Instal·lació de Cinema a Casa. Home Cinema amb Bose Acoustimass 10

Instal·lació de Cinema a Casa. Venda i instal·lació d'un sistema de home cinema 5.1 molt complet i estèticament compatible amb la decoració de la llar a Barcelona. La instal·lació audiovisual del Home Cinema amb Bose Acoutimass 10 consta d'un projector de cinema a casa de la marca JVC projectant sobre una pantalla de projecció elèctrica Square. Un sistema de so format per un amplificador Marantz i el conjunt d'altaveus Bose Acoustimass 10 Sèrie V.

Al desembre de l'any passat, un particular de la ciutat de Barcelona ens va encarregar el subministrament i la instal·lació d'un cinema a casa, amb dues premisses principals. L'excel·lència en termes de qualitat d'imatge i de so envoltant. I d'altra banda, la de fer tot el projecte tenint en compte la integració de tots els components de la instal·lació audiovisual de home cinema a la decoració de l'estada.

Instal·lació Audiovisual de Cinema per a la Llar

D'una banda, el projector de cinema a casa escollit és un JVC 4K. Concretament el model Làser JVC LX-NZ3 4k de color blanc i de 3000 lúmens. La font de llum làser BLU-Escent proporciona una alta resolució, un alt brillantor i una llarga vida. El que fa que el projector sigui una opció ideal per utilitzar en sales d'estar i habitacions familiars.

El projector va muntat sobre un suport Vogels de sostre per projector, el model és el suport de sostre Vogels PPC 1540 Blanc. La pantalla de projecció elèctrica escollida és la Square HC 16: 9 300 × 169 que rep una imatge excel·lent des d'una distància de 5 metres. La pantalla s'ha instal·lat al sostre amb la coberta de color blanc, d'acord amb la decoració.

Instal·lació Domèstica amb Bose Acoustimass 10

D'altra banda, l'equip de so per a casa està compost per un receptor de Home Cinema Marantz SR5014 que és un receptor de A/V 4K Ultra HD de 7.2 canals. El sistema d'altaveus per a cinema a casa Bose Acosutimass 10 sèrie V està format per quatre altaveus blancs en forma de cub Direct / Reflecting sèrie II distribuïts per l'estada. Aquests van muntats sobre els Suports Bose UB-20 també blancs.

Un altaveu de canal central horitzontal anomenat mòdul Bose autoamplificat Acoustimass.

Aquest sistema ofereix un ampli so envoltant amb greus potents i un disseny elegant i modern.

Automatització Completa de la Instal·lació de Cinema a Casa

Finalment, s'ha instal·lat una automatització completa en tota la Instal·lació de Cinema a Casa, Sistema de Control CRESTRON Sèrie 3 Control System W / INFINET EX i ER Wireless d'última generació amb comandament a distància, que permet controlar tot el sistema.

Tot i que l'equip d'àudio amagat en un armari sense que perjudiqui la decoració. Aquest sistema ha dotat a aquesta estupenda vivenda d'un sistema de control domòtic, no només per al Home Cinema sinó que per a molts aspectes quotidians, com podrien ser les persianes o la il·luminació.

Instal·lació de Cinema a Casa. Audiovisuales Mister Mix
 Sonorització Domèstica. Audiovisuales Mister Mix
Instal·lació de Cinema a Casa. Audiovisuales Mister Mix
Sonorització domèstica. Audiovisuales Mister Mix
Instal·lació de Cinema a Casa. Audiovisuales Mister Mix
Instal·lació de Cinema a Casa. Audiovisuales Mister Mix