Instal·lacions Audiovisuals per a Empreses i Comerços

Les Instal·lacions Audiovisuals per a Empreses, Comerços i Oficines s'han convertit en una part fonamental per augmentar el potencial, tant d'oficines com d'aparadors en comerços de tot tipus. La dilatada experiència dels instal·ladors d'Audiovisuales Mister Mix ens permet poder atendre totes les demandes de projectes audiovisuals a mida a Barcelona, ​​Madrid i per tot Espanya. Integrem sistemes audiovisuals i desenvolupem solucions per comunicar qualsevol idea o missatge d'una forma única i efectiva. A continuació exposem alguns exemples:

Alguns Projectes d'Instal·lacions Audiovisuals per a Empreses i Comerços

De cadascuna de les Instal·lacions Audiovisuals per a Empreses, Comerços i Oficines en destaquem els aspectes següents:

Equips Audiovisuals per a Oficines. Nexow: Visita la preparació d'unes oficines per a una empresa de valors amb més de 80 monitors Asus VC239H amb diversos suports per a 6 pantalles FLAT BS2-6A LCD. Equipació de dues sales, la principal amb un televisor Samsung de 75 polzades model Samsung UE75JU700T

Solucions Audiovisuals per a Empreses. Mood Aribau: Preparació d'una sala per a presentacions de producte amb un projector SONY VPL-CW256 DE 4500 ANSI amb una pantalla Elecom-2 de 3,5x2 metres, sonoritzat principalment per altaveus ECLER VERSO 10. Instal·lació d'un panell digital de control remot.

Equips Audiovisuals de Videovigilància. Mt Farmàcia: Instal·lació d'equips audiovisuals de videovigilància i enregistrament tribrit 24C DAHUA TCD-494H24, aprofitant part de les càmeres analògiques d'una instal·lació anterior combinant-les amb càmeres de seguretat digital. Tot el sistema controlable des d'un Ordinador, una Tablet.

Instal·lació Audiovisual a Forn Ciabbatta: Configurem dos espais al Forn Ciabbatta gràcies a una Instal·lació Audiovisual amb vuit altaveus Ecler Audeo106 per a la megafonia, un projector Casio XJ-V110W-EJ i amplificadors antihumitat Monacor- PA900WP.

Instal·lar una Pantalla interactiva per a Videoconferències. Casals: Instal·lem una Pantalla Interactiva per a Videoconferències de la marca Newline Mira. L'empresa familiar Casals Material Industrial de Barcelona ens encarrega el projecte de modernitzar la sala de reunions i convertir-la en una sala Interactiva per a videoconferències i presentacions.

Instal·lació Audiovisual per a Streaming. Llop Gestió: Instal·lació Audiovisual per a Streaming a les Oficines centrals de Llop Gestió. L'empresa gestora de Barcelona ens sol·licita un espai a les seves oficines per fer reunions i presentacions per Videconferencia. A més, habilitem l'espai per poder gravar i retransmetre a Streaming sessions esportives.

Sala per a Videoconferències. Comunitat Bahá’í: Preparem i modernitzem una antiga sala per a videoconferències amb una càmera PTZ Minrray, un projector Panasonic, un nou PC i diversos micròfons de mà.

Sala de Formació per Videoconferència. Werfen: Subministrem i instal·lem els equips necessaris per convertir un despatx en una aula per a formació per videoconferència. S'hi instal·len dues pantalles de televisió, dues càmeres PTZ Minrray, un ordinador específic per a aquest tipus d'utilització i la il·luminació necessària per a videoconferències professionals.

Altaveus Sonos per a Comerços. Xarcuteria La Granja i BCN Beauty: Subministrem i instal·lem diversos altaveus Sonos One SL domèstics a dos comerços de Barcelona. Es complementa la instal·lació amb els Sons Boost per crear una xarxa pròpia.

 

Posa't en contacte amb nosaltres i et contestarem el més ràpid possible.
Demana pressupost per al teu projecte o instal·lació audiovisual sense compromís.

Formulario de contacto

Audiovisuales Mister Mix

Tel.+34 93 280 48 88
C / Ramón Miguel Planas, 16
08034, Barcelona

Perquè som la millor elecció per a les Instal·lacions Audiovisuals per a Empreses?

Sabem que, la manera de presentar la informació pot millorar molt un punt de venda o una sala de reunions. Per exemple, podem instal·lar un videowall o una pantalla de gran format. O una pantalla Led i qualsevol sistema de Digital Signage. Principalment, treballant amb nosaltres qualsevol dels recursos anteriors portarà a la teva oficina o el teu comerç a un nivell superior. També dominem la secció de megafonia per al Fil Musical en comerços o botigues i oficines.

Avui dia, mostrar la informació de forma interactiva, amb els sistemes de publicitat dinàmica, és a l'abast de tots els negocis. Amb les nostres Solucions Digital Signage podem crear nous formats basats en la innovació tecnològica. Com per exemple, muntatges audiovisuals d'informació reproduïdes en pantalles digitals d'alta lluminositat. Pantalles d'alta gamma que milloren la comunicació digital, pantalles tàctils que milloren l'experiència de compra.

Fa molts anys que estem en el sector audiovisual. Principalment, som experts en la venda, la instal·lació i el manteniment d'equips audiovisuals en comerços i oficines. Ens hem guanyat bona fama sent una de les millors empreses dedicada a la sonorització d'espais a Barcelona. Podem instal·lar qualsevol equip de so per a esdeveniments o qualsevol equip per a instal·lacions audiovisuals fixes.

En general, per aconseguir el millor so professional en qualsevol tipus d'esdeveniment o estada, el més important és la qualitat i fiabilitat dels equips. Nosaltres garantim sempre la fiabilitat i durabilitat dels nostres projectes treballant amb els millors experts instal·ladors d'audiovisuals i equips de qualitat. Som una empresa amb experiència contrastada, pots consultar alguns dels nostres clients de Integracions Audiovisuals per Sector.

Equips i recursos en les Instal·lacions Audiovisuals per a Empreses i Comerços

Som una empresa especialitzada en les instal·lacions audiovisuals. Tenim molts serveis audiovisuals d'il·luminació i so així com moltes solucions d'àudio, tant per l'exterior com per l'interior. Comptem amb una gran professionalitat, podem realitzar treballs i dissenyar qualsevol projecte o solució audiovisual a mida per a empreses i comerços de molts sectors. Hem treballat amb botigues de roba, botigues d'aliments, botigues d'esports, botigues de complements, centres d'estètica, centres clínics, botigues de música, centres comercials.

Sense oblidar-nos de les oficines de petites empreses, espais i sales corporatives, grans sales de reunions i locals de tota mena. També oferim el lloguer d'equips de so per a esdeveniments, per a festes o espectacles. Si vols o necessites material i muntatge d'equips audiovisuals per a qualsevol tipus d'esdeveniment de so a Barcelona i Espanya, oferim i garantim anys d'experiència del nostre equip i els nostres tècnics. No dubtis en contactar amb nosaltres i sol·licitar informació sobre qualsevol dubte que tinguis.

Instal·lacions Audiovisuals per a Empreses, Comerços i Oficines - Audiovisuales Mister Mix

Des de Audiovisuales Mister Mix fem pressupostos a mida sense compromís. Sempre buscant ajustar-nos a les necessitats audiovisuals i capacitats econòmiques reals dels nostres clients. D'altra banda, les empreses cada vegada més demanen la instal·lació de sistemes o equips per poder tenir videoconferències de qualitat, i per a això cal professionals experts. A més, oferim suport tècnic, servei i manteniment per a totes les nostres instal·lacions audiovisuals per a empreses, comerços i oficines.

A la nostra web pots consultar d'una manera senzilla algunes de les nostres instal·lacions i t'ajudem a que coneguis tot el que pots fer amb l'equipament audiovisual. Suma't a les noves solucions audiovisuals per impulsar el teu negoci. No t'ho pensis més i demana un pressupost. Sempre estarem encantats d'oferir-te els nostres serveis al millor preu per trobar una solució a la teva idea i complir amb els teus objectius.

Altres recursos per a les Instal·lacions Audiovisuals per a Empreses

Si el que busques és algun tipus d'instal·lació o recurs audiovisual per a empreses, comerços i oficines més concret, et presentem aquesta classificació d'opcions. Sense cap dubte, invertir en qualsevol d'aquests punts modernitzarà qualsevol instal·lació i simplificarà molts dels processos que formin part de les activitats de l'organització.

T'informem sense cap tipus de compromís sobre els nostres equips de so, sobre la qualitat de so que necessitaràs segons el tipus de local o oficina, ja sigui sonorització per a una botiga, sonorització per a una festa, fires, concerts, hotels o la sonorització de les teves bars o discoteques.

Com veus, ens adaptem a les teves necessitats per oferir-te la millor experiència i les millors modificacions d'àudio per a la sonorització d'esdeveniments o de qualsevol tipus de sector, així que si tens dubtes contacta amb nosaltres i et donarem tots els detalls.

Les novetats i avantatges de la tecnologia digital signage són moltes. Òbviament, el nostre equip és capaç de dur a terme qualsevol projecte de digital signage, ja sigui solució de cartelleria digital a Barcelona, ​​instal·lació de pantalles led per a publicitat o la instal·lació d'un videowall compost per moltes pantalles de digital signage.

Il·luminació espectacular i efectes. Empreses, Comerços i Oficines

Il·luminació Espectacular i Efectes per Empreses, Comerços i Oficines

 

Megafonia i microfonia professional. Empreses, Comerços i Oficines

Megafonia i Microfonia Professional per a Empreses, Comerços i Oficines

Preparació i equipació de sales. Empreses, Comerços i Oficines

Sistemes de Control Audiovisual per a Empreses, Comerços i Oficines

Solucions Digital Signage. Empreses, Comerços i Oficines

Solucions Digital Signage per a Empreses, Comerços i Oficines