Serveis

Com a complement de la nostra activitat principal d'instal·lació i integració de tot tipus d'equips i components audiovisuals, a Audiovisuales Mister Mix oferim els següents serveis. Lloguer d'equips per a esdeveniments, venda i distribució de gran majoria de les marques del sector, servei post venda i manteniment de màxima qualitat, recerca de solucions amb els productes més innovadors i oferim facilitats de finançament a través d'una entitat financera de referència.

LLOGUER PER A ESDEVENIMENTS AUDIOVISUALS

A Audiovisuales Mister Mix comptem amb una complerta xarxa de col·laboradors amb els que formem un gran equip capaç de llogar material audiovisual de tot tipus per solucionar qualsevol necessitat que puguis tenir. Som capaços de proporcionar tots aquells components per organitzar, des de petits esdeveniments com casaments, banquets, comunions i aniversaris, fins als esdeveniments més espectaculars. Per assegurar l'excel·lent desenvolupament de l'esdeveniment, tot el nostre material sempre serà instal·lat i utilitzat per un dels nostres tècnics. Podent  garantir sempre una vetllada sense complicacions.

VENDA I DISTRIBUCIÓ

Estant en el sector audiovisual des de l'any 1992, hem treballat amb infinitat de marques i productes. Aquesta dilatada experiència ens ha portat a ser capaços d'importar, subministrar i vendre equips audiovisuals de tot tipus al millor preu. Actualment estem especialitzats en la realització completa d'instal·lacions audiovisuals, des de l'inici del projecte d'enginyeria fins al subministrament, instal·lació, posada en marxa i posterior manteniment. No obstant això, si tens molt clar el que vols o necessites assessorament tècnic audiovisual, no dubtis a demanar les nostres recomanacions.

SERVEI POST-VENDA I MANTENIMENT

Entenem la venda o la realització de projectes com l'inici d'una llarga relació, on el servei postvenda i el manteniment dels equips són imprescindibles per seguir sent els vostres professionals audiovisuals de confiança. Fem contractes de manteniment anual i mensual. No obstant, si prefereixes no contractar cap dels anteriors i tens alguna urgència amb els teus equips audiovisuals subministrats, posa't en contacte amb nosaltres i trobarem una solució ràpida i efectiva.

TECNOLOGIA I PRODUCTES

Audiovisuales Mister Mix sempre ha estat a l'avantguarda de la innovació en tots aquells productes, idees i conceptes que puguin ser d'interès per als nostres clients. Coneixem totes les opcions que el sector és capaç de proporcionar. Sabem que el món audiovisual no té límits. Si tens una idea però no saps si la tecnologia encara és capaç de fer-la realitat, no dubtis a consultar-nos, junts trobarem la forma de complir amb les teves necessitats audiovisuals.

FACILITATS DE FINANÇAMENT

Des de Audiovisuales Mister Mix, amb la finalitat de facilitar les inversions dels nostres clients, col·laborem amb Caixa Bank perquè les inversions en instal·lacions audiovisuals tinguin el menor impacte possible en els comptes dels nostres clients i ens podem ocupar de gestionar préstecs, Rentings o Leasings sempre amb les condicions més favorables possibles.