Instal·lacions Audiovisuals per a Empreses i Comerços

Les Instal·lacions Audiovisuals per a Empreses, Comerços i Oficines s'han convertit en una part fonamental per augmentar el potencial, tant d'oficines com d'aparadors en comerços de tot tipus. La dilatada experiència dels instal·ladors d'Audiovisuales Mister Mix ens permet poder atendre totes les demandes de projectes audiovisuals a mida a Barcelona, Madrid i tot Espanya. Integrem sistemes i desenvolupem solucions per comunicar qualsevol idea o missatge d'una forma única i efectiva. A continuació exposem alguns exemples:

Alguns Projectes d'Instal·lacions Audiovisuals per a Empreses i Comerços

Oficines Nexow Barcelona

OFICINES NEXOW BARCELONA

Preparació d'unes oficines per a una empresa de valors amb més de 80 monitors Asus VC239H amb diversos suports per a 6 pantalles FLAT BS2-6A LCD. Equipació de dues sales, la principal amb un televisor Samsung de 75 polzades model Samsung UE75JU700T.

Seguir llegint.

Espai Mood Aribau

ESPAI MOOD ARIBAU

Preparació d'una sala per a presentacions de producte amb un projector SONY VPL-CW256 de 4500 ANSI amb una pantalla Elecom-2 de 3,5x2 metres, sonoritzat principalment per altaveus ECLER VERSO 10. Instal·lació d'un panell digital de control remot.

Seguir llegint.

MT Farmàcia de Barcelona

MT FARMÀCIA DE BARCELONA

Instal·lació d'un sistema de seguretat de gravació tribrit 24C Dahua TCD-494H24, aprofitant part de les càmeres analògiques d'una instal·lació anterior, combinant-les amb càmeres de seguretat digital. Tot el sistema controlable des d'un Ordinador, una Tablet.

Seguir llegint.

Perquè som la millor elecció per a les Instal·lacions Audiovisuals per a Empreses?

Sabem que, la manera de presentar la informació pot millorar molt un punt de venda o una sala de reunions. Per exemple, podem instal·lar un videowall o una pantalla de gran format. O una pantalla Led i qualsevol sistema de Digital Signage. Principalment, treballant amb nosaltres qualsevol dels recursos anteriors portarà a la teva oficina o el teu comerç a un nivell superior. També dominem la secció de megafonia per al Fil Musical en comerços o botigues i oficines.

Avui dia, mostrar la informació de forma interactiva, amb els sistemes de publicitat dinàmica, és a l'abast de tots els negocis. Amb els nostres serveis de digital signage podem crear nous formats basats en la innovació tecnològica. Com per exemple, muntatges audiovisuals d'informació reproduïdes en pantalles digitals d'alta lluminositat. Pantalles d'alta gamma que milloren la comunicació digital, pantalles tàctils que milloren l'experiència de compra.

Fa molts anys que estem en el sector audiovisual. Principalment, som experts en la venda, la instal·lació i el manteniment d'equips audiovisuals en comerços i oficines. Ens hem guanyat bona fama sent una de les millors empreses dedicada a la sonorització d'espais a Barcelona. Podem instal·lar qualsevol equip de so per a esdeveniments o qualsevol equip per a instal·lacions audiovisuals fixes.

En general, per aconseguir el millor so professional en qualsevol tipus d'esdeveniment o estada, el més important és la qualitat i fiabilitat dels equips. Nosaltres garantim sempre la fiabilitat i durabilitat dels nostres projectes treballant amb els millors experts d'audiovisuals i equips de qualitat. Som una empresa amb experiència contrastada, pots consultar un llistat d'alguns dels nostres clients aquí ⊗.

Equips i Recursos Audiovisuals en les Instal·lacions Audiovisuals per a Empreses i Oficines

Som una empresa especialitzada les instal·lacions audiovisuals. Tenim molts serveis audiovisuals d'il·luminació i so així com moltes solucions d'àudio, tant per l'exterior com per l'interior. Comptem amb una gran professionalitat, podem realitzar treballs i dissenyar qualsevol projecte o solució audiovisual a mida per a empreses i comerços de molts sectors. Hem treballat amb botigues de roba, botigues d'aliments, botigues d'esports, botigues de complements, centres d'estètica, centres clínics, botigues de música, centres comercials.

Sense oblidar-nos de les oficines de petites empreses, espais i sales corporatives, grans sales de reunions i locals de tota mena. També oferim el lloguer d'equips de so per a esdeveniments, per a festes o espectacles. Si vols o necessites material i muntatge d'equips audiovisuals per a qualsevol tipus d'esdeveniment de so a Barcelona i Espanya, oferim i garantim anys d'experiència del nostre equip i els nostres tècnics. No dubtis en contactar amb nosaltres i sol·licitar informació sobre qualsevol dubte que tinguis.

Instal·lacions Audiovisuals per a Empreses i Comerços

Desde Audiovisuales Mister Mix fem pressupostos sense compromís. Sempre buscant ajustar-nos a les necessitats audiovisuals i capacitats econòmiques reals dels nostres clients. D'altra banda, les empreses cada vegada més demanen la instal·lació de sistemes o equips per poder tenir videoconferències de qualitat, i per a això cal professionals experts. A més, oferim suport tècnic, servei i manteniment per a totes les nostres instal·lacions audiovisuals per a empreses, comerços i oficines.

A la nostra web pots consultar d'una manera senzilla algunes de les nostres instal·lacions i t'ajudem a que coneguis tot el que pots fer amb l'equipament audiovisual. Suma't a les noves solucions audiovisuals per impulsar el teu negoci. No t'ho pensis més i demana un pressupost. Sempre estarem encantats d'oferir-te els nostres serveis a el millor preu per trobar una solució a la teva idea i complir amb els teus objectius.

Altres recursos audiovisuals per a les Instal·lacions Audiovisuals per a Empreses

Si el que busques és algun tipus d'instal·lació o recurs audiovisual per a empreses, comerços i oficines més concret, et presentem aquesta classificació d'opcions. Sense cap dubte, invertir en qualsevol d'aquests punts va modernitzar qualsevol instal·lació i va a simplificar molts dels processos que formin part de les activitats de l'organització.

T'informem sense cap tipus de compromís sobre els nostres equips de so, sobre la qualitat de so que necessitaràs segons el tipus de local o oficina, ja sigui sonorització per a una botiga, sonorització per a una festa, fires, concerts, hotels o la sonorització de les teves bars o discoteques.

Com veus, ens adaptem a les teves necessitats per oferir-te la millor experiència i les millors modificacions d'àudio per a la sonorització d'esdeveniments o de qualsevol tipus de sector, així que si tens dubtes contacta amb nosaltres i et donarem tots els detalls.

Les novetats i avantatges de la tecnologia digital signage són moltes. Òbviament, el nostre equip és capaç de dur a terme qualsevol projecte de digital signage, ja sigui solució de cartelleria digital a Barcelona, instal·lació de pantalles led per a publicitat o la instal·lació d'un videowall compost per moltes pantalles de digital signage.