Instal·lar Projector en Caixa de Seguretat

Equips Audiovisuals per al Poliesportiu de l'Institut Gelida

 

Instal·lem un Projector a Caixa de Seguretat i Anti Cops, a més de tots els Equips d'Imatge i So del poliesportiu de l'Institut Gelida, a prop de Barcelona. El projector Panasonic LCD 5000 Ansi Full HD a la Caixa de Seguretat Fonestar SPRBOX. Subministrem i Instal·lem els Equips de So LD Systems Stinger 8 i tota l'Electrònica Audiovisual muntada en un rack mural.

A Audiovisuales Mister Mix som experts en la instal·lació i manteniment d'equips audiovisuals a col·legis i centres educatius. Un dels nostres darrers projectes ha estat el subministrament i la instal·lació de tots els equips audiovisuals necessaris per al Poliesportiu de l'Institut Gelida. Un Poliesportiu amb funcions tant esportives com extraesportives, teatre, entrega de premis, funcions escolars, reunions informatives...

Per aquest motiu destaquem la instal·lació de projector a caixa de seguretat. És un element clau per garantir la durabilitat i el bon funcionament de l'equip. La caixa evita que el projector pugui ser manipulat o sostret per persones no autoritzades, així com que pugui patir cops per pilotes o qualsevol altre material esportiu. A més, aquest Poliesportiu l'utilitza gent aliena a les instal·lacions escolars, d'aquesta manera, juntament amb el Rack Mural amb porta de seguretat i clau es garanteix la seguretat.

Equips de So per a Poliesportiu d'Institut

 

A més a més d'instal·lar el projector en caixa de seguretat, també hem instal·lat tots els equips de so per al poliesportiu de l'institut, que permet reproduir música, avisos o presentacions amb una bona qualitat acústica. El sistema està compost pels elements següents:

  • 4 altaveus de la marca LD Sytems Stinger 8 de 250W cadascun, que es distribueixen per les parets laterals oferint una cobertura sonora uniforme.
  • 4 suports de paret orientables per a altaveus Stinger 8, que permeten ajustar la inclinació i la direcció d'aquests segons les necessitats.
  • Etapa de potència de la marca LD Systems P600, que alimenta els altaveus.
  • Previ MESCLADOR/USB/MP3/BLUETOOTH Fonestar FS-3000, que permet connectar diferents fonts d'àudio al sistema, com ara micròfons, ordinadors o dispositius mòbils.
  • Micròfon sense fils de diadema marca LD Systems LDU308BPH, que s'utilitza per fer comunicacions o presentacions amb el públic, entre d'alñtres.
Instal·lació d'Equips de So Poliesportiu Gelida
Altaveu LD Systems Stinger 8 Poliesportiu Escolar
Electrònica de So, Ampli, Micros i Reproductor

Equips d´imatge per a Poliesportiu d´Institut

 

Seguint amb la instal·lació audiovisual del poliesportiu de l'institut, també hem instal·lat els equips d'imatge següents:

  • Projector Panasonic de 5000 Ansi Full HD, projectant sobre una superfície homogènia i blanca donant una mida de pantalla de més de 4 metres d'amplada. Més que suficient per a les necessitats i mida de la sala.
  • Suport de sostre Fonestar per a projector, que subjecta el projector al sostre dins de la caixa de seguretat i permet regular-ne l'alçada i l'angle.
  • La distància entre el projector i el Rack Mural supera els 15 metres de cablatge. Per tant, per assegurar la qualitat de la projecció hem instal·lat un Extensor HDMI Ecler VEO-XPS, per connectar qualsevol font de continguts al mateix projector.
Proyección de mas de 4 metros Sobre Pared
Equipos de Imagen para Polideportivo Escolar
Proyección en Polideportivo Gelida. Audiovisuales Mister Mix

Instal·lar Projector en Caixa de Seguretat i Rack Mural amb Porta

 

Amb aquesta instal·lació audiovisual per al poliesportiu de l'institut Gelida, hem aconseguit oferir una solució integral i professional audiovisual que compleix les expectatives i les necessitats del centre educatiu.

D'una banda, els equips instal·lats queden totalment protegits gràcies a diversos elements vitals per a l'èxit del projecte.

  • Instal·lar Projector a Caixa de Seguretat, explicat anteriorment.
  • Rack Mural de seguretat amb calaix i clau a més de porta amb pany. Tot això anti cops i antirobatori i garanteix la seguretat de tota l'electrònica de la instal·lació audiovisual per a poliesportiu.

D'altra banda, la qualitat aconseguida es del tot satisfactoria per la direcció del centre.

Si tu també vols modernitzar la teva escola o centre educatiu amb equips audiovisuals de qualitat i a mida, no dubtis a contactar amb nosaltres. Us oferirem un pressupost personalitzat i un servei tècnic garantit.

Rack Mural Cerrado Audiovisuales Mister Mix
Instalar Proyector en Caja de Seguridad Audiovisuales Mister Mix
Instalar Proyector en Caja de Seguridad Audiovisuales Mister Mix