Instal·lació Audiovisual a Sala d’Actes. Biblioteca Municipal l’Ateneu

Instal·lació Audiovisual a Sala d'Actes de la biblioteca municipal de l'Ateneu d'Esparreguera. Realitzem la preparació de la sala d'actes mitjançant una pantalla elèctrica ORAY Square Pro de 180x135 cm sobre la qual projecta un projector Sony de 4500 ANSI VPL-CW255.

La sonorització de la sala està composta per 4 altaveus Dacord 108 de 150 W de potència.

La Sala d'Actes de la Biblioteca Municipal de l'Ateneu d'Esparreguera va ser equipada per Audiovisuales Mister Mix amb un equip audiovisual, que permetés fer tot tipus de presentacions. Es va instal·lar un equip d'àudio i vídeo amb la millor relació qualitat preu possible.

Sempre respectant la petició de el client, d'ajustar a l'màxim el pressupost.

Instal·lació Audiovisual a Sala d'Actes

Tot i la mida respectable de la sala i pel fet que l'altura màxima de la paret on havia d'anar la pantalla no era de més de 2,7 metres, ens vam decidir per col·locar una pantalla de projecció elèctrica de la marca ORAY Square Pro de 180x135 cm. Sobre aquesta es projecten imatges des d'un projector Sony de 4500 ANSI VPL-CW255.

El so de la sala es va resoldre amb 4 altaveus Dacord 108 de 150W de potència RMS de color blanc que van quedar totalment integrades en la decoració de la sala.

El Rack està format per una Etapa de Potència Gemini XGA-4000. Un BluRay Pioneer BDP160K. Un Lector de CD / USB / MP3 Gemini CDMP-1400. Dos micròfons sense fil de mà Gemini UHF-4100M i un previ / mesclador Ecler SAM-512, suficient per a les entrades que necessitem.

Instal·lació Audiovisual a Sala d'Actes. Audiovisuals Mister Mix

El resultat va ser un equipament molt equilibrat a un preu molt raonable que compleix amb els requisits de més alta qualitat sol·licitats pel client

Instal·lació Audiovisual a Sala d'Actes. Audiovisuales Mister Mix
Instal·lació Audiovisual a Sala d'Actes. Audiovisuales Mister Mix
Instal·lació Audiovisual a Sala d'Actes. Audiovisuales Mister Mix