Instal·lacions Audiovisuals

Fundada l'any 1992 a Barcelona, ​​Audiovisuales Mister Mix és una de les empreses d'Instal·lacions Audiovisuals espanyoles amb més experiència en el sector.

No només realitzem Instal·lacions Audiovisuals. Sinó que també, som majoristes dels equips audiovisuals que venem i instal·lem.

Podem realitzar projectes d'Integracions Audiovisuals a Barcelona, ​​Madrid i por tot Espanya. Realitzem tot tipus de projectes a Barcelona i Espanya.

Desenvolupem projectes per a centres esportius, ajuntaments, restaurants o discoteques.

També en hotels, oficines d'empreses i auditoris. Sense oblidar-nos de les sales de formació, les sales d'actes, els col·legis, i els ajuntaments. A més de, projectes amb Solucions Digital Signage o cartelleria digital, Il·luminació Espectacular i Efectes, tot tipus de Megafonia i Microfonia Professional. Preparació, equipació i integració de sistemes i de sales mitjançant els Sistemes de Control Audiovisual. Tant de el sector públic com de el sector privat. Com les Instal·lacions Audiovisuals de Home Cinema o Sonorització Domèstica.

Adaptem els nostres projectes a qualsevol instal·lació professional i domèstica a través del nostre equip d'instal·ladors especialitzats.

Integracions per als diferents sectors

Instal·lacions Audiovisuals per a Ajuntaments

 

Durant aquests més de 25 anys de dedicació a la integració de sistemes audiovisuals, al sector del lloguer, a la distribució i la venda. A les instal·lacions i al manteniment d'equips audiovisuals hem treballat amb diversos ajuntaments i organismes públics. Coneixem de primera mà la manera de treballar i les particularitats de les relacions contractuals entre una empresa com Audiovisuales Mister Mix i un ens públic.

Complim tots els requisits per poder ser proveïdors dels organismes públics. Coneixem molt bé com funciona el sistema d'adjudicacions de projectes per als ajuntaments i tots els tràmits municipals necessaris per poder dur a terme qualsevol tipus de col·laboració.

Instal·lacions Audiovisuals per a l'Educació

 

El fet de portar des de l'any 1992 al sector de l'equipament i la integració audiovisual. Ens ha permès viure de primera mà que amb el pas dels anys l'ús dels mitjans audiovisuals a l'ensenyament s'ha estès a tots els nivells. Sent un complement imprescindible a tots els centres educatius moderns.

A Audiovisuales Mister Mix hem anat avançant i adquirint l'experiència audiovisual necessària per poder atendre qualsevol mena de projecte audiovisual. Ja sigui a la docència o la formació.

Hem treballat per a col·legis amb aules de tota mena, per a centres de formació per a empreses, per a universitats i per a acadèmies d'idiomes.

Instal·lacions Audiovisuals per a Gimnasos

 

Tenint en compte la nostra dilatada experiència realitzant projectes a mida, fent Instal·lacions Audiovisuals per a Gimnasos i en la posada en marxa de tots els equips audiovisuals per a l'esport, ens hem convertit en experts instal·ladors audiovisuals per a centres esportius de tota mena. Sempre cercant la solució que millor s'adapti a les expectatives i necessitats dels nostres clients. Comptem amb un ampli ventall de solucions que, sens dubte, ajudaran a millorar el benestar i la satisfacció dels esportistes.

Avui dia les infraestructures i instal·lacions audiovisuals són un component cada vegada més important per als gimnasos i centres esportius de prestigi. Aquests han esdevingut un dels factors clau dèxit en les sessions de Fitness.

Instal·lacions Audiovisuals de Home Cinema

 

Les Instal·lacions Audiovisuals de Home Cinema ja no són un luxe a l'abast d'uns quants. Amb el temps, els avenços en la tecnologia han permès que els costos d'instal·lació d'un cinema a casa o home cinema s'hagin reduït considerablement.

A Audiovisuales Mister Mix som experts en la sonorització domèstica.

Som experts en la instal·lació i el manteniment d'equips audiovisuals en tota mena de llars. Fem projectes adaptats a totes les necessitats dels nostres clients. A Audiovisuales Mister Mix, sempre treballem amb equips audiovisuals de qualitat. Garantim la millor relació qualitat-preu del mercat.

Instal·lacions Audiovisuals per a Empreses i Oficines

 

Les Instal·lacions Audiovisuals per a Empreses han esdevingut una part fonamental a l'hora d'augmentar el potencial, tant d'oficines com d'aparadors o comerços de tota mena. La dilatada experiència dels instal·ladors d'Audiovisuales Mister Mix ens permet poder atendre totes les demandes de projectes a mida, tant a Barcelona o Madrid com a la resta d'Espanya. Integrar sistemes i desenvolupar solucions per comunicar qualsevol idea o missatge d'una manera única i efectiva.

Som experts en la instal·lació i el manteniment d'equips audiovisuals en tot tipus de comerços i oficines. A Audiovisuals Mister Mix sempre treballem amb equips audiovisuals de qualitat.

Instal·lacions Audiovisuals a Hotels i Restaurants

 

La nostra dilatada experiència en Instal·lacions Audiovisuals a Hotels i Restaurants ens permet poder atendre múltiples necessitats de qualsevol local d'oci o restauració. Les principals necessitats audiovisuals d'aquest sector:

  • Venda, instal·lació i manteniment d'equips audiovisuals.
  • Sistemes de projecció: Projectors i pantalles de projecció elèctriques i manuals.
  • Megafonia i música ambient: Diversos sistemes a través de CD, MP3 o Internet.
  • Publicitat dinàmica i digital signage o cartelleria digital.
  • Il·luminació espectacular i il·luminació arquitectural.

Perquè som la teva millor elecció?

Ens avalen gairebé 30 anys d'experiència en el sector audiovisual. En aquests 30 anys hem fet projectes d'integració de sistemes i instal·lació d'equips audiovisuals de tot tipus i per a tots els sectors. Ens dediquem principalment a les instal·lacions fixes, però també dominem el lloguer i el manteniment d'equips audiovisuals per a tot tipus de clients i esdeveniments. Per exemple, fem instal·lacions en ajuntaments i en centres educatius per convertir-los en centres moderns.

També fem Instal·lacions per a qualsevol lloc o qualsevol situació, esdeveniment o tipus d'espai. Utilitzem material i equips audiovisuals de qualitat. Sempre busquem la millor opció que s'adapti a les necessitats dels nostres clients. Atenem des de projectes audiovisuals econòmics fins als treballs més complexos i exclusius. Digues-nos el que necessites i trobarem la millor opció per cobrir les teves necessitats.

Tenim la màxima experiència en el món audiovisual. Això ens permet garantir totes les Instal·lacions que fem. Dominem a la perfecció les instal·lacions fixes, les instal·lacions itinerants i les instal·lacions per a la llar, el Home Cinema d'alta fidelitat.

Sempre oferim assessorament personalitzat en tot allò que necessitin els nostres clients. Pots demanar-nos informació sobre instal·lacions audiovisuals, sobre la compra d'equips audiovisuals, sobre el manteniment d'equips de so i imatge i sobre el lloguer d'equips a Barcelona i Espanya.

Integració de sistemes. MisterMix Barcelona

Garantim totes les nostres Instal·lacions i Integracions de Sistemes

Informa't sobre els nostres serveis i material audiovisual a través del nostre formulari de Contacte per a Instal·lacions Audiovisuals. Realitzem el lloguer d'equips audiovisuals, manteniment d'equips audiovisuals i instal·lació d'equips audiovisuals. També Instal·lem equips de megafonia per fil musical a comerços i venem micròfons per a les classes d'spinning i de fitness. El Home Cinema i la Sonorització Domèstica són algunes de les nostres fortaleses en el sector audiovisual. Fem Instal·lació de megafonia, Manteniment d'Equips de So i tot tipus d'Instal·lacions Audiovisuals. Sempre amb equips audiovisuals de qualitat, fiables i duradors.

Treballem amb els millors equips d'imatge i so per fer realitat tots els projectes. Tria Audiovisuales Mister Mix. La majoria dels proveïdors d'equips audiovisuals amb els que treballem ens acompanyen des de fa més de 25 anys. No obstant això, a l'haver anat adquirint més i més protagonisme en el sector. A més de, haver atès peticions audiovisuals cada vegada més complexes, hem necessitat col·laborar cada vegada amb més proveïdors i marques. Podent comercialitzar, en l'actualitat, gairebé totes les marques existents. Pots consultar aquí les Marques per a Instal·lacions i Integracions Audiovisuals que més utilitzem.