Sonoritzar Sala d’Activitats Dirigides. CEM Can Lladó

Sonoritzar Sala d'Activitats Dirigides i una Sala de Spinning amb altaveus LD Stinger 8 G3, previ ECLER SAM 402, etapa de potència LD DJ 800 i lector LD CD MP1. A més a la sala d'spinning se li va afegir un projector Panasonic de 3600 ANSI, una pantalla de projecció elèctrica Cineflex 240x135cm, un Subgreu LD SUB 10, els efectes de llums Cameo Storm i els micròfons per a classes d'spinning LD WSECO 16 BPH.

El Centre Esportiu Municipal Can Lladó, després de treure a concurs els projectes de preparació audiovisual de les sales d'Activitats Dirigides i la de Indoor Cycling o Spinning, es va decantar per la proposta d'Audiovisuales Mister Mix. El projecte consistia en la Sonorització Completa de la Sala d'Activitats Dirigides i l'Equipament Audiovisual de la Sala Spinning.

Instal·lació Audiovisual de la Sala de Spinning

Per a la Sala de Spinning es van utilitzar els altaveus LD Stinger 8 G3, uns altaveus de 8 polzades passius de 250w que, segons les característics de la Sala, compleixen àmpliament amb les necessitats de la mateixa. El previ seleccionat va ser el ECLER SAM-402 que juntament amb l'etapa de potència LD DJ 800 i un lector de CD / USB / MP3 model LD CD MP1 completen el sistema d'àudio.

El micròfon per spinning seleccionat va ser el LD WSECO 16 BPH de 16 canals, un micròfon bastant econòmic però d'un rendiment i durabilitats indiscutibles. Pel que fa a la imatge, es va instal·lar un projector Panasonic de 3600 ANSI. Més que suficient per a la sala, ja que la llum exterior no suposava un problema. La pantalla muntada va ser la pantalla elèctrica Cineflex.

Sonoritzar Sala d'Activitats Dirigides de forma eficient

Es van utilitzar també els altaveus LD Stinger 8 G3, que ben distribuïts complien de forma més que satisfactòria amb els requeriments de les instal·lacions.

La sala es va complementar amb un previ ECLER SAM 402, una etapa de potència LD DJ 800, un lector de CD / USB / MP3 model LD CD MP1 i un micròfon LD SEC 16 BPH de 16 canals.

El resultat va ser un equip complet i d'alt rendiment capaç d'aguantar l'ús constant del dia a dia.

Sonoritzar Sala d'Activitats Dirigides

Cem Can Lladó. Audiovisuales Mister Mix
Sonoritzar Sala d'Activitats Dirigides. Mister Mix
Sonoritzar Sala d'Activitats Dirigides. Sala de Spinning