Instal·lacions Audiovisuals per Gimnasos i Centres Esportius

Instal·lacions Audiovisuals per Gimnasos. Amb una dilatada experiència en el disseny de les solucions, la instal·lació i el manteniment de tots els equips audiovisuals per a gimnasos, ens hem convertit en experts instal·ladors audiovisuals per a gimnasos i centres esportius. També som especialistes en la sonorització i en els micròfons per a classes de spinning, fitness i activitats dirigides. Sempre trobem la solució que millor s'adapti a les expectatives i necessitats dels nostres clients.

Comptem amb un ampli ventall de solucions que, sense cap dubte, ajudaran a millorar el benestar i la satisfacció dels esportistes.

Avui en dia els equips de so i les instal·lacions audiovisuals són un component cada vegada més important per als gimnasos i centres esportius de prestigi. S'han convertit en un dels factors d'èxit en les classes dirigides de qualitat i en activitats dirigides.

Alguns Projectes d'Instal·lacions Audiovisuals per Gimnasos

De cadascuna de les Instal·lacions Audiovisuals per a Gimnasos i Centres Esportius destaquem els aspectes següents:

Equips de so i imatge per a l'esport. Énergie Fitness: Subministrem i instal·lem tots els equips audiovisuals del primer centre a Espanya de la cadena Énergie Fitness, líder del sector al Regne Unit. Equipem tres sales d'activitats i spinning amb equips de so, imatge i il·luminació espectacular. A més de tota la megafonia del centre.

Instal·lació Audiovisual per a Fitness. Orange Theory: Preparació d'una sala de dirigides en un gimnàs mitjançant la matriu Digital Ecler DAM-614, el mesclador Ecler WPmMIX-T i el selector de font de paret WPaVol-SR. La sonorització va ser composta per 8 altaveus ECLER ARQIS 8.

Sala d´Indoor Cycling amb Il·luminació Espectacular. Barcino: Durant el confinament per COVID19 la gerència del Club de Tennis Barcino a Barcelona ens va encarregar el projecte de transformar una antiga pista de Squash a una sala d'Indoor Cycling amb Il·luminació Espectacular per a Spinning virtual.

Spinning Virtual amb Il·luminació Espectacular. UPC: Spinning Virtual amb Il·luminació Espectacular i Sonorització d´una sala de Boxing Fitness i Fitness. Durant el confinament pel COVID-19, la gerència del poliesportiu de la UPC de Barcelona es va decidir per la renovació de gran part dels espais.

Instal·lació Audiovisual per a Fitness Virtual. G2 Sport: Equipem dues sales de Fitness per poder reproduir el Fitness Virtual de la casa Les Mills amb Pantalles Elèctriques Oray de 300x169 cm i projectors SONY FULL HD de 5000 ANSI VPL-CH370. Utilitzem el sistema Trigger per a les automatitzacions.

Megafonia per a Gimnasos. Anytime Fitness: Preparació d´un gimnàs 24 hores de 3 plantes a Madrid. El sistema de megafonia consta de 24 caixes acústiques ECLER AMBIT 103, un amplificador MONACOR PA-90 i un limitador de so DB ELECTRONIC CAP 21.

Sonoritzar sala d'activitats dirigides. Can Lladó: Preparació d´una sala d´activitats dirigides i una sala d´spinning amb altaveus LD Stinger 8 G3, previ ECLER SAM-402, etapa de potència LD DJ 800, lector LD CD MP1, micròfon LD SECO 16 BPH. A més, a la sala de spinning se li va afegir un projector Panasonic.

Venda i Instal·lació de Videowall. Fitness 19: Venda, instal·lació i posada en marxa de dos videowalls, el primer a la zona de Spinning i el segon a la sala de Brooklyn Fit Boxing. Tots dos videowalls estan formats per 4 pantalles de 55” Vestel 55”VW55U503C/6 i 4 suports Traulux LVW02-46T per a videowall.

Instal·lació Audiovisual per a Spinning Virtual. Sige Sport: Reforma de la sala de spinning del Poliesportiu Sige Sport. Venda i instal·lació del sistema d'àudio LD Systems CURV 500. Instal·lació audiovisual integrada a la nova estètica de la sala, complementada amb un projector Panasonic de 5000 ANSI i un sistema d'il·luminació espectacular.

Reforma Audiovisual de Centre Esportiu. El Complex: Fem una Reforma Audiovisual de diversos Espais del Centre esportiu El Complex. Convertim una antiga sala de Cicle Indoor en una Sala de Spinning amb Il·luminació d'Última Generació, millorem el so de les piscines i modernitzem la instal·lació d'una sala d'activitats dirigides.

Sonoritzar Sala de Spinning. Bike Live Studio: Instal·lació Audiovisual per al primer centre BIKE LIVE d'Espanya, a la localitat Barcelonesa de Sant Cugat. La sala especialitzada a Cycling és d'uns 150 metres quadrats. La propietat volia una sonorització molt especial que destaqués pel seu nivell sonor i sobretot per la qualitat.

Equips de So per a Gimnasos. Health'In: Sonoritzem el centre esportiu Health'In Club Sant Cugat. Els equips de so a la sala de spinning són els altaveus Ld System Stinger 8 G3 i el subgreu Ld Systems Sub 10 i electrònica LD Systems LDDJ800 i Ecler eSam 402. La sala de ioga compta amb 4 altaveus Ecler Ambit 103 i l'amplificador Fon -3030.

Posa't en contacte amb nosaltres i et contestarem el més ràpid possible.
Demana pressupost per al teu projecte o instal·lació audiovisual sense compromís.

Formulario de contacto

Audiovisuales Mister Mix

Tel.+34 93 280 48 88
C / Ramón Miguel Planas, 16
08034, Barcelona

Perquè som la millor elecció per a Instal·lacions Audiovisuals per Gimnasos?

Hem fet instal·lacions audiovisuals a Barcelona, ​​Madrid i la resta d'Espanya. Per centres esportius municipals i privats, gimnasos, gimnasos boutique i gimnasos 24 hores. Aquests disposen de sales de fitness, sales d'activitats dirigides, sales de spinning i sales amb activitats virtuals dirigides.

Som experts en la instal·lació i manteniment d'equips audiovisuals en gimnasos i centres esportius. En Audiovisuals Mister Mix sempre treballem amb equips audiovisuals de qualitat. Som distribuïdors de les millors marques d'altaveus per megafonia i sonorització d'espais.

També distribuïm equipament audiovisual, altaveus portàtils, suports per a projectors, suports per a televisions, racks, etapes de potència, amplificadors de megafonia en línia de 100V, preamplificadors i mescladors. Sense oblidar-nos dels lectors de CD / MP3 / USB, els micròfons sense fil antihumitat, els projectors, els limitadors de so, els televisors i les pantalles de projecció. Així, és important triar els millors micròfons per a les classes de spinning, on des de Audiovisuales Mister Mix tenim disponibilitat per lliurar-los de manera immediata. Tenint en compte que els micròfons de mà ja no són una opció per dirigir classes de fitness, l'única opció és comprar micròfons sense fil o micròfons de diadema fiables.

Què és el que necessites? Si el que necessites és reforçar les classes de fitness, d'aeròbic o de spinning. Oferim múltiples solucions econòmiques de micròfons sense fil. Els sistemes de micròfons sense fil d'avui dia són molt simples d'instal·lar i utilitzar. Perquè el so d'un gimnàs sigui el més net possible i millorar així l'experiència de tècnics esportius i usuaris el més important és que els equips d'àudio i imatge estiguin ben escollits i muntats en el lloc que els toca. D'aquesta manera evitem els enllaços i altres fenòmens molt molestos.

A què esperes doncs? Demana'ns un pressupost de sonorització a mida, necessari per a la sala d'activitats dirigides, la sala de spinning o les instal·lacions del gimnàs. Pots contactar amb nosaltres a través del nostre lloc web o per telèfon i demanar preu pels nostres serveis sense compromís. Realitzem treballs professionals i de confiança.

Instal·lacions Audiovisuals per Gimnasos - Audiovisuals Mister Mix

Si el que busques és algun tipus d'instal·lació per sonoritzar o recurs audiovisual per a gimnasos i centres esportius més concret, et presentem aquesta classificació d'opcions. Sense cap dubte, invertir en qualsevol d'aquests punts va modernitzar qualsevol instal·lació i va a simplificar molts dels processos que formin part de les activitats de l'organització.

 

Il·luminació espectacular i efectes. Gimnasos i Centres Esportius

Il·luminació Espectacular i Efectes per Gimnasos i Centres Esportius

 

Megafonia i microfonia professional. Gimnasos i Centres Esportius

Megafonia i Microfonia Professional per Gimnasos i Centres Esportius

Preparació i equipació de sales. Gimnasos i Centres Esportius

Sistemes de Control Audiovisual per Gimnasos i Centres Esportius

Solucions Digital Signage. Gimnasos i Centres Esportius

Solucions Digital Signage per Gimnasos i Centres Esportius