Instal·lacions

Fundada l'any 1992 a Barcelona, ​​Audiovisuales Mister Mix és una de les empreses audiovisuals espanyoles amb més experiència en el sector. No només som instal·ladors sinó que també som majoristes d'alguns dels equips audiovisuals que utilitzem i instal·lem. Podem realitzar projectes d'instal·lacions i integracions audiovisuals a Barcelona, ​​Madrid i la major part d'Espanya.

Realitzem tot tipus d'instal·lacions audiovisuals a Espanya. Desenvolupem projectes per a centres esportius, gimnasos, restaurants, discoteques, hotels, oficines d'empreses, centres de convencions i auditoris, sales de formació, col·legis, ajuntaments, comerços etc ..., a més de, projectes digital signage o cartelleria digital, il·luminació especular, tot tipus de megafonia i microfonia, preparació i equipació de sales, tant del sector públic com del sector privat. Adaptem els nostres projectes a qualsevol instal·lació professional i domèstica a través del nostre equip d'instal·ladors especialitzats.

Som experts en la instal·lació, el manteniment i el lloguer d'equips audiovisuals per a tot tipus de clients i esdeveniments. Utilitzem material i equips audiovisuals de qualitat, sempre buscant el que millor s'adapti a les necessitats dels nostres clients, atenent des de projectes audiovisuals econòmics fins als treballs més complexos i exclusius.
 

Durant aquests més de 25 anys de dedicació al sector del lloguer, la distribució i venda, instal·lació i manteniment, d'equips audiovisuals, hem tingut l'oportunitat de treballar, en moltes ocasions, amb diversos ajuntaments i organismes públics d'Espanya. Coneixem de primera mà la forma de treballar i les particularitats de la relació contractual entre una empresa com Audiovisuales Mister Mix i un ens públic.

D'altra banda, complim amb tots els requisits per poder ser proveïdors dels organismes públics espanyols, coneixem molt bé com funciona el sistema d'adjudicacions de projectes dels ajuntaments i tots els tràmits municipals necessaris per poder dur a terme qualsevol tipus de col·laboració.

Més informació

Les instal·lacions audiovisuals per als negocis s'han convertit en una part fonamental a l'hora d'augmentar el potencial, tant d'oficines com d'aparadors o comerços de tot tipus. La dilatada experiència dels instal·ladors d'Audiovisuales Mister Mix ens permet poder atendre totes les demandes de projectes a mida, tant a Barcelona o Madrid com a la resta d'Espanya, integrant sistemes i desenvolupant solucions per a comunicar qualsevol idea o missatge d'una forma única i efectiva.

Som experts en la instal·lació i manteniment d'equips audiovisuals en tot tipus de comerços i oficines. En Audiovisuales Mister Mix sempre treballem amb equips audiovisuals de qualitat.

Més informació

Las instalaciones audiovisuales para los negocios se han convertido en una parte fundamental a la hora de aumentar el potencial tanto de oficinas como de escaparates o comercios de todo tipo. La dilatada experiencia de los instaladores de Audiovisuales Mister Mix nos permite poder atender a todas las demandas de proyectos a medida, tanto en Barcelona o Madrid como en el resto de España, integrando sistemas y desarrollando soluciones para comunicar cualquier idea o mensaje de una forma única y efectiva.

Somos expertos en la instalación y mantenimiento de equipos audiovisuales en todo tipo de comercios y oficinas. En Audiovisuales Mister Mix siempre trabajamos con equipos audiovisuales de calidad. Podemos diseñar soluciones audiovisuales a medida para empresas y comercios de muchos sectores como tiendas de ropa, tiendas de alimentos, tiendas de deportes, tiendas de complementos, centros de estética, centros clínicos, oficinas de pequeñas empresas, espacios y salas corporativas, grandes salas de reuniones y locales de todo tipo.

Más información.

Amb una dilatada experiència en el disseny de projectes, instal·lació i posada en marxa de tots els equips audiovisuals per a gimnasos, ens hem convertit en experts instal·ladors audiovisuals per a centres esportius de tota mena. Sempre buscant la solució que millor s'adapti a les expectatives i necessitats dels nostres clients, comptem amb un ampli ventall de solucions que, sense cap dubte, ajudaran a millorar el benestar i la satisfacció dels esportistes. Avui en dia les infraestructures i instal·lacions audiovisuals són un component cada vegada més important per als gimnasos i centres esportius de prestigi i s'han convertit en un dels factors d'èxit en les classes dirigides de qualitat.

Més informació

El cinema a casa ja no és un luxe a l'abast d'uns pocs, amb el temps, els avenços en tecnologia han permès que els costos d'instal·lació d'un cinema a casa s'hagin reduït considerablement sent accessible per a moltes butxaques. En Audiovisuales Mister Mix comptem amb una àmplia experiència en el sector del “Home Cinema” i la sonorització domèstica.

Som experts en la instal·lació i manteniment d'equips audiovisuals en tot tipus de llars. En Audiovisuales Mister Mix, sempre treballem amb equips audiovisuals de qualitat. Tenim clients particulars amb projectes de tota mena.

Més informació

La dilatada experiència que tenim en Audiovisuales Mister Mix ens permet poder atendre múltiples necessitats de qualsevol local d'oci o restauració. Les principals necessitats de les discoteques, restaurants, hotels i bars les englobem en els següents apartats:

  • Sistemes de projecció: Projectors i pantalles de projecció elèctriques i manuals.
  • Megafonia i música ambiente: Diversos sistemes a través de CD, MP3 o Internet.
  • Publicitat dinàmica i digital signage.
  • Il·luminació espectacular i il·luminació arquitectural.

Més informació

Alguns dels proveïdors amb els quals treballem ens acompanyen des de fa més de 25 anys, però a l'anar adquirint més i més rellevància en el sector i l'anar atenent peticions audiovisuals cada vegada més dispars, ens ha portat a col·laborar cada vegada amb més proveïdors i marques, podent comercialitzar, en l'actualitat, gairebé totes les marques existents. Pots consultar els nostres principals proveïdors aquí.