Instal·lar Altaveus de Sostre a Bar

Equips Audiovisuals per al Bar Sis Club

 

Instal·lar Altaveus de Sostre a Bar. Sonoritzem i instal·lem els equips audiovisuals del nou bar musical i game room de shisha a Sant Vicenç dels Horts, al Sis Club Bar, amb els altaveus de sostre Ecler VIC 8 i els subgreus, també de sostre, Ecler ICSB81.

Sonoritzar Bar per Zones amb Altaveus de Sostre

 

Recentment la nova propietat del nou Sis Club Game Room Bar a Sant Vicenç dels Horts ens va encarregar el subministrament i la instal·lació dels equips de so per al nou local. A causa de l'elecció de dividir els espais per zones, ens decidim per instal·lar Altaveus de Sostre de la marca Ecler. Concretament els altaveus Ecler VIC 8 i els subgreus de sostre, Ecler ICSB81. Els diferents espais o zones són els següents:

En primer lloc, el Sis Club compta amb diverses zones per als amants dels videojocs més emblemàtics per a la PLAY STATION 5. Òbviament el darrer FIFA i CALL of DUTTY estan sempre garantits. Aquestes zones estan habilitades amb sofàs i televisors de gran format. Cadascuna d'aquestes zones compta amb el seu so.

En segon lloc, destaquem una fantàstica zona per als amants del billar. Aquesta zona compta amb diverses taules de billar, música ambient i un televisor de 60 polzades per poder seguir els esdeveniments esportius.

Finalment, fent honor a l'esperit del local (SHISHA BAR), tenim diverses zones de copes i relax per fumar Shisha. Aquests espais destaquen per la qualitat musical, la comoditat i la tranquil·litat. Són les principals zones sonoritzades amb els altaveus de sostre Ecler.

Instalar Altavoces de Techo en Bar
Zonas por equipos audiovisuales en bar
Altavoz de Techo Ecler VIC 8

Per què Instal·lar Altaveus de Sostre és la millor opció?

 

Instal·lar Altaveus de Sostre a Bar ha estat la millor opció per a aquest bar musical, game room o pub per diversos motius.

Un gran avantatge és que els altaveus de sostre han permès sonoritzar les zones centrals del local, on hi ha la zona de copes i shisha. Permetent que les zones de videojocs i televisors tinguin so independent segons el contingut de cada cas.

Un altre aspecte a destacar és que la instal·lació d'altaveus de sostre no pot ser possible sense sostre fals. Tot i això, si el local ho permet, la sonorització d'espais amb sostre fals simplifica molt la instal·lació, redueix la mà d'obra i simplifica l'adaptació a l'estètica, entre altres factors, el cablatge queda ocult sense gaire esforç.

En tercer lloc, la qualitat de so dels altaveus de sostre Ecler VIC8 i els subgreus de sostre Ecler ICSB81 és impressionant. Combinat amb l'electrònica composta per l'amplificador Ecler EHSA 2-500 i el previ Ecler SAM-402, muntat tot això en un rack de 6 uts sota la barra, han donat un resultat més que satisfactori en tots els sentits.

Instalar Altavoces de Techo en Bar
Instalar Altavoces de Techo en Bar
Rack de instalación de altavoces de techo

A Audiovisuaels Mister Mix som experts en la instal·lació i el manteniment d'equips audiovisuals en hotels, bars i restaurants. Si tu també vols modernitzar el teu local amb equips audiovisuals de qualitat i a mida, no dubtis a contactar amb nosaltres. T'oferirem un pressupost personalitzat i sense cap compromís. A més, el nostre servei tècnic és eficaç i molt puntual.