Instal·lació d’Equips de Home Cinema

Equips de Home Cinema en un Pis de Barcelona

 

Instal·lació d'Equips de Home Cinema. Recentment ens van contactar per fer dues instal·lacions de home cinema en un pis encara en construcció, a la ciutat de Barcelona. El primer espai, el saló, on instal·lem un televisor de 85 polzades i els sistemes de Sonos per a l'àudio. El segon espai, el dormitori principal, amb una pantalla, un projector i altaveus de sostre.

Instal·lació de Home Cinema amb Sons (Sala d'Estar)

 

El primer espai, el saló, es va equipar amb un televisor de 85” Samsung QLED 85” QE85Q60BAUXXC amb un suport de paret Fonestar STV-636N.

El so de l'estada es va configurar amb els equips de Sonos. En primer lloc, per crear la xarxa wifi independent on interconnectar tots els equips de Sonos, tant del Saló com del dormitori, es va instal·lar un Sonos Boost. Com a barra de so, sota el televisor, es va configurar la Sonos Beam 2. Com a Subwoofer domèstic es va instal·lar el Sonos SUB.

Samsung 85 Home Cinema
Sonos Boost
Sonos Sub

Cinema a Casa amb Altaveus de Sostre (Dormitori)

 

El segon espai amb equips audiovisuals de home cinema va ser el dormitori principal. A causa de la distribució dels armaris, es va haver d'instal·lar una pantalla de sostre encastada juntament amb uns altaveus de sostre direccionables. El projector va quedar situat a la paret oposada amb un suport de sostre.

La pantalla de home cinema encastable escollida va ser la Kimex 048-1511W intel·ligent amb wifi i comandament a distància, donant una mida de 80 polzades. El projector escollit va ser un Optoma UHD55 4K de 3600 ANSI amb Trigger. Els altaveus de sostre direccionables van ser uns Cambridge C-165 SS.

Per a l'electrònica de l'estada, es va escollir un amplificador Fonestar AS-6060 connectat a un Apple TV i aquest connectat a un Sonos Port capaç d'aparellar aquesta zona amb el sistema de Sonos anteriorment comentat. D'aquesta manera s'han aconseguit controlar tots els equips, tant els del dormitori com els del saló, amb una aplicació de telèfon.

Pantalla Home Cinema
Altaveu de Sostre Home Cinema
Projector Optoma