Equips Audiovisuals per a Oficines. Nexow Barcelona

Equips Audiovisuals per a Oficines. Preparació de les oficines d'una empresa de valors de Barcelona. Els equips audiovisuals emprats van ser més de 80 monitors Asus VC239H amb diversos suports per a 6 pantalles Flat BS2-6A LCD.

El projecte audiovisual va consistir en l'equipació de dues sales. La principal amb un televisor Samsung de 75 polzades model Samsung UE75JU700T amb suport de paret Fonestar STV-636.

I una segona sala per a videoconferències i presentacions amb un projector Sony de 3800ANSI VPL-EW315 juntament amb una pantalla Super Gear Pro Mural de 240x180m. A la recepció, es va crear un mural compost per 4 televisors model Samsung UE32J5500.

L'empresa financera Nexow, es va posar en contacte amb Audiovisuals Mister Mix, per encarregar-nos una completa instal·lació d'equips audiovisuals en les seves noves oficines de Barcelona. El projecte es divideix en 5 parts.

Instal·lació de diversos Equips Audiovisuals per a Oficines

Primer, a la sala de reunions principal es va instal·lar un televisor Samsung de 75 "model Samsung UE75JU700T amb el suport de paret Fonestar STV-636. La principal dificultat va ser la de penjar una televisió tan gran i pesat en una paret de pladur. Gràcies a l'experiència dels nostres instal·ladors d'audiovisuals es va aconseguir amb seguretat.

Segon, a la sala de reunions secundària, destinada a videoconferències i presentacions es va instal·lar un projector Sony de 3800ANSI VPL-EW315 juntament amb una pantalla Super Gear Pro Mural de 240x180m i la seva corresponent caixa de connexions d'HDMI i VGA.

Equips Audiovisuals per a Oficines. Audiovisuales MisterMix

Instal·ladors Professionals de Solucions Audiovisuals per a Empreses

En tercer lloc, repartits per diferents llocs de l'oficina, es van instal·lar un total d'11 televisors visibles des de qualsevol racó. Aquests televisors, 7 de la marca Samsung de 55" model Samsung UE55J5500 i 4 de 32" Samsung UE32J5500. En tots ells es van utilitzar suports Fonestar de paret per penjar les pantalles.

En quart lloc, es subministraron i van instal·lar 82 monitors model Asus VC239H, alguns d'aquests muntats en suports de sobretaula per a 6 pantalles, Flat BS2-6A LCD.

Finalment, es va instal·lar a la recepció un mural de 4 televisors de la marca Samsung de 32" model Samsung UE32J5500 que trobem a l'entrada al costat de sofà on es passen imatges i vídeos de l'empresa.

El resultat és una completa integració de recursos dissenyats juntament amb el client per aconseguir la major fiabilitat i rendiment possible. En definitiva unes oficines financeres dignes de comparar-se amb les de qualsevol entitat d'èxit de Wall Street.

Equips Audiovisuals per a Oficines. Audiovisuales Mister Mix
Solucions per Empresas. Mister Mix
Equips Audiovisuals per a Oficines. Audiovisuales Mister Mix