Pis Home Cinema Bose Acoutimass 10

Venda i instal·lació d'un sistema de home cinema 5.1 molt complet i estèticament compatible amb la decoració de la llar a Barcelona. La instal·lació audiovisual consta d'un projector de cinema per a casa de la marca JVC projectant sobre una pantalla de projecció elèctrica SQUARE. Un sistema de so format per un amplificador MARANTZ i el conjunt d'altaveus BOSE ACOUSTIMASS 10 Sèrie V.

Al desembre de l'any 2019 un particular de la ciutat de Barcelona ens va encarregar la venda i instal·lació d'un Home Cinema, amb dues premisses principals, l'excel·lència en termes de qualitat d'imatge i de so envoltant. I d'altra banda, la de fer tot el projecte tenint en compte l'adaptació dels components de sistema a la decoració de l'estada.

D'una banda, el projector de cinema a casa escollit és un JVC 4K, concretament el model Làser JVC LX-NZ3 4k de color blanc i de 3000 lúmens. La font de llum làser BLU-Escent proporciona una alta resolució, un alt brillantor i una llarga vida, el que fa que el projector sigui una opció ideal per utilitzar en sales d'estar i habitacions familiars. El projector va muntat sobre un suport VOGELS de sostre per projector, el model és el suport de sostre VOGELS PPC 1540 Blanc.

La pantalla de projecció elèctrica escollida és la SQUARE HC 16: 9 300x169 que rep una imatge excel·lent des d'una distància de 5 metres. La pantalla s'ha instal·lat al sostre amb la coberta de color blanc, d'acord amb la decoració.

D'altra banda, l'equip de so per a casa està compost per un receptor de Home Cinema Marantz SR5014 que és un receptor de A / V 4K Ultra HD de 7.2 canals. El sistema d'altaveus per a cinema a casa Bose Acosutimass 10 sèrie V està format per quatre altaveus blancs en forma de cub Direct / Reflecting sèrie II distribuïts per l'estada i muntats sobre els suports Bose UB-20 també blancs. Un altaveu de canal central horitzontal anomenat mòdul Bose autoamplificado Acoustimass. Aquest sistema ofereix un ampli so envoltant amb greus potents i un disseny elegant i modern.

Finalment, s'ha instal·lat una automatització completa de tot el sistema de home cinema, un Sistema de Control Crestron Serie 3 Control System W/INFINET EX i ER Wireless d'última generació amb comandament a distància. Que permet controlar tot el sistema, tot i que l'equip d'àudio amagat en un armari sense que perjudiqui la decoració. Aquest sistema ha dotat a aquesta estupenda habitatge d'un sistema de control domòtic, no només per al Home Cinema sinó que per a molts aspectes quotidians, com podrien ser les persianes o la il·luminació.