Reforma Audiovisual de Centre Esportiu. El Complex

Al juny del 2021, la gerència de Les Piscines Municipals de Sant Feliu "El Complex" ens va encarregar el projecte de la Reforma Audiovisual del seu centre esportiu. Aquesta reforma principalment fa referència a la modernització dels equips de so i il·luminació de tres espais. El primer, convertir un antic espai de cycling en una Sala de Spinning amb Il·luminació d'Última Generació a més de realitzar una sensacional i moderna Instal·lació de So.

El segon, l'instal·lació de so en les piscines, concretament hem ampliat i millorat els equips de so existents a la piscina social i a la piscina de competició. En tercer lloc, s'ha modernitzat el so a la Sala d'Activitats Dirigides. A continuació exposem al detall cadascuna de les tres zones objecte del projecte de modernització i reforma audiovisual del centre esportiu.

Sala de Spinning amb Il·luminació d'Última Generació

La direcció del centre esportiu Piscines Municipals de Sant Feliu "El Complex" ens va proposar el repte de crear una Sala de Spinning única, moderna i espectacular. Que estigués per sobre dels altres espais d'Indoor Cycling que hi ha al sector.

Amb l'objectiu de crear un espai innovador i únic, vam proposar un projecte que no destaqués únicament per la seva excel·lent qualitat de so, sinó que vam anar més enllà i vam estudiar les possibilitats que ofereix la il·luminació espectacular.

Reforma Audiovisual de Centre Esportiu. Làser i Barra Led
Reforma Audiovisual de Centre Esportiu. Barres Led
Reforma Audiovisual de Centre Esportiu. Làser Multicolor

Equips d'Il·luminació per Spinning

A Audiovisuales Mister Mix som experts en tot lo referent a la Il·luminació Espectacular i Efectes Lumínics de tota mena. Després de diverses reunions amb el personal de "El Complex" i després de visitar diversos Show Rooms de so i il·luminació i efectes, ens vam decantar per la següent relació d'equips audiovisuals d'il·luminació espectacular.

D'una banda, els efectes d'il·luminació més comuns van ser 12 barres de LED Cameo Tribar 400 i una parella de focus PAR amb 6 LEDS CLROOTAR per il.luminar l'instructor.

D'altra banda, els elements més nous van ser dos Lasers Cameo Luke 1000 RGB que juntament amb una màquina de boira HAZE Phantom H2 creen uns efectes lumínics espectaculars que fan que aquesta sala estigui a un nivell superior a la resta.

Aquesta relació d'equips d'il·luminació, combinada amb diversos equips complementaris com ordinador i tablet, cables i connectors, entre d'altres, vam aconseguir crear una programació lumínica preestablerta única i a el nivell que es mereix aquesta fantàstica sala.

Reforma Audiovisual de Centre Esportiu. Làser Verd
Efectes Làser Vermell
Reforma Audiovisual de Centre Esportiu. Làser Lila

Equips de So per Spinning

Seguint amb la idea de crear una Sala de Spinning única, pionera i espectacular, ens vam decantar pel sistema de so LD CURV500. Un conjunt d'equips que ja ens ha donat molt bons resultats en altres projectes. En aquest cas, per a aconseguir l'excel·lència i la homogeneïtzació de el so en tots els espais de la sala, la relació d'equips va ser la següent.

Un subgreu LDCURV500 ISUB, una etapa de potència LDCIRV500IAMP, 6 parelles de satèl·lits LDCURV500S2 formant quatre punts de so repartits per les parets de la sala. Un Rack de 16 unitats que alberga, a més dels equips anteriorment esmentats de control de la il·luminació i etapa de potència, un lector CD / USB / MP3 LDCDMP1 i l'emissor / receptor d'el micròfon sense fil LDU308BPH.

Reforma Audiovisual de Centre Esportiu. So per Spinning
Reforma Audiovisual de Centre Esportiu. So per Spinning subgreu LDCURV500 ISUB
Reforma Audiovisual de Centre Esportiu. Rack Sala de Spinning

Reforma Audiovisual de Centre Esportiu: So Piscines

La sonorització de piscines mai ha estat una qüestió senzilla, cal tenir molt en compte la inevitable exposició dels equips a factors adversos com la humitat. A Audiovisuales Mister Mix utilitzem equips de qualitat creats per minimitzar aquest impacte. A més sempre aconsellem situar el Rack i tot el que sigui possible en algun espai sense humitat.

Així, per a la reforma de el so de les piscines utilitzem els següents equips. D'una banda, vam instal·lar diversos altaveus Ecler EMSP50TI que compten amb la certificació IP66, un amplificador Monacor PA-324 i per a la piscina social vam muntar una etapa de potència Ecler EGPA8-150. A més es va revisar l'estat de tots els equips i sistemes.

Reforma Audiovisual de Centre Esportiu. So en Piscines
Reforma Audiovisual de Centre Esportiu. So en Piscina Competició
Reforma Audiovisual de Centre Esportiu. So en Piscina Projector de So

Reforma Audiovisual de Centre Esportiu: So Sala d'Activitats

En una de les sales d'activitats amb què compten a "El Complex" destinada a activitats dirigides de fitness i boxing, subministrem i instal·lem un eficient sistema compacte actiu de LD, el LDDAVE18G3 de 1200W.

Complementant a aquest sistema compacte, format per un subgreu i dos satèl·lits, muntem dins el Rack ja existent un previ Ecler SAM402 i un Lector CD / USB / MP LDCDMP1 i l'emissor / receptor d'un micròfon LDU3088PH.