Integracions Audiovisuals per Sector

Integracions Audiovisuals per Sector. Hem fet Instal·lacions i Integracions Audiovisuals per a tots els sectors. La presència en el sector audiovisual des de l’any 1992, ens ha permès treballar amb tot tipus de clients i col·laboradors.

Pots consultar alguns dels nostres Projectes d’Instal·lacions Audiovisuals més recents.

 

Classifiquem els nostres clients d’Integracions Audiovisuals per sector d’activitat

 

D’aquesta manera tenim. Primer, instal·lacions de so i imatge o Instal·lacions Audiovisuals per a Ajuntaments i Organismes Públics. Segon, Instal·lacions Audiovisuals per a l’Educació, per a tot tipus de col·legis i centres formatius. Tercer, projectes i Instal·lacions Audiovisuals per a Empreses, comerços i oficines de tots els sectors. Quart, projectes i Instal·lacions Audiovisuals de Home Cinema i sonorització per a la llar. Cinquè, som experts en les Instal·lacions Audiovisuals per Gimnasos i centres esportius de tota mena. Hem equipat sales per gimnasos i centres esportius, on les instal·lacions i integracions audiovisuals han anat guanyant importància al llarg d’aquests últims anys. I, finalment, hem fet Instal·lacions Audiovisuals en Hotels i Restaurants.

 

Classifiquem els nostres clients de Venda i Distribució segons la seva naturalesa

 

És a dir, d’una banda som experts en la instal·lació, la posada en marxa, el manteniment i el lloguer d’equips audiovisuals per a tot tipus de clients i esdeveniments. Amb la finalitat de trobar el que millor s’adapti a les necessitats dels nostres clients. Sempre utilitzem material i equips audiovisuals de qualitat. Atenem des de projectes audiovisuals econòmics fins a les instal·lacions i integracions audiovisuals més complexes i exclusives.

I d’altra banda, som venedors d’equips audiovisuals per a botigues, professionals del món audiovisual i venda directa a el client final. Diem venda a el client final perquè, llevat d’alguna excepció, les instal·lacions audiovisuals que realitzem són amb equip subministrat per nosaltres mateixos. Venem i instal·lem els equips audiovisuals en què més confiem. D’aquesta manera podem garantir la qualitat i durabilitat de totes les nostres vendes i instal·lacions audiovisuals.

Alguns dels nostres clients més coneguts durant aquests últims anys els exposem a continuació. Tenir en compte que van sorgint clients i oportunitats amb regularitat, pots consultar la informació actualitzada a través del nostre lloc de Contacte per a Instal·lacions Audiovisuals, enviant un correu electrònic o per telèfon.

ClientesAudiovisualesMisterMix