Megafonia per Gimnasos. Anytime Fitness Bravo Murillo

Megafonia per Gimnasos i Centres Esportius. Instal·lacions Audiovisuals per al Gimnàs 24 hores Any Time Fitness Bravo Murillo, de tres plantes a Madrid. El sistema de megafonia consta de 24 altaveus Ecler Ambit 103, un amplificador Monacor PA-60 i un limitador de so DB Electronics CAP 21. La sala d'activitats dirigides està composta per 4 Altaveus passius LD Stinger 8 acompanyades d'un Subgreus Actiu LD SUB 10, un Previ Ecler SAM 402, una Etapa de Potència LD DJ800, un lector de CD / USB / MP3 LD CDMP1 i un micròfon sense fil UHF de 16 canals LDWSECO16BPH.

Anytime Fitness, ens va encarregar l'equipament audiovisual del nou centre 24h Anytime Fitness Bravo Murillo al carrer Bravo Murillo de Madrid. El projecte consistia en sonoritzar les tres plantes de centre incloent una Sala d'Activitats Dirigides a la planta inferior així com la col·locació i interconnexió de 4 Televisors de 49 ". La direcció del centre ens va insistir que necessitaven uns Equips Audiovisuals per Fitness de qualitat i resistents per poder estar funcionant 24 hores a el dia 7 dies a la setmana.

Instal·lació Audiovisual de Megafonia per Gimnasos

La veritat dels sistemes de megafonia per a gimnasos que l'experiència d'Audiovisuales Mister Mix ens ha demostrat amb el temps és la següent. Les instal·lacions de megafonia per a gimnasos són un tema molt delicat a l'hora d'assegurar l'èxit en la sonorització dels centres esportius de tota mena. Nosaltres sempre recomanem fer una instal·lació de megafonia amb molts altaveus repartits per totes les estades en lloc de posar uns pocs de molta potència. D'aquesta manera aconseguim dos aspectes fonamentals. El primer, repartir el so de forma homogènia per tots els espais. Podent així baixar el volum de tot el sistema, aconseguir la màxima qualitat de so i augmentar el confort dels esportistes.

I el segon, a llarg termini estalviem en molts problemes de megafonia ja que cap dels altaveus ha de treballar per sobre de les seves capacitats, allargant de manera molt significativa la seva vida útil sense o amb un manteniment bàsic.

Tenint en compte tot l'anterior, la instal·lació de megafonia es va solucionar amb el repartiment perimetral de 24 Altaveus Ecler Ambit 103. sonorizando amb la millor qualitat de so tant la Sala de Fitness com la Sala de Musculació. Tot el sistema de megafonia per a gimnasos està governat per un sol amplificador Monacor PA-900, facilitant l'ús. Per complir amb la normativa vigent de la zona, es va instal·lar un Limitador de So DB Electronics CAP 21 que juntament amb la instal·lació de 24 altaveus per funcionar a baixa potència i aconseguir millors resultats que funcionant a alta potència hem aconseguit que no hi hagi hagut cap queixa dels veïns ni cap sanció administrativa.

El resultat va ser un so de moltíssima qualitat. Molt equilibrat, on el so es percep amb la mateixa intensitat en qualsevol que sigui el lloc on es trobin els esportistes.

Instal·lació Audiovisual a la Sala d'Activitats Dirigides

La Sala d'Activitats Dirigides es va sonoritzar amb 4 Altaveus passius LD Stinger 8. Complementats amb un Subgreu Actiu LD SUB 10 que fa millorar notablement la qualitat de so de la sala. Aconseguint així, la pressió acústica necessària en aquelles activitats on es necessita sentir la música amb tota intensitat. L'electrònica de la sala estava formada per un Previ ECLER SAM 402, un Etapa de Potència LD DJ800, un lector de CD / USB / MP3 LD CDMP1 i un micròfon sense fil UHF de 16 canals LDWSECO16BPH. El Rack on es va instal·lar tot l'equipament audiovisual, incloent el limitador de so obligatori DB ELECTRONIC CAP 21, va ser el FONESTAR FRE-210. Pel que fa a les 4 Televisions, es va escollir el model de 49 "de la marca GRUNDIG 49VLE6621BP que reunia tots els requisits necessaris a un preu realment competitiu i resistent, característiques necessàries per a un Centre 24h com els Gimnasos Anytime Fitness.

Megafonia per Gimnasos. Audiovisuales Mister Mix
Limitadors de So per Gimnasos. Audiovisuales Mister Mix
Audiovisuales Mister Mix. Instal·lacions de So a Gimnasos
Any Time Fitness
Megafonia per Gimnasos. Audiovisuales Mister Mix
Megafonia per Gimnasos. Any Time Fitness
Sonorització Sala Dirigides. Audiovisuales Mister Mix