Equips Audiovisuals per a Casa. Sonorització Xalet

Instal·lació de Home Cinema i d'Equips Audiovisuals per a Casa. L'any 2019, ens van encarregar un projecte de Home Cinema i Sonorització Domèstica molt ambiciós.

El projecte audiovisual en qüestió, un xalet unifamiliar de Castelldefels, tenia diverses fases diferenciades que requerien solucions a mida.

1ª Fase: Instal·lació d'Equips Audiovisuals per a Casa amb Sistema Multiroom

Per aconseguir que cada usuari pogués escoltar la música que volgués en cada moment i en cada estada de forma independent. Es va haver de crear 12 zones independents, on s'incloïa els banys, la cuina i les habitacions.

La solució que s'adaptava millor era de Sonos, que permet independitzar les zones i controlar tot el sistema per a dispositius mòbils.

Els altaveus que es van instal·lar van ser la majoria de sostre. Els models van ser els Ecler IC52M per a banys i zones humides. Els Ecler IC6 Class I en els dormitoris, la cuina i el menjador. També es van instal·lar alguns altaveus de Boston HSI460 Estèreo en espais on, per grandària, no es justificava posar dos altaveus per reproduir en estèreo. Al despatx de soterrani es va usar un altaveu Sonos PLAY 1 i el gimnàs es va sonoritzar amb un Sonos PLAY 3.

2ª Fase: Equips Audiovisuals per a la Sonorització de les Zones Exteriors

El repartiment del so per les zones que envoltaven l'habitatge es va fer amb sis altaveus Ecler IG108 que es van instal·lar en els diferents parterres.

A més es van col·locar dos altaveus Bose 251 en una pèrgola al costat de la casa.

Tot el sistema es va amplificar amb etapes de potència Ecler, una Ecler eGPA2-300 per als 4 altaveus Ecler IG108 de la part de davant de la casa, al costat de la piscina i dues Ecler eGPA2-300 per als altaveus Ecler IG108 de la part posterior i els dos altaveus Bose 251 de la pèrgola.

Equips Audiovisuals per a Casa. Audiovisuales MisterMix
Sonoritzar Exteriors. Audiovisuales MisterMix
Equips Audiovisuals per a Casa. Audiovisuales MisterMix

3ª Fase: Sonorització i Instal·lació d'un Home Cinema al Celler

El Home Cinema es va complementar amb els sistemes i equips de Sonus Faber de la sèrie Venere. Els altaveus Sonus Faber Venere 2.0 van ser els frontals. L'altaveu Sonus Faber Venere Center com a central i els altaveus Sonus Faber Venere 1.5 al darrere. El subgreu instal·lat va ser el REL T / 5i.

El conjunt es va arrodonir amb un Televisor Sony 4K de 65 "KD-65AF8, el receptor Martantz SR-5012 i un BluRay Sony UBP-X700. Un Sistema excepcional a l'alçada d'una casa excepcional. El Celler es va sonoritzar amb dos altaveus Ecler Audeo 108 connectats a sistema Sonos a través d'un Sonos Connect.

4a Fase: Instal·lació de Home Cinema al Saló principal

Al voltant de la Televisió SONY 4K KD-55AF8 instal·lada en un suport de sostre fet a mida, es va afegir la Barra de so Sonos PlayBar, dos Sonos Play 1 i com a suport de so del darrere i el subgreu Sonos Sub.

El resultat va ser un sistema molt equilibrat amb una qualitat de so i imatge excepcional. El disseny va resultar totalment adaptat a les característiques estètiques i de decoració de tot l'habitatge.

Molt atractiu i d'alta fidelitat, amb sistemes i equips audiovisuals que no necessiten manteniment. Una instal·lació d'equips audiovisuals per a casa digna d'aquest fantàstic Xalet.

Instal·lacions de So i Imatge. Instal·ladors MisterMix
Equips Audiovisuals per a Casa. Audiovisuals MisterMix
Equips Audiovisuals per a Casa. Audiovisuales MisterMix
Equips Audiovisuals per a Casa. Audiovisuales MisterMix