Instal·lacions Audiovisuals per Gimnasos i Centres Esportius

Instal·lacions Audiovisuals per Gimnasos. Amb una dilatada experiència en el disseny de les solucions, la instal·lació i el manteniment de tots els equips audiovisuals per a gimnasos, ens hem convertit en experts instal·ladors audiovisuals per a gimnasos i centres esportius. També som especialistes en la sonorització i en els micròfons per a classes de spinning, fitness i activitats dirigides. Sempre trobem la solució que millor s'adapti a les expectatives i necessitats dels nostres clients.

Comptem amb un ampli ventall de solucions que, sense cap dubte, ajudaran a millorar el benestar i la satisfacció dels esportistes.

Avui en dia els equips de so i les instal·lacions audiovisuals són un component cada vegada més important per als gimnasos i centres esportius de prestigi. S'han convertit en un dels factors d'èxit en les classes dirigides de qualitat i en activitats dirigides.

Alguns Projectes d'Instal·lacions Audiovisuals per Gimnasos

Posa't en contacte per a assessorament personalitzat.

  Audiovisuales Mister Mix

  Tel.+34 93 280 48 88
  C / Ramón Miguel Planas, 16
  08034, Barcelona

  Perquè som la millor elecció per a Instal·lacions Audiovisuals per Gimnasos?

  Hem fet instal·lacions audiovisuals a Barcelona, ​​Madrid i la resta d'Espanya. Per centres esportius municipals i privats, gimnasos, gimnasos boutique i gimnasos 24 hores. Aquests disposen de sales de fitness, sales d'activitats dirigides, sales de spinning i sales amb activitats virtuals dirigides.

  Som experts en la instal·lació i manteniment d'equips audiovisuals en gimnasos i centres esportius. En Audiovisuals Mister Mix sempre treballem amb equips audiovisuals de qualitat. Som distribuïdors de les millors marques d'altaveus per megafonia i sonorització d'espais.

  També distribuïm equipament audiovisual, altaveus portàtils, suports per a projectors, suports per a televisions, racks, etapes de potència, amplificadors de megafonia en línia de 100V, preamplificadors i mescladors. Sense oblidar-nos dels lectors de CD / MP3 / USB, els micròfons sense fil antihumitat, els projectors, els limitadors de so, els televisors i les pantalles de projecció. Així, és important triar els millors micròfons per a les classes de spinning, on des de Audiovisuales Mister Mix tenim disponibilitat per lliurar-los de manera immediata. Tenint en compte que els micròfons de mà ja no són una opció per dirigir classes de fitness, l'única opció és comprar micròfons sense fil o micròfons de diadema fiables.

  Què és el que necessites? Si el que necessites és reforçar les classes de fitness, d'aeròbic o de spinning. Oferim múltiples solucions econòmiques de micròfons sense fil. Els sistemes de micròfons sense fil d'avui dia són molt simples d'instal·lar i utilitzar. Perquè el so d'un gimnàs sigui el més net possible i millorar així l'experiència de tècnics esportius i usuaris el més important és que els equips d'àudio i imatge estiguin ben escollits i muntats en el lloc que els toca. D'aquesta manera evitem els enllaços i altres fenòmens molt molestos.

  A què esperes doncs? Demana'ns un pressupost de sonorització a mida, necessari per a la sala d'activitats dirigides, la sala de spinning o les instal·lacions del gimnàs. Pots contactar amb nosaltres a través del nostre lloc web o per telèfon i demanar preu pels nostres serveis sense compromís. Realitzem treballs professionals i de confiança.

  Instal·lacions Audiovisuals per Gimnasos - Audiovisuals Mister Mix

  Si el que busques és algun tipus d'instal·lació per sonoritzar o recurs audiovisual per a gimnasos i centres esportius més concret, et presentem aquesta classificació d'opcions. Sense cap dubte, invertir en qualsevol d'aquests punts va modernitzar qualsevol instal·lació i va a simplificar molts dels processos que formin part de les activitats de l'organització.

   

  Il·luminació espectacular i efectes. Gimnasos i Centres Esportius

  Il·luminació Espectacular i Efectes per Gimnasos i Centres Esportius

   

  Megafonia i microfonia professional. Gimnasos i Centres Esportius

  Megafonia i Microfonia Professional per Gimnasos i Centres Esportius

  Preparació i equipació de sales. Gimnasos i Centres Esportius

  Sistemes de Control Audiovisual per Gimnasos i Centres Esportius

  Solucions Digital Signage. Gimnasos i Centres Esportius

  Solucions Digital Signage per Gimnasos i Centres Esportius