Instal·lació de Projector per a Bars. Bar Treze de Barcelona

Instal·lació de Projector per a Bars. Instal·lació Audiovisual completa d'un emblemàtic bar-restaurant a la zona de Sarrià. L'equip de so està compost pels altaveus Ecler Audeo 106, distribuïts pel local de forma estratègica per evitar molèsties als veïns assegurant la qualitat de l'àudio. Instal·lació de Projector per a Bars Sony VPL-DX221 per, entre altres usos, crear ambients projectant imatges en paret i l'espai.

Els propietaris de l'emblemàtic bar-restaurant Bar Treze van confiar en Audiovisuals Mister Mix per dur a terme la part audiovisual de el local. El projecte va consentir a la sonorització i instal·lació d'un projector per a diversos usos. Des de la creació d'ambients mitjançant la projecció d'imatges de fons, fins a la possibilitat de pases de diapositives per a esdeveniments de tot tipus.

Equips de So per a Bars. Sonorització d'Espais

Els altaveus escollits van ser els Ecler Audeo 106. Uns altaveus de dues vies de rang complet amb woofer de 6,5 polzades i tweeter d'una polzada. Funcionen en baixa impedància i en línia de 100V. Es van instal·lar 6 unitats Ecler Audeo 106 de color blanc ideals per als projectes que necessiten una estètica d'acord amb el disseny innovador de l'ambient. Són el balanç ideal entre estètica i qualitat de so.

La distribució dels altaveus va ser molt acurada per evitar molestar els veïns, ja que és un carrer molt tranquil, especialment a les nits. Per al control de volum es va instal·lar un amplificador Monacor PA-900 en línia de 100V ideal per a locals d'aquest tipus. Un mesclador per megafonia molt silenciós pel seu sistema de refrigeració sense ventilador. A més permet utilitzar diferents fonts d'àudio.

Manteniment d'Equips Audiovisuals i Instal·lació de Projector per a Bars

En el primer trimestre del l'any passat, a causa de la quantitat d'hores acumulades, es va substituir l'antic projector per un projector Sony VPL-DX221.

És un projector lleuger, compacte i elegant, amb una excel·lent qualitat d'imatge, baix consum energètic i cost moderat.

Amb una sortida de llum de color de 2.800 lúmens amb tecnologia 3LCD BrightEra ™ garanteix imatges nítides i detallades amb resolució XGA que es veuen sempre amb claredat, fins i tot en sales molt lluminoses.

Instal·lació de Projector per a Bars. Audiovisuales MisterMix