Bar Tretze en Barcelona

Sonorització d'un emblemàtic bar-restaurant a la zona de Sarrià, mitjançant altaveus ECLER AUDEO 106, distribuïts pel local de forma estratègica per evitar molèsties als veïns. Instal·lació d'un projector SONY VPL-DX221 per, entre altres usos, crear ambients projectant imatges en paret.

Els propietaris de l'emblemàtic bar-restaurant Bar Treze van confiar en AudiovisualEs Mister Mix per dur a terme la part audiovisual del local. El projecte va consistir en la sonorització i instal·lació d'un projector per a diversos usos, des de la creació d'ambients mitjançant la projecció d'imatges de fons, fins a la possibilitat de passes de diapositives per a esdeveniments de tot tipus.

Els altaveus escollits van ser els ECLER AUDEO 106, uns altaveus de dues vies de rang complet amb woofer de 6,5 polzades i tweeter d'1 polzada. Funcionen en baixa impedància i en línia de 100V. Es van instal·lar 6 unitats ECLER AUDEO 106 de color blanc ideals per als projectes que necessiten una estètica d'acord amb el disseny innovador de l'ambient. Són el balanç ideal entre estètica i qualitat de so. La distribució dels altaveus va ser molt acurada per evitar molestar els veïns, ja que és un carrer molt tranquil, especialment a les nits.

Per al control de volum es va instal·lar un amplificador MONACOR PA-900 en línia de 100V ideal per a locals d'aquest tipus. Un mesclador per megafonia molt silenciós pel seu sistema de refrigeració sense ventilador. A més permet utilitzar diferents fonts d'àudio.

En el primer trimestre de l'any 2018, a causa de la quantitat d'hores acumulades, es va substituir l'antic projector per un projector SONY VPL-DX221. És un projector lleuger, compacte i elegant, amb una excel·lent qualitat d'imatge, baix consum energètic i baix cost. Amb una sortida de llum de color de 2.800 lúmens amb tecnologia 3LCD BrightEra ™ garanteix imatges nítides i detallades amb resolució XGA que es veuen sempre amb claredat, fins i tot en sales molt lluminoses.