Barcelona Sports Hostel

Instal·lació completa de la megafonia del BCN Sports Hostel amb altaveus ECLER AUDEO 106 i amplificador MONACOR PA-1200. Preparació d'una sala de Cinema amb un Projector SONY VPL-CW255 de 4500 ANSI i un pantalla ELECOM 400x225cm, altaveus ECLER AUDEO 108, un Rack de paret de 12 unitats amb porta i tanca de seguretat, un previ ECLER SAM-512 i una etapa de potència GEMINI XGA-3000. Preparació d'una sala de reunions amb dos televisors LG 42 LN575S complementats per una caixa de connexions ECLER WPmMIX per connectar material audiovisual de tot tipus. Instal·lació de múltiples Televisors Smart TV SAMSUNG UE32F4000 per diverses zones de l'establiment.

El Barcelona Sport Hostel es va inaugurar l'estiu de l'any 2014. És un fantàstic i modern hostel situat al barri de Gràcia de Barcelona amb capacitat per a més de 400 llits, amb decoració i ambientació enfocades al món de l'esport, és un lloc per allotjar-se que ha triomfat molt aquests últims anys. Està en constant evolució segons les noves tendències del mercat i té molt en compte aspectes que complementen la seva activitat principal, millorant el confort i l'estada dels seus hostes, com és el cas dels recursos audiovisuals.

Audiovisuales Mister Mix és el seu proveïdor i instal·lador principal de tot producte o equip audiovisual. Des de la seva inauguració, les instal·lacions del Barcelona Sport Hostel compten amb megafonia a les zones comunes composta per 8 caixes acústiques Ecler AUDEO 106, l'amplificador de 4 zones Monacor PA-1200 i diferents fonts d'àudio com el reproductor de CD/USB Gemini CDMP- 1400.

La sala de cinema es va equipar amb un projector Sony VPL-CW255 de 4500 ANSI que projecta sobre una pantalla elèctrica Elecom de 4 metres x 2,25 metres, acompanyat per 2 altaveus Ecler AUDEO 108. Tota l'electrònica de la sala es va instal·lar en un rack de paret de 12 U amb porta i pany de seguretat. Els elements que controlen la sala van ser 1 previ Ecler SAM-512 i una etapa de potència Gemini XGA-3000. La mecanització del Rack de paret està formada per components Fonestar que permeten utilitzar i connectar qualsevol font d'àudio o vídeo per connectors HDMI, VGA, USB o Mini Jack.

Per a la sala de reunions o presentacions d'empresa es va pensar en dues televisions Smart TV de la marca LG de 42 "LN575S amb Mode Hotel complementats per una caixa de connexions ECLER WPmMIX amb entrada de micròfon inclosa i que es va poder amagar a la paret per mantenir l'harmonia estètica i permetia connectar per HDMI qualsevol contingut audiovisual per a ser reproduït de manera senzilla per a les 2 televisions, per a això es va utilitzar un splitter de HDMI d'1 IN i 2 OUT de la marca Fonestar FO-602. Per reproduir  l’Audio dels continguts es va utilitzar una parella de caixes acústiques Ecler Audeo 106 autoamplificades.

A la recepció es van instal·lar tres pantalles Smart TV SAMSUNG UE32F4000 pensades per estar permanentment connectades a la pàgina web de sortides de l'Aeroport del Prat de Barcelona i així complementar els serveis als seus clients. Al costat de la recepció hi ha tres pantalles més instal·lades sobre un pòdium on els clients poden fer-se fotos amb la bandera del seu país com a record de la seva estada a Barcelona Sport Hostel.