Gimnasos i Centres Esportius

Amb una dilatada experiència en el disseny de projectes, instal·lació i posada en marxa de tots els equips audiovisuals per a gimnasos, ens hem convertit en experts instal·ladors audiovisuals per a centres esportius de tota mena. Sempre buscant la solució que millor s'adapti a les expectatives i necessitats dels nostres clients, comptem amb un ampli ventall de solucions que, sense cap dubte, ajudaran a millorar el benestar i la satisfacció dels esportistes. Avui en dia les infraestructures i instal·lacions audiovisuals són un component cada vegada més important per als gimnasos i centres esportius de prestigi i s'han convertit en un dels factors d'èxit en les classes dirigides de qualitat.

Hem fet instal·lacions audiovisuals a Barcelona, ​​Madrid i la resta d'Espanya, per a centres esportius municipals i privats, gimnasos, gimnasos boutique i gimnasos 24 hores; que disposen de sales de fitness, sales d'activitats dirigides, sales de spinning i sales amb activitats virtuals dirigides.

Som experts en la instal·lació i manteniment d'equips audiovisuals en gimnasos i centres esportius. En Audiovisuales Mister Mix sempre treballem amb equips audiovisuals de qualitat. Som distribuïdors de les millors marques d'altaveus o caixes acústiques per megafonia, caixes acústiques per a sales de dirigides, caixes acústiques portàtils amb o sense bateria, suports per a projectors, suports per a televisions, racks, etapes de potència, amplificadors de megafonia de línia 100v, preamplificadors i mescladors, lectors de CD / MP3 / USB, micròfons sense fil antihumitat, projectors, limitadors de so, televisors i pantalles de projecció.

Projectes d'èxit

ANYTIME FITNESS BRAVO MURILLO

Preparació d'un gimnàs 24 hores de 3 plantes a Madrid. El sistema de megafonia consta de 24 caixes acústiques ECLER AMBIT 103, un amplificador MONACOR PA-90 i un limitador de so DB ELECTRONIC CAP 21. La sala d'activitats dirigides està composta per.

Seguir llegint.

CENTRE ESPORTIU CAN LLADO

Preparació d'una sala d'activitats dirigides i una sala d'spinning amb altaveus LD Stinger 8 G3, previ ECLER SAM-402, etapa de potència LD DJ 800, lector LD CD MP1, micròfon LD SECO 16 BPH. A més a la sala d'spinning se li va afegir un projector Panasonic.

Seguir llegint.

THE ORANGE THEORY FITNESS

Preparació d'una sala de dirigides en un gimnàs mitjançant la Matriu Digital Ecler DAM-614, el mesclador de paret Ecler WPmMIX-T i el selector de font de paret WPaVol-SR. La sonorització va ser composta per 8 altaveus ECLER ARQIS 8 de 200 watts.

Seguir llegint.


Si el que busques és algun tipus d'instal·lació o recurs audiovisual per a col·legis i centres educatius més concrets, et presentem la classificació d'opcions. Sens dubte, invertir en qualsevol d'aquests punts modernitzarà qualsevol instal·lació i simplificarà molts dels processos que formen part de les activitats de l'organització.