Instal·lacions Audiovisuals per Gimnasos i Centres Esportius

Instal·lacions Audiovisuals per Gimnasos. Amb una dilatada experiència en el disseny de les solucions, la instal·lació i el manteniment de tots els equips audiovisuals per a gimnasos, ens hem convertit en experts instal·ladors audiovisuals per a gimnasos i centres esportius. També som especialistes en la sonorització i en els micròfons per a classes de spinning, fitness i activitats dirigides. Sempre trobem la solució que millor s'adapti a les expectatives i necessitats dels nostres clients.

Comptem amb un ampli ventall de solucions que, sense cap dubte, ajudaran a millorar el benestar i la satisfacció dels esportistes.

Avui en dia els equips de so i les instal·lacions audiovisuals són un component cada vegada més important per als gimnasos i centres esportius de prestigi. S'han convertit en un dels factors d'èxit en les classes dirigides de qualitat i en activitats dirigides.

Alguns Projectes d'Instal·lacions Audiovisuals per Gimnasos

Instal·lacions Audiovisuals per Gimnasos - Anytime Fitness

ANYTIME FITNESS BRAVO MURILLO

Preparació d'un gimnàs 24 hores de 3 plantes a Madrid. El sistema de megafonia consta de 24 caixes acústiques ECLER AMBIT 103, un amplificador MONACOR PA-90 i un limitador de so DB ELECTRONIC CAP 21.

Megafonia per Gimnasos: Anytime

Instal·lacions Audiovisuals per Gimnasos - Can Lladó

CENTRE ESPORTIU CAN LLADÓ

Preparació d'una sala d'activitats dirigides i una sala de spinning amb altaveus LD Stinger 8 G3, previ ECLER SAM-402, etapa de potència LD DJ 800, lector LD CD MP1, micròfon LD SEC 16 BPH. A més a la sala d'spinning se li va afegir un projector Panasonic.

Sonoritzar Sala d'Activitats Dirigides: Can Lladó

Instal·lacions Audiovisuals per Gimnasos - The Orange Theory

THE ORANGE THEORY FITNESS

Preparació d'una sala d'activitats dirigides en un gimnàs mitjançant la matriu Digital Ecler DAM-614, el mesclador Ecler WPmMIX-T i el selector de font de paret WPaVol-SR. La sonorització va ser composta per 8 altaveus ECLER ARQIS 8.

Instal·lació Audiovisual per Fitness: Orange Theory

Instal·lacions Audiovisuals per Gimnasos - Bike Live Studio Sant Cugat

BIKE LIVE STUDIO SANT CUGAT

Instal·lació Audiovisual per al primer centre BIKE LIVE d'Espanya, a la localitat Barcelonina de Sant Cugat. La sala especialitzada en Cycling, és d'uns 150 metres quadrats. La propietat volia una sonorització molt especial que destaqués pel seu nivell sonor i sobretot per la qualitat.

Sonoritzar Sala de Spinning: Bike Live

Instal·lacions Audiovisuals per Gimnasos - Fitness 19 Castelldefelds

CENTRE ESPORTIU FITNESS 19

Venda, instal·lació i posada en marxa de dos videowalls, el primer a la zona de Spinning i el segon a la sala de Brooklyn Fit Boxing. Tots dos videowalls estan formats per 4 pantalles de 55 "Vestel 55" VW55U503C / 6 i 4 suports Traulux LVW02-46T per videowall.

Venda i Instal·lació de Videowall: Fitness 19

Instal·lacions Audiovisuals per Gimnasos - Sige Sport

SALA SPINNING POLIESPORTIU

Reforma de la sala de spinning del Poliesportiu Sige Sport. Venda i instal·lació del sistema d'àudio LD Systems CURV 500. Instal·lació audiovisual integrada a la nova estètica de la sala, complementada amb un projector Panasonic de 5000 ANSI i un sistema d'il·luminació espectacular.

Instal·lació Audiovisual per Spinning Virtual: Sige Sport

Instal·lacions Audiovisuals per Gimnasos. G2 Sport & Wellness

G2 SPORT & WELLNESS PINEDA DE MAR

Equipem dues sales de Fitness per poder reproduir el Fitness Virtual de la casa Les Mills amb Pantalles Elèctriques ORAY de 300x169 cm i projectors SONY FULL HD de 5000 ANSI VPL-CH370. Utilitzem el sistema Trigger per a les automatitzacions.

Instal·lació Audiovisual per Fitness Virtual: G2 Sport

Instal·lacions Audiovisuals per Gimnasos. UPC Esports

POLIESPORTIU UPC BARCELONA

Spinning Virtual amb Il·luminació Espectacular i Sonorització d'una sala de Boxing Fitness i Fitness. Durant el confinament per la COVID-19, la gerència del poliesportiu de la UPC de Barcelona es va decidir per la renovació de gran part dels espais.

Spinning Virtual amb Il·luminació Espectacular: UPC

Instal·lacions Audiovisuals per Gimnasos. Club Tennis Barcino

CLUB DE TENNIS BARCINO

Durant el confinament per la COVID19 la gerència del Club de Tennis Barcino a Barcelona ens va encarregar el projecte de transformar una antiga pista d'Esquaix en una sala d'Indoor Cycling amb Il·luminació Espectacular per Spinning virtual.

Sala Indoor Cycling amb Il·luminació Espectacular: Barcino

Perquè som la millor elecció per a Instal·lacions Audiovisuals per Gimnasos?

Hem fet instal·lacions audiovisuals a Barcelona, ​​Madrid i la resta d'Espanya. Per centres esportius municipals i privats, gimnasos, gimnasos boutique i gimnasos 24 hores. Aquests disposen de sales de fitness, sales d'activitats dirigides, sales de spinning i sales amb activitats virtuals dirigides.

Som experts en la instal·lació i manteniment d'equips audiovisuals en gimnasos i centres esportius. En Audiovisuals Mister Mix sempre treballem amb equips audiovisuals de qualitat. Som distribuïdors de les millors marques d'altaveus per megafonia i sonorització d'espais.

També distribuïm equipament audiovisual, altaveus portàtils, suports per a projectors, suports per a televisions, racks, etapes de potència, amplificadors de megafonia en línia de 100V, preamplificadors i mescladors. Sense oblidar-nos dels lectors de CD / MP3 / USB, els micròfons sense fil antihumitat, els projectors, els limitadors de so, els televisors i les pantalles de projecció. Així, és important triar els millors micròfons per a les classes de spinning, on des de Audiovisuales Mister Mix tenim disponibilitat per lliurar-los de manera immediata. Tenint en compte que els micròfons de mà ja no són una opció per dirigir classes de fitness, l'única opció és comprar micròfons sense fil o micròfons de diadema fiables.

Què és el que necessites? Si el que necessites és reforçar les classes de fitness, d'aeròbic o de spinning. Oferim múltiples solucions econòmiques de micròfons sense fil. Els sistemes de micròfons sense fil d'avui dia són molt simples d'instal·lar i utilitzar. Perquè el so d'un gimnàs sigui el més net possible i millorar així l'experiència de tècnics esportius i usuaris el més important és que els equips d'àudio i imatge estiguin ben escollits i muntats en el lloc que els toca. D'aquesta manera evitem els enllaços i altres fenòmens molt molestos.

A què esperes doncs? Demana'ns un pressupost de sonorització a mida, necessari per a la sala d'activitats dirigides, la sala de spinning o les instal·lacions del gimnàs. Pots contactar amb nosaltres a través del nostre lloc web o per telèfon i demanar preu pels nostres serveis sense compromís. Realitzem treballs professionals i de confiança.

Instal·lacions Audiovisuals per Gimnasos - Audiovisuals Mister Mix

Si el que busques és algun tipus d'instal·lació per sonoritzar o recurs audiovisual per a gimnasos i centres esportius més concret, et presentem aquesta classificació d'opcions. Sense cap dubte, invertir en qualsevol d'aquests punts va modernitzar qualsevol instal·lació i va a simplificar molts dels processos que formin part de les activitats de l'organització.

 

Il·luminació espectacular i efectes. Gimnasos i Centres Esportius

Il·luminació Espectacular i Efectes per Gimnasos i Centres Esportius

 

Megafonia i microfonia professional. Gimnasos i Centres Esportius

Megafonia i Microfonia Professional per Gimnasos i Centres Esportius

Preparació i equipació de sales. Gimnasos i Centres Esportius

Sistemes de Control Audiovisual per Gimnasos i Centres Esportius

Solucions Digital Signage. Gimnasos i Centres Esportius

Solucions Digital Signage per Gimnasos i Centres Esportius