Empreses, Comerços i Oficines

Les instal·lacions audiovisuals per als negocis s'han convertit en una part fonamental a l'hora d'augmentar el potencial, tant d'oficines com d'aparadors o comerços de tot tipus. La dilatada experiència dels instal·ladors d'Audiovisuales Mister Mix ens permet poder atendre totes les demandes de projectes a mida, tant a Barcelona o Madrid com a la resta d'Espanya, integrant sistemes i desenvolupant solucions per a comunicar qualsevol idea o missatge d'una forma única i efectiva.

Som experts en la instal·lació i manteniment d'equips audiovisuals en tot tipus de comerços i oficines. En Audiovisuales Mister Mix sempre treballem amb equips audiovisuals de qualitat. Podem dissenyar solucions audiovisuals a mida per a empreses i comerços de molts sectors com botigues de roba, botigues d'aliments, botigues d'esports, botigues de complements, centres d'estètica, centres clínics, oficines de petites empreses, espais i sales corporatives, grans sales de reunions i locals de tota mena.

La forma de presentar la informació pot millorar molt segons es decideixi instal·lar un videowall o una pantalla de gran format, una pantalla led o qualsevol sistema de digital signage. Avui en dia, tant mostrar la informació de forma interactiva, com la publicitat dinàmica, estan a l'abast de gairebé tots els negocis, en Audiovisuales Mister Mix fem pressupostos sense compromís i busquem ajustar-nos a les necessitats audiovisuals i capacitats econòmiques reals dels nostres clients. D'altra banda, les empreses cada vegada més demanen la instal·lació de sistemes o equips per poder tenir videoconferències de qualitat, i per a això cal professionals experts.

Instal·lacions Audiovisuals per a Oficines i Comerços. Mister Mix

Projectes d'èxit

Oficines Nexow Barcelona

OFICINES NEXOW BARCELONA

Preparació d'unes oficines per a una empresa de valors amb més de 80 monitors Asus VC239H amb diversos suports per a 6 pantalles FLAT BS2-6A LCD. Equipació de dues sales, la principal amb un televisor Samsung de 75 polzades model Samsung UE75JU700T.

Seguir llegint.

Espai Mood Aribau

ESPAI MOOD ARIBAU

Preparació d'una sala per a presentacions de producte amb un projector SONY VPL-CW256 de 4500 ANSI amb una pantalla Elecom-2 de 3,5x2 metres, sonoritzat principalment per altaveus ECLER VERSO 10. Instal·lació d'un panell digital de control remot.

Seguir leyendo.

MT Farmàcia de Barcelona

MT FARMÀCIA DE BARCELONA

Instal·lació d'un sistema de seguretat de gravació tribrit 24C Dahua TCD-494H24, aprofitant part de les càmeres analògiques d'una instal·lació anterior, combinant-les amb càmeres de seguretat digital. Tot el sistema controlable des d'un Ordinador, una Tablet.

Seguir llegint.


Si el que busques és algun tipus d'instal·lació o recurs audiovisual per a col·legis i centres educatius més concrets, et presentem la classificació d'opcions. Sens dubte, invertir en qualsevol d'aquests punts modernitzarà qualsevol instal·lació i simplificarà molts dels processos que formen part de les activitats de l'organització.