Instal·lació i Manteniment de Megafonia. Barcelona Sports Hostel

Instal·lació i Manteniment de Megafonia i de tots els Equips Audiovisuals del conegut BCN Sports Hostel. Altaveus Ecler Audeo 106 i amplificador Monacor PA-1200. Preparació d'una Sala de Cinema amb un Projector Sony VPL-CW255 de 4500 ANSI i una pantalla de projecció Elecom 400x225cm. Altaveus Ecler Audeo 108, un Rack de paret de 12 unitats amb porta i tanca de seguretat.

Un previ Ecler SAM-512 i una etapa de potència Gemini XGA-3000. Preparació d'una sala de reunions amb dos televisors LG 42 LN575S complementats per una caixa de connexions Ecler WPmMIX per connectar material audiovisual de tot tipus. Instal·lació de múltiples televisors Smart TV SAMSUNG UE32F4000 per diverses zones de l'establiment.

El Barcelona Sports Hostel es va inaugurar a l'estiu. És un fantàstic i modern hostel situat al barri de Gràcia de Barcelona. Té capacitat per a més de 400 llits. Decoració i ambientació enfocades al món de l'esport.

És un lloc per allotjar-que ha triomfat molt aquests últims anys. Està en constant evolució segons les noves tendències del mercat i té molt en compte aspectes que complementen la seva activitat principal, millorant el confort i l'estada dels seus hostes.

Una aspecte molt important és l'ús de Recursos Audiovisuals de tota mena.

Equips Audiovisuals per a Hotels. Audiovisuales MisterMix
Instal·lació i Manteniment de Megafonia a Hotel. Audiovisuales MisterMix
Instal·lació i Manteniment de Megafonia. Audiovisuales MisterMix

Instal·lació i Manteniment de megafonia en Hotels

Audiovisuals Mister Mix és el proveïdor i instal·lador principal de tots els equips audiovisuals de l'BCN Sports Hostel. Des de la seva inauguració, les Instal·lacions audiovisuals del Barcelona Sport Hostel compten amb megafonia a les zones comunes. Com el bar, la recepció, la sala de cinema i de projeccions audiovisuals diverses.

I, per a emergències, a les habitacions. Tot el sistema de megafonia està compost per altaveus Ecler Audeo 106, l'amplificador de 4 zones Monacor PA-1200, diferents fonts d'àudio com el reproductor de CD / USB Gemini CDMP-1400 i diversos micròfons distribuïts per les instal·lacions.

Instal·lació Audiovisual per a una Sala de Cinema

La sala de cinema es va equipar amb un projector Sony VPL-CW255 de 4500 ANSI que projecta sobre una pantalla elèctrica Elecom de 4 metres x 2,25 metres. Acompanyat per dos altaveus Ecler Audeo 108. Tota l'electrònica de la sala es va instal·lar en un Rack de paret de 12 U amb porta i pany de seguretat.

Els elements que controlen la sala van ser un previ Ecler SAM-512 i una etapa de potència Gemini XGA-3000. La mecanització de l'Rack de paret està formada per components Fonestar que permetien utilitzar i connectar qualsevol font d'àudio o vídeo per connectors HDMI, VGA, USB o Mini Jack.

Instal·lació i Manteniment d'Equips Audiovisuals en una Sala de Reunions

Per a la sala de reunions o presentacions d'empresa es va pensar en dues televisions Smart TV de la marca LG de 42 "LN575S amb Mode Hotel. Les televisions es van complementar per una caixa de connexions Ecler WPmMIX amb entrada de micròfon inclosa. Aquestes caixes es van amagar en les parets per mantenir l'harmonia estètica i permetre connectar per HDMI qualsevol contingut audiovisual.

Amb la finalitat de reproduir el contingut audiovisual de manera senzilla per a les 2 televisions es va utilitzar un splitter de HDMI d'1 IN i 2 OUT de la marca Fonestar FO-602. Per reproduir l'àudio dels continguts es va utilitzar una parella d'altaveus Ecler Audeo 106 autoamplificats.

Equips Complementaris a la Megafonia. Instal·lació i Manteniment de Megafonia

Per complementar l'informació d'ajuda als clients mitjançant els sistemes de megafonia i equips audiovisuals es van instal·lar pantalles per les instal·lacions. Per exemple, a la recepció es van situar tres pantalles Smart TV SAMSUNG UE32F4000 pensades per estar permanentment connectades a la pàgina web de sortides de l'Aeroport del Prat de Barcelona. I així complementar els serveis als seus clients.

Un altre exemple seria que, al costat de la recepció, a la zona de reunió de grups, hi ha tres pantalles més instal·lades sobre un podi. Aquí els clients poden fer-se fotos amb la bandera del seu país com a record de la seva estada a Barcelona Sport Hostel. I finalment totes les nits es recolza en un ampli sistema d'il·luminació LED per donar ambient.

Instal·lació i Manteniment de megafonia. Audiovisuales MisterMix