Centre Esportiu Can Llado

Preparació d'una sala d'activitats dirigides i una sala d'spinning amb altaveus LD Stinger 8 G3, previ ECLER SAM-402, etapa de potència LD DJ 800, lector LD CD MP1, micròfon LD SECO 16 BPH. A més a la sala d'spinning se li va afegir un projector Panasonic de 3600 ANSI, pantalla de projecció CINEFLEX 240x135cm, subgreu LD SUB 10 i efecte de llums CAMEO STORM.

Al maig de 2017 el Centre Esportiu Municipal Can Lladó, després de sol·licitar diversos pressupostos a diverses empreses del sector, es va decantar per la proposta d'Audiovisuales Mister Mix. El projecte consistia a preparar dues sales, la primera una sala d'spinning i la segona, una sala d'activitats dirigides.

En tots dos casos es van utilitzar altaveus LD Stinger 8 G3, són uns altaveus de 8 polzades passius de 250w que, ben distribuïts complien de forma més que satisfactòria amb els requeriments de les instal·lacions.

Les dues sales es van complementar amb un previ ECLER SAM-402, una etapa de potència LD DJ 800, un lector de CD/USB/ MP3 model LD CD MP1 i un micròfon LD SECO 16 BPH de 16 canals. El resultat va ser un equip complet i d'alt rendiment capaç d'aguantar l'ús constant del dia a dia.

A la sala d'Spinning se li va afegir un Projector Panasonic de 3600 ANSI, una pantalla de projecció CINEFLEX de 240x135cm i un subgreu LD SUB 10, a més d'un efecte de llum Cameo Storm que combina tres efectes entre si, creant un ambient molt estimulant en els moments àlgids de la sessió de spinning.