Instal·lacions Audiovisuals per a Empreses i Comerços

Les Instal·lacions Audiovisuals per a Empreses, Comerços i Oficines s'han convertit en una part fonamental per augmentar el potencial, tant d'oficines com d'aparadors en comerços de tot tipus. La dilatada experiència dels instal·ladors d'Audiovisuales Mister Mix ens permet poder atendre totes les demandes de projectes audiovisuals a mida a Barcelona, ​​Madrid i per tot Espanya. Integrem sistemes audiovisuals i desenvolupem solucions per comunicar qualsevol idea o missatge d'una forma única i efectiva. A continuació exposem alguns exemples:

Alguns Projectes d'Instal·lacions Audiovisuals per a Empreses i Comerços

Posa't en contacte per a assessorament personalitzat.

  Audiovisuales Mister Mix

  Tel.+34 93 280 48 88
  C / Ramón Miguel Planas, 16
  08034, Barcelona

  Perquè som la millor elecció per a les Instal·lacions Audiovisuals per a Empreses?

  Sabem que, la manera de presentar la informació pot millorar molt un punt de venda o una sala de reunions. Per exemple, podem instal·lar un videowall o una pantalla de gran format. O una pantalla Led i qualsevol sistema de Digital Signage. Principalment, treballant amb nosaltres qualsevol dels recursos anteriors portarà a la teva oficina o el teu comerç a un nivell superior. També dominem la secció de megafonia per al Fil Musical en comerços o botigues i oficines.

  Avui dia, mostrar la informació de forma interactiva, amb els sistemes de publicitat dinàmica, és a l'abast de tots els negocis. Amb les nostres Solucions Digital Signage podem crear nous formats basats en la innovació tecnològica. Com per exemple, muntatges audiovisuals d'informació reproduïdes en pantalles digitals d'alta lluminositat. Pantalles d'alta gamma que milloren la comunicació digital, pantalles tàctils que milloren l'experiència de compra.

  Fa molts anys que estem en el sector audiovisual. Principalment, som experts en la venda, la instal·lació i el manteniment d'equips audiovisuals en comerços i oficines. Ens hem guanyat bona fama sent una de les millors empreses dedicada a la sonorització d'espais a Barcelona. Podem instal·lar qualsevol equip de so per a esdeveniments o qualsevol equip per a instal·lacions audiovisuals fixes.

  En general, per aconseguir el millor so professional en qualsevol tipus d'esdeveniment o estada, el més important és la qualitat i fiabilitat dels equips. Nosaltres garantim sempre la fiabilitat i durabilitat dels nostres projectes treballant amb els millors experts instal·ladors d'audiovisuals i equips de qualitat. Som una empresa amb experiència contrastada, pots consultar alguns dels nostres clients de Integracions Audiovisuals per Sector.

  Equips i recursos en les Instal·lacions Audiovisuals per a Empreses i Comerços

  Som una empresa especialitzada en les instal·lacions audiovisuals. Tenim molts serveis audiovisuals d'il·luminació i so així com moltes solucions d'àudio, tant per l'exterior com per l'interior. Comptem amb una gran professionalitat, podem realitzar treballs i dissenyar qualsevol projecte o solució audiovisual a mida per a empreses i comerços de molts sectors. Hem treballat amb botigues de roba, botigues d'aliments, botigues d'esports, botigues de complements, centres d'estètica, centres clínics, botigues de música, centres comercials.

  Sense oblidar-nos de les oficines de petites empreses, espais i sales corporatives, grans sales de reunions i locals de tota mena. També oferim el lloguer d'equips de so per a esdeveniments, per a festes o espectacles. Si vols o necessites material i muntatge d'equips audiovisuals per a qualsevol tipus d'esdeveniment de so a Barcelona i Espanya, oferim i garantim anys d'experiència del nostre equip i els nostres tècnics. No dubtis en contactar amb nosaltres i sol·licitar informació sobre qualsevol dubte que tinguis.

  Instal·lacions Audiovisuals per a Empreses, Comerços i Oficines - Audiovisuales Mister Mix

  Des de Audiovisuales Mister Mix fem pressupostos a mida sense compromís. Sempre buscant ajustar-nos a les necessitats audiovisuals i capacitats econòmiques reals dels nostres clients. D'altra banda, les empreses cada vegada més demanen la instal·lació de sistemes o equips per poder tenir videoconferències de qualitat, i per a això cal professionals experts. A més, oferim suport tècnic, servei i manteniment per a totes les nostres instal·lacions audiovisuals per a empreses, comerços i oficines.

  A la nostra web pots consultar d'una manera senzilla algunes de les nostres instal·lacions i t'ajudem a que coneguis tot el que pots fer amb l'equipament audiovisual. Suma't a les noves solucions audiovisuals per impulsar el teu negoci. No t'ho pensis més i demana un pressupost. Sempre estarem encantats d'oferir-te els nostres serveis al millor preu per trobar una solució a la teva idea i complir amb els teus objectius.

  Altres recursos per a les Instal·lacions Audiovisuals per a Empreses

  Si el que busques és algun tipus d'instal·lació o recurs audiovisual per a empreses, comerços i oficines més concret, et presentem aquesta classificació d'opcions. Sense cap dubte, invertir en qualsevol d'aquests punts modernitzarà qualsevol instal·lació i simplificarà molts dels processos que formin part de les activitats de l'organització.

  T'informem sense cap tipus de compromís sobre els nostres equips de so, sobre la qualitat de so que necessitaràs segons el tipus de local o oficina, ja sigui sonorització per a una botiga, sonorització per a una festa, fires, concerts, hotels o la sonorització de les teves bars o discoteques.

  Com veus, ens adaptem a les teves necessitats per oferir-te la millor experiència i les millors modificacions d'àudio per a la sonorització d'esdeveniments o de qualsevol tipus de sector, així que si tens dubtes contacta amb nosaltres i et donarem tots els detalls.

  Les novetats i avantatges de la tecnologia digital signage són moltes. Òbviament, el nostre equip és capaç de dur a terme qualsevol projecte de digital signage, ja sigui solució de cartelleria digital a Barcelona, ​​instal·lació de pantalles led per a publicitat o la instal·lació d'un videowall compost per moltes pantalles de digital signage.

  Il·luminació espectacular i efectes. Empreses, Comerços i Oficines

  Il·luminació Espectacular i Efectes per Empreses, Comerços i Oficines

   

  Megafonia i microfonia professional. Empreses, Comerços i Oficines

  Megafonia i Microfonia Professional per a Empreses, Comerços i Oficines

  Preparació i equipació de sales. Empreses, Comerços i Oficines

  Sistemes de Control Audiovisual per a Empreses, Comerços i Oficines

  Solucions Digital Signage. Empreses, Comerços i Oficines

  Solucions Digital Signage per a Empreses, Comerços i Oficines