Anytime Fitness Bravo Murillo

Preparació d'un gimnàs 24 hores de 3 plantes a Madrid. El sistema de megafonia consta de 24 caixes acústiques ECLER AMBIT 103, un amplificador MONACOR PA-90 i un limitador de so DB ELECTRONIC CAP 21. La sala d'activitats dirigides està composta per 4 caixes acústiques passives LD Stinger 8 acompanyades d'un subgreu Actiu LD SUB 10, un Previ ECLER SAM 402, una Etapa de Potència LD DJ800, un lector de CD/USB/MP3 LD CDMP1 i un micròfon sense fil UHF de 16 canals LDWSECO16BPH.

A l'estiu del 2018, ens van encarregar l'equipament audiovisual del nou centre 24 hores Anytime Fitness Bravo Murillo al carrer Bravo Murillo de Madrid.

El projecte consistia a sonoritzar les 3 plantes del centre incloent una Sala d'Activitats Dirigides a la planta inferior així com la col·locació i interconnexió de 4 Televisions de 49 ".

La direcció del centre ens va insistir que necessitaven un equipament de qualitat i resistent per poder estar funcionant 24 hores al dia 7 dies a la setmana. (24/7)

El sistema de megafonia es va solucionar amb el repartiment perimetral de 24 Caixes acústiques ECLER AMBIT 103 per l'espai de 2 de les 3 plantes, on hi ha la Sala de Fitness i la Sala de Musculació, governades per un amplificador MONACOR PA-900. Per complir amb la normativa actual de la zona, es va instal·lar un limitador de so DB ELECTRONIC CAP 21. El resultat va ser un so de qualitat, molt equilibrat on el so es percep amb la mateixa intensitat qualsevol que sigui el lloc on es trobi el client

La sala d'Activitats Dirigides es va sonoritzar amb 4 caixes acústiques passives LD Stinger 8 complementades amb un subgreu Actiu LD SUB 10 que fa millorar notablement la qualitat de so de la sala. Aconseguint així, la pressió acústica necessària en aquelles activitats on es necessita sentir la música amb tota intensitat. L'electrònica de la sala estava formada per un Previ ECLER SAM 402, una Etapa de Potència LD DJ800, un lector de CD/USB/MP3 LD CDMP1 i un micròfon sense fil UHF de 16 canals LDWSECO16BPH. El Rack on es va instal·lar tot l'equipament, incloent el limitador de so obligatori DB ELECTRONIC CAP 21, va ser el FONESTAR FRE-210.

Pel que fa a les 4 Televisions, es va escollir el model de 49 "de la marca GRUNDIG 49VLE6621BP que reunia tots els requisits necessaris a un preu realment competitiu i resistent, característiques necessàries per a un Centre 24h com els Gimnasos Anytime Fitness.