Solucions Audiovisuals per a la Pandèmia. Covid-19

Solucions Audiovisuals per a la Pandèmia. Desde Audiovisuales Mister Mix, volem proposar diverses Solucions Audiovisuals per combatre els problemes d'aforament en gran part dels serveis que ofereixen els nostres clients en aquests temps de confinament i limitacions a causa del COVID-19. Sabem que les restriccions d'aforament i els canvis constants en la normativa per la pandèmia estan sent un dur cop per a tots els sectors. Molt difícil de suportar en gairebé tots els casos.

Per aquesta raó, ens estem esforçant a idear Solucions que mitjançant l'Equipament Audiovisual ens permetin ajudar en el que ens sigui possible. Així, estem oferint i instal·lant tres solucions que estan tenint molt bona acollida.

Les tres opcions que ens dóna l'equipament audiovisual per a la pandèmia les expliquem a continuació:

1. Duplicació de Sales mitjançant Sistemes de Projecció

La duplicació de sales mitjançant sistemes de projecció és la primera de les tres Solucions Audiovisuals per a la Pandèmia l'estem aplicant principalment en gimnasos, sales de reunions o de conferències i centres educatius. Pensada per solucionar els problemes d'aforament que tantes restriccions i modificacions estan patint. On, d'un dia per l'altre, pot haver-hi canvis sobtats que perjudiquin, tant la percepció que tenen els usuaris finals dels nostres clients, com la capacitat de mantenir els horaris dels diferents serveis d'un dia per l'altre.

LA DUPLICACIÓ DE SALES PER MITJÀ DE SISTEMES DE PROJECCIÓ ÉS UNA SOLUCIÓ PER LA PANDEMIA ÒPTIMA PER A SALES DE REUNIONS, GIMNASOS I CENTRES EDUCATIUS

Aquesta solució, pensada per retransmetre de forma simultània el contingut d'una sala principal a una sèrie de sales adjacents, en aquest cas, en el mateix centre. Amb les limitacions d'aforament, la mida de les sales d'activitats dirigides als gimnasos, la mida de les sales de reunions en les empreses o la grandària de les aules en els centres educatius s'han quedat veritablement petites. Amb aquesta solució el que pretenem és ser capaços d'augmentar el nombre de participants mitjançant la duplicació de contingut.

Entre moltes opcions d'equipament audiovisual, vam presentar aquesta opció que està sent la més comuna en centres esportius o gimnasos:

Gravació i Imatge a les Solucions Audiovisuals per a la Pandèmia

En primer lloc, a la sala principal, lloc en el qual es troba el tècnic esportiu realitzant l'entrenament en directe, instal·lem una càmera. En aquests casos estem proposant la Càmera FULL HD PTZ MINRRAY HDMI OUT.

Una càmera que dóna molt bons resultats i és força assequible a nivell econòmic. La instal·lació de la càmera la fem en funció del que el client vulgui captar i retransmetre, es poden donar dos casos. Segons la distància a la qual la instal·lem podem buscar enfocar només al tècnic esportiu o enfocar la sala amb els participants inclosos.

Camara FULL HD PTZ MINRRAY HDMI OUT. Solucions Audiovisuals per a la Pandèmia

En segon lloc, a les sales adjacents on vulguem reproduir el contingut de la sala principal, instal·lem un projector amb la corresponent pantalla i el sistema d'àudio. Tenint en compte que cada sala és diferent i que l'equipament audiovisual disponible és molt ampli.

Nosaltres proposem el Projector WXGA SONY 4300 ANSI, un projector molt fiable i d'alta qualitat que ens dóna uns molt bons resultats tot i l'alta lluminositat dels espais.

Proyector WXGA SONY 4300 ANSI. Solucions Audiovisuals per a la Pandèmia

So en les Solucions Audiovisuals per a la Pandèmia

D'altra banda, en funció de la mida a què vulguem retransmetre, l'oferta de pantalles de projecció és enorme. La nostra proposta és la pantalla Elèctrica SQUARE 300 x 225. Una pantalla de 3 metres molt assequible i més que suficient per a gairebé totes les situacions.

La sonorització professional de les sales adjacent és imprescindible per a l'èxit de el projecte. En el cas que la sala ja estigui sonoritzada, utilitzarem els equips d'àudio per reproduir en directe.

És possible que en alguns casos haguem incloure algun equip o realitzar alguna modificació en la instal·lació.

Si la sala no està sonoritzada nosaltres som una de les empreses de el sector amb més experiència, sense cap dubte trobarem la solució que millor s'adapti a les teves necessitats. Pressupostos a mida i sense compromís.

LA DUPLICACIÓ DE SALES AMB SISTEMES DE PROJECCIÓ ENS PERMET LA GRAVACIÓ DE LES SESSIONS PER A LA SEVA RETRANSMISSIÓ EN DIFERIT

Finalment, un altre avantatge que ens aporta la duplicació de sales mitjançant sistemes de projecció, és la de gravar el contingut dels esdeveniments i poder retransmetre'ls en horaris diferents o fins i tot ens dóna l'opció d'enviar el contingut als nostres clients.

2. Retransmissió de Contingut en Streaming

Soluciones Audiovisuales para la Pandemia

La Retransmissió en Streaming és la segona de les tres Solucions Audiovisuals per a la Pandèmia. L'actual situació de Pandèmia per Covid-19, entre moltes complicacions, ha fet que el públic en general sigui més reticent a acudir a llocs amb aglomeracions de gent. La retransmissió en directe o no, de contingut a la xarxa s'ha popularitzat i estès fins a nivells insospitables.

En els casos en què ja tinguem una instal·lació audiovisual per a les activitats del dia a dia, l'equipament audiovisual necessari per poder retransmetre contingut en Streaming és simple i assequible per als negocis.

Nosaltres recomanem, d'una banda, una càmera FULL HD, una gravadora connectada a la càmera per emmagatzemar la sessió, un micròfon exclusiu per captar la veu de la persona que imparteix la sessió i segons el sistema que escollim, un ordinador o Tablet. Que ens doni accés a Internet i que rebi la imatge de la càmera i la sortida de màster de l'equip de sonorització.

D'altra banda, necessitem la inscripció o l'accés a alguna Xarxa Social que ens doni l'opció de carregar contingut en diferit o d'emetre en directe.

Solució Low Cost per a la Retransmissió en Streaming

A Audiovisuales Mister Mix som conscients de la dificultat de molts dels nostres clients per invertir més recursos en solucions audiovisuals per a la pandèmia. Per aquest motiu, hem ideat una solució Low Cost per a les retransmissions de qualitat en Streaming.

És indispensable que la connexió a internet i el servei contractat de dades i ample de banda siguin els òptims per a la càrrega de contingut o la retransmissió en directe. Si no és així, o no saps si ho és, pots consultar-nos.

La solució que proposem consisteix a millorar els altres dos aspectes principals d'una bona retransmissió en Streaming, l'àudio i la imatge, utilitzant els mínims recursos possibles.

D'una banda si connectem la sortida de màster de l'àudio de la sala, espai o aula, a el PC que es vagi a utilitzar per enviar el senyal online, en comptes d'utilitzar un micròfon ambient, la qualitat serà excel·lent. Les sortides de Màster poden ser molt diferents unes de les altres, per conèixer el tipus de cable que necessitem és millor consultar-ho.

Per a la viabilitat de la solució necessitem una entrada d'àudio de minijack (no sortida d'auriculars), no tots els ordinadors en tenen.

En el cas que no la tinguem, podem solucionar el problema utilitzant una targeta de so externa, un component bastant barat.

Solución Low Cost para la Retransmisión de Contenido en Streaming

OFERIM ASSESSORAMENT TELÈFONIC GRATUÏT A TOTS ELS NOSTRES CLIENTS EN TOT ALLÒ QUE ESTIGUI RELACIONAT EN BUSCAR LA MILLOR SOLUCIÓ A L'EMISSIÓ DE CONTINGUT EN STREAMING

S'ha de tenir en compte que al connectar l'àudio de l'equip de so a l'ordinador, cal configurar el PC per desconnectar el micròfon intern per evitar que aquest es barregi amb l'àudio provinent de l'equip de so de la sala. Obtenint així una bona qualitat d'àudio. Seguidament identificar el nou micròfon i configurar-lo.

Solución Low Cost para la Retransmisión de Contenido en Streaming

D'altra banda, com la majoria de les càmeres dels portàtils tenen una qualitat molt baixa, opcionalment, es pot afegir una càmera de videoconferència 1080 que substitueixi la càmera que normalment integren els portàtils. Proposem les càmeres Logitech PRO.

Solución Low Cost para la Retransmisión de Contenido en Streaming

3. Intercomunicadors per Mampares i finestretes

La utilització d'intercomunicadors per mampares és la tercera de les tres Solucions Audiovisuals per a la Pandèmia.

Les restriccions per evitar els contagis per COVID-19 i la distància mínima obligatòria han obligat a tots els sectors a utilitzar mampares o fins i tot a tancar les finestretes de les recepcions per assegurar la no propagació de virus. Aquestes solucions, d'una banda són molt fiables a l'hora de la no propagació de la pandèmia. No obstant això, en la majoria de les situacions, són molt incòmodes per mantenir una conversa, ja que les mampares limiten molt la comunicació.

A Audiovisuales Mister Mix, disposem d'intercomunicadors per salvar aquesta problemàtica.

Pots veure les opcions més comuns d'intercomunicadors en aquest apàrtat o exposar-nos el teu cas i trobarem la solució que millor s'adapti a les teves necessitats.

WHD-VoiceBridge
Instalaciones Audiovisuales Barcelona y resto de España
Solucions Audiovisuals per a la Pandèmia
Integraciones e Instalaciones Audiovisuales
Solucions Audiovisuals per a la Pandèmia
Audiovisuales Mister Mix
Audiovisuales Mister Mix,
C/ Ramon Miquel i Planas, 16 ,Barcelona,Barcelona-08034,
Telephone No.93 280 48 88
España
Espanya
Desde 1992 Audiovisuales Mister Mix como referente del Sector Audiovisual
Solucions Audiovisuals per combatre els problemes d'aforament en gran part dels serveis que ofereixen els nostres clients.