Clients: Coneix les nostres Integracions Audiovisuals a Barcelona

Hem fet Integracions Audiovisuals per a tots els sectors. La presència en el sector audiovisual des de l’any 1992, ens ha permès treballar amb tot tipus de clients i col·laboradors.

Classifiquem els nostres clients de Integracions Audiovisuals segons el seu sector

D’aquesta manera tenim. Primer, instal·lacions de so i imatge per a Ajuntaments i Organismes Públics. Segon, instal·lacions audiovisuals per a Col·legis i Centres Educatius de tota mena. Tercer, projectes audiovisuals per a Empreses, Comerços i Oficines de tots els sectors. Quart, projectes i instal·lacions de Home Cinema i Sonorització de la llar. Cinquè, som experts instal·ladors audiovisuals per a Centres Esportius de tota mena. Hem equipat sales per gimnasos i centres esportius, on les instal·lacions i integracions audiovisuals han anat guanyant importància al llarg d’aquests últims anys. I, finalment, hem equipat innombrables Restaurants, Hotels i Locals d’Oci. Pots visitar un client clicant aquí BcnSportsHostel.

Classifiquem els nostres clients de Venda i Distribució segons la seva naturalesa

És a dir, d’una banda som experts en la instal·lació, la posada en marxa, el manteniment i el lloguer d’equips audiovisuals per a tot tipus de clients i esdeveniments. Amb la finalitat de trobar el que millor s’adapti a les necessitats dels nostres clients. Sempre utilitzem material i equips audiovisuals de qualitat. Atenem des de projectes audiovisuals econòmics fins a les instal·lacions i integracions audiovisuals més complexes i exclusives.

I d’altra banda, som venedors d’equips audiovisuals per a botigues, professionals del món audiovisual i venda directa a el client final. Diem venda a el client final perquè, llevat d’alguna excepció, les instal·lacions audiovisuals que realitzem són amb equip subministrat per nosaltres mateixos. Venem i instal·lem els equips audiovisuals en què més confiem. D’aquesta manera podem garantir la qualitat i durabilitat de totes les nostres vendes i instal·lacions audiovisuals.

Alguns dels nostres clients més coneguts durant aquests últims anys els exposem a continuació. Tenir en compte que van sorgint clients i oportunitats amb regularitat, pots consultar la informació actualitzada a través del nostre lloc web, enviant un correu electrònic o per telèfon al +34 93 280 48 88

Clients Integracions Audiovisuals. Audiovisuales Mister Mix