Gimnasos i Centres Esportius

Amb una dilatada experiència en el disseny de projectes, instal·lació i posada en marxa de tots els equips audiovisuals per a gimnasos, ens hem convertit en experts instal·ladors audiovisuals per a centres esportius de tota mena. Sempre buscant la solució que millor s'adapti a les expectatives i necessitats dels nostres clients, comptem amb un ampli ventall de solucions que, sense cap dubte, ajudaran a millorar el benestar i la satisfacció dels esportistes. Avui en dia les infraestructures i instal·lacions audiovisuals són un component cada vegada més important per als gimnasos i centres esportius de prestigi i s'han convertit en un dels factors d'èxit en les classes dirigides de qualitat.

Hem fet instal·lacions audiovisuals a Barcelona, ​​Madrid i la resta d'Espanya, per a centres esportius municipals i privats, gimnasos, gimnasos boutique i gimnasos 24 hores; que disposen de sales de fitness, sales d'activitats dirigides, sales de spinning i sales amb activitats virtuals dirigides.

Som experts en la instal·lació i manteniment d'equips audiovisuals en gimnasos i centres esportius. En Audiovisuales Mister Mix sempre treballem amb equips audiovisuals de qualitat. Som distribuïdors de les millors marques d'altaveus o caixes acústiques per megafonia, caixes acústiques per a sales de dirigides, caixes acústiques portàtils amb o sense bateria, suports per a projectors, suports per a televisions, racks, etapes de potència, amplificadors de megafonia de línia 100v, preamplificadors i mescladors, lectors de CD / MP3 / USB, micròfons sense fil antihumitat, projectors, limitadors de so, televisors i pantalles de projecció.

Projectes d'èxit

ANYTIME FITNESS BRAVO MURILLO

Preparació d'un gimnàs 24 hores de 3 plantes a Madrid. El sistema de megafonia consta de 24 caixes acústiques ECLER AMBIT 103, un amplificador MONACOR PA-90 i un limitador de so DB ELECTRONIC CAP 21. La sala d'activitats dirigides està composta per.

Seguir llegint.

ANYTIME FITNESS BRAVO MURILLO

Al març 2019, es va inaugurar el primer centre BIKE LIVE d'Espanya, a la localitat Barcelonina de Sant Cugat. La sala, especialista en cicling, és d'uns 150 metres quadrats. La propietat volia una sonorització molt especial que destaqués pel seu nivell sonor i sobretot per la qualitat.

Seguir llegint.

CENTRE ESPORTIU CAN LLADO

Preparació d'una sala d'activitats dirigides i una sala d'spinning amb altaveus LD Stinger 8 G3, previ ECLER SAM-402, etapa de potència LD DJ 800, lector LD CD MP1, micròfon LD SECO 16 BPH. A més a la sala d'spinning se li va afegir un projector Panasonic.

Seguir llegint.

THE ORANGE THEORY FITNESS

Preparació d'una sala de dirigides en un gimnàs mitjançant la Matriu Digital Ecler DAM-614, el mesclador de paret Ecler WPmMIX-T i el selector de font de paret WPaVol-SR. La sonorització va ser composta per 8 altaveus ECLER ARQIS 8 de 200 watts.

Seguir llegint.


Si el que busques és algun tipus d'instal·lació o recurs audiovisual per a col·legis i centres educatius més concrets, et presentem la classificació d'opcions. Sens dubte, invertir en qualsevol d'aquests punts modernitzarà qualsevol instal·lació i simplificarà molts dels processos que formen part de les activitats de l'organització.