Activitats Dirigides i finalment subministrem i instal·lem tots els equips de so per a la megafonia a la Sala de Fitness. Ens assegurem que totes les instal·lacions de so fossin compatibles amb els sistemes dalarma i missatges durgència.

Equips Audiovisuals per a la Sala de Spinning: So

 

Es fa la instal·lació dels equips de so de la sala de spinning amb els equips d'alta qualitat de la sèrie LD Curv500 de la marca Ld Systems. Més concretament instal·lem quatre parelles d'altaveus en quatre punts per aconseguir la màxima homogeneïtzació i qualitat del so. Cada punt està compost per un Smartlink LDCURV500SLA i dos altaveus satèl·lit LDCURV500S2, muntats sobre els suports de paret LDCURV500WMB. Per aconseguir una pressió acústica digna de les millors sales de spinning s'ha complementat la instal·lació de so amb un subgreu LDCURV500ISUB.

L'electrònica per al so d'aquesta sala està composta per una Etapa de Potència LDCURV500S2, un previ Ecler eSam-402, com a reproductor es va instal·lar el Lector CD/USB/MP3 LDCDMP1. Tot això al costat del micròfon sense fil LDU308BPH, es va muntar en un rack Fonestar de 16U amb rodes i calaix de 3U amb clau. Per completar la instal·lació s'ha subministrat un cinturó de neoprè per a la petaca del micròfon i un cable 2RCA-MINI JACK 3,5 per connectar qualsevol reproductor addicional, com ara telèfon mòbil.

Equips de So per a la Sala de Spinning
Altaveu LD Systems LDCurv500
Equips de So per a la Sala de Spinning

Equips Audiovisuals per a la Sala de Spinning: Il·luminació

 

Es realitza la instal·lació d'il·luminació espectacular a la sala de Spinning amb 10 Barres LED CAMEU TRIBAR 400IR. L'electrònica encarregada del funcionament i la programació de les diferents escenes lumíniques comença per una Interface CAMEU DVC per a DMX connectada a un Mini PC ASUS VIU CEL J4005 destinat exclusivament a la il·luminació espectacular.

Per complementar la instal·lació d'il·luminació espectacular, es van programar més de 10 escenes lumíniques diferents. Aquestes escenes es van consensuar amb els tècnics de spinning per fer-les a mida de cadascun. Cadascuna d'aquestes escenes, amb una denominació específica, es reflecteix en una Tablet amb diferents botons per simplificar-ne l'ús.

Equips d'Il·luminació per a la Sala de Spinning
Equips d'Il·luminació per a la Sala de Spinning
Equips d'Il·luminació Vermella per a la Sala de Spinning

Equips Audiovisuals per a la Sala d´Activitats Dirigides

 

Per a la sonorització de la sala d'activitats dirigides es van instal·lar dos altaveus de 8 polzades i 250 W, els LD Systems Stinger 8 G3 juntament amb els seus respectius suports de paret Stinger 8 G3 WMB. Per aconseguir la pressió acústica desitjada el so es va complementar amb el subgreu LD SUB 10 A.

L'electrònica de la sala està formada per una Etapa de Potència LDDJ800 de 400W x2, un previ Ecler e-SAM 402, tot muntat en un Rack amb rodes de 16 U Fonestar. Al costat de l'electrònica s'ha instal·lat un micròfon sense fil també de la marca LD-Systems, el LD U308 BPH.

Equips Audiovisuals per a la Sala d´Activitats Dirigides
Rack Sala d´Activitats Dirigides
Equips Audiovisuals per a la Sala d´Activitats Dirigides

Equips de So per a Megafonia a la Sala de Fitness

 

La zona de Fitness s'ha sonoritzat amb altaveus de megafonia Ecler. El propòsit d'aquesta instal·lació és reproduir música ambient i transmetre els missatges d'emergència. En total s'han instal·lat 14 caixes acústiques Ecler Ambit 103 amb els seus suports de color negre.

L'electrònica de la instal·lació es va resoldre amb un amplificador Monacor PA-900. Per als avisos d'emergència, es van instal·lar dos altaveus Ambit 106, un a cadascuna de les sales d'activitats dirigides i spinning.

Equips Audiovisuals per a Gimnasos
Equips Audiovisuals per a Gimnasos
Equips Audiovisuals per a Gimnasos
Equips Audiovisuals per a Gimnasos
Equips Audiovisuals per a Gimnasos
Equips Audiovisuals per a Gimnasos