Serveis Audiovisuals

A Audiovisuales Mister Mix, com a complement de la nostra activitat principal d'instal·lació i integració d'equips audiovisuals, oferim els següents Serveis Audiovisuals.

Lloguem equips audiovisuals per a esdeveniments i oferim lloguer de material audiovisual per a oficines, comerços i ajuntaments. Venda i distribució de les millors Marques per a Instal·lacions i Integracions Audiovisuals en el sector d'equips de vídeo i àudio professional, amb la millor relació qualitat-preu de mercat.

A més fem pressupostos totalment personalitzats, amb garantia i sense compromís. També dominem els efectes d'il·luminació espectacular i tenim un servei postvenda i de manteniment fiable, puntual i ajustat a les necessitats dels nostres clients.

Busquem solucions amb els productes més innovadors i oferim facilitats de finançament a través d'una entitat financera de referència.

Som especialistes en l'instal·lació i el manteniment d'equips limitadors de so. Realitzem estudis acústics dels nivells sonors de qualsevol sala o local per ajustar-los a la normativa. Fem instal·lacions i manteniment de limitadors de so o limitadors acústics homologats.

Però, si busques llogar equips audiovisuals o fer una revisió del funcionament del teu equipament audiovisual, pots omplir el formulari de Contacte per a Instal·lacions Audiovisuals i especificar quines són les teves necessitats. Si ho prefereixes pots contactar per correu electrònic o per telèfon.

Quins Serveis Audiovisuals oferim?

Lloguer d'Equips Audiovisuals

Serveis Audiovisuals. Lloguer d'equips Audiovisuals

Un dels nostres Serveis Audiovisuals complementaris més comú és el lloguer de material audiovisual i sistemes audiovisuals de tota mena. Solucionem qualsevol necessitat que puguis tenir oferint la millor experiència d'usuari.

Som capaços de proporcionar el lloguer de material audiovisual i tots aquells components i equipament integral per a organitzar, des de petits esdeveniments, com casaments, banquets, comunions o aniversaris. Fins als esdeveniments més espectaculars a Barcelona i Espanya. Lloguem equips audiovisuals per a empreses o per a qualsevol client o usuari particular.

Venda d'Equips Audiovisuals

Serveis Audiovisuals. Distribució i Venda d'Equips Audiovisuals

Estant en el sector dels serveis audiovisuals des de l'any 1992, hem treballat amb infinitat de marques i productes. Aquesta dilatada experiència ens ha portat a ser capaços d'importar, subministrar i vendre equips audiovisuals de tota mena a el millor preu.

Actualment estem especialitzats en la realització completa d'instal·lacions audiovisuals fixes i equipament audiovisual. Des de l'inici del projecte d'enginyeria fins al subministrament, l'instal·lació, la posada en marxa i el posterior manteniment.

No obstant això, si no tens molt clar el que vols o necessites assessorament tècnic audiovisual, no dubtis a demanar les nostres recomanacions. Pots consultar algunes de les Marques per a Instal·lacions i Integracions Audiovisuals amb les que treballem.

Tecnologia i Equips Audiovisuals

Serveis Audiovisuals. Tecnologia i Equips Audiovisuals

Audiovisuales Mister Mix sempre ha estat a l'avantguarda de la innovació en tots aquells productes, idees i conceptes que puguin ser d'interès per als nostres clients. Coneixem totes les opcions que el sector és capaç de proporcionar.

Sabem que el món audiovisual no té límits. Si tens una idea però no saps si la tecnologia encara és capaç de fer-la realitat, no dubtis a consultar-nos a través del formulari de Pressupost per a Instal·lacions Audiovisuals. Junts trobarem la forma de complir amb les teves necessitats audiovisuals.

Sempre busquem les millors opcions perquè els nostres clients puguin realitzar els seus projectes audiovisuals o els seus esdeveniments audiovisuals a Barcelona amb el millor material audiovisual. Tenint l'opció de contractar el manteniment d'equips audiovisuals per a instal·lacions fixes. Pots consultar el nostre apartat de Fitxa tècnica d'Equips Audiovisuals més utilitzats.

Instal·lacions Audiovisuals

Audiovisuales MisterMix

Realitzem tot tipus d'Instal·lacions Audiovisuals a Barcelona i Espanya. Desenvolupem projectes per a centres esportius, gimnasos, restaurants i discoteques. També en hotels, oficines d'empreses, centres de convencions i auditoris.

Sense oblidar-nos de les sales de formació, les sales d'actes, els col·legis i els ajuntaments. A més de, projectes de Solucions Digital Signage o cartelleria digital, Il·luminació Espectacular i Efectes, tot tipus de Megafonia i Microfonia Professional, Sistemes de Control Audiovisual per a la preparació i Equipació de Sales.

Tant del sector públic com del sector privat. Com per exemple el Home Cinema i la Sonorització Domèstica. Adaptem els nostres projectes a qualsevol instal·lació professional i domèstica a través del nostre equip d'instal·ladors especialitzats. Garantim la millor relació qualitat - preu del mercat en tots els nostres serveis audiovisuals. Pots consultar aquí alguns dels nostres Projectes d'Instal·lacions Audiovisuals més recents.

Servei Post Venda i de Manteniment

Serveis Audiovisuals. Servei de Manteniment i servei postvenda

Entenem la venda o la realització de projectes audiovisuals com l'inici d'una llarga relació. On el servei postvenda i el servei de manteniment de sistemes i dels equips audiovisuals són imprescindibles per seguir sent els vostres professionals audiovisuals de confiança.

Fem contractes de manteniment anual i mensual. Realitzem accions de manteniment de sistemes audiovisuals correctius i preventius.

No obstant, si prefereixes no contractar cap dels nostres serveis audiovisuals de manteniment però tens alguna urgència amb els teus equips audiovisuals, pots omplir el formulari de Contacte per a Instal·lacions Audiovisuals i trobarem una solució ràpida i efectiva.

Facilitats de Finançament

Serveis Audiovisuals. Facilitats de Finançament

Des de Audiovisuales Mister Mix, amb la finalitat de facilitar les inversions dels nostres clients, col·laborem amb diverses entitats financeres.

Intentem que la despesa en les instal·lacions audiovisuals tinguin el menor impacte possible en els comptes dels nostres clients.

Ens podem ocupar de gestionar préstecs, rentings o lísings, sempre en les condicions més favorables possibles. D'altra banda podem acordar diverses formes de pagament, així com múltiples modalitats per afrontar els terminis.

Serveis Audiovisuals. Audiovisuales MisterMix