Equips Audiovisuals de Karaoke

A principis dels anys 90, Audiovisuales Mister Mix va ser un dels principals promotors en la introducció dels Equips Audiovisuals de Karaoke a Barcelona i per tot Espanya. Tot i que el karaoke va anar perdent popularitat, avui dia segueix havent-hi un gran nombre de gent aficionada. L'aparició del Karaoke online i les facilitats per descarregar cançons de Karaoke gratis o de pagament. Juntament amb l'utilització de programes per cantar utilitzant ordinadors personals i els sistemes de Karaoke per a la televisió, han impulsat una petita recuperació al llarg d'aquesta última dècada. En l'actualitat, es pot comprar o llogar tot tipus d'equips audiovisuals de karaoke, convertint-lo en un dels millors recursos per a l'entreteniment.

Dins dels nostres serveis audiovisuals destaquem la distribució, la venda, el lloguer i l'instal·lació d'equips audiovisuals de karaoke. L'experiència que tenim ens permet poder recomanar i subministrar els equips de karaoke complets per a qualsevol situació.

Per exemple, podem muntar-lo en tot tipus d'escenaris per a qualsevol esdeveniment o festa, ja sigui per posar a prova les habilitats del grup o per animar qualsevol esdeveniment d'empresa. Principalment un equip de karaoke està format per micròfons sense fil o amb cable, altaveus i equips de so i projectors o pantalles.

Hem fet innombrables instal·lacions de Karaoke professional a Barcelona, ​​Madrid i la resta d'Espanya. Ens ocupem del manteniment d'equips audiovisuals de Karaoke professional, equips audiovisuals de Karaoke per a casa o domèstic. També d'equips audiovisuals de Karaoke per a bars i sales de festes. En tot cas, la nostra experiència en el sector és tan àmplia, que sens dubte, t'ajudarem a aconseguir l'equip de Karaoke que s'adapti millor a les teves necessitats.

Oferim la possibilitat de llogar o comprar equips de Karaoke per a tot tipus d'esdeveniments

Si estàs pensant en celebrar o compartir aquestes hores amb la família o amics, el lloguer d'equips audiovisuals de Karaoke tant per per a festes com casaments, banquets, comunions i aniversaris s'ha convertit en un dels recursos més populars a l'hora d'organitzar esdeveniments originals i divertits.

Només es necessita uns micròfons i un bon equip de karaoke professional. Demana Pressupost per a Instal·lacions Audiovisuals si vols contractar els nostres serveis, et recomanarem l'opció que més s'ajusti a les teves necessitats.

Perquè som la millor elecció per als Equips Audiovisuals de Karaoke?

A la nostra empresa som experts en tots els sistemes de Karaoke del mercat amb la millor qualitat de so. Ens posicionem com una de les poques empreses espanyoles amb tots els coneixements i experiència que són necessaris per a ser professionals del més alt nivell en el karaoke.

Demana'ns un Pressupost per a Instal·lacions Audiovisuals de Karaoke amb la millor relació qualitat-preu. Sempre buscant ajustar-nos a les necessitats audiovisuals i capacitats econòmiques reals dels nostres clients. A més, oferim suport tècnic, servei i manteniment per a tot tipus d'equips audiovisuals de karaoke.

A més, a Audiovisuales Mister Mix tenim passió pel Karaoke, i és per això que seguim oferint i coneixent totes les novetats de el sector. Seguim col·laborant estretament amb els principals proveïdors de programari de cançons de Karaoke i som importadors a Espanya dels equips de la marca finlandesa MadBoy.

La casa MadBoy es posiciona com una marca creada per i per a professionals de la música, amb un producte d'alta qualitat i preus molt competitius. De la seva gamma de productes de lloguer de Karaoke destaquem el reproductor MadBoy MFP-1000X.

Equips Audiovisuals de Karaoke. Audiovisuales MisterMix

Equips Audiovisuals de Karaoke MadBoy

El reproductor MadBoy MFP-1000X és la versió més recent del famós reproductor de Karaoke en DVD de MadBoy. És un reproductor multiformat d'última generació amb una relació qualitat preu superior als equips del seu nivell.

APROFITA ​​LA NOSTRA OFERTA

Oferta d'Equips Audiovisuals de Karaoke MADBOY

Fitxa Tècnica del Reproductor de Karaoke MadBoy MFP-1000X

 • Dues entrades de micròfon amb controls de volum individuals
 • Eco digital amb control de volum
 • El lector de targetes SD admet targetes MMC, MS i SD, incloent SDHC
 • USB és compatible amb unitats USB i discs durs externs
 • La funció de còpia dels arxius de música a USB o targeta SD
 • EQ incorporat per ajustar l'àudio
 • Formats de vídeo compatibles: DVD, MP3 + G, CD + G, AVI, JPEG, VCD
 • Disc compatibles: CD, CD + G, VCD, DVD, CD-R, CD-RW, DVD ± R / RW, DVD de doble capa ± R / RW
 • Audio compatibles: CD, CD + G, MP3, HDCD, DVD-Video, VCD, WMA, PCM, Dolby, DTS
 • Firmware actualitzable intel·ligent per a futures actualitzacions
 • Correcció d'errors en temps real per a discos bruts i ratllats
 • Disseny resistent als cops
 • Descodificadors Dolby Digital, AC-3 DTS i HDCD incorporats a 5.1 canals
 • Mode de reproducció aleatòria / manera de programació / manera de repetició AB
Equips Audiovisuals de Karaoke. Audiovisuals Mister Mix
Equips Audiovisuals de Karaoke. Audiovisuals Mister Mix

Programa KarOnLine SX pro per Equips Audiovisuals de Karaoke

 • Compatible con todas las versiones de Windows y actualizaciones gratuitas
 • Se puede utilizar con teclado y ratón o pantalla táctil
 • Versiones en varios idiomas, llama a los participantes por voz y presenta las canciones
 • Tiene dos listas de espera, con diferentes voces e idiomas para cada una
 • Múltiples formas de localizar las canciones
 • Incorpora programas de control auxiliares, como las listas de canciones
 • Graba en audio directamente en el disco duro y en vídeo si se dispone del equipo
 • Pre visualización de canciones a la vez que se canta Karaoke
 • No permite el borrado de canciones sin autorización
 • Permite crear listas muy extensas de clientes memorizando con cada uno su perfil
 • Permite poner publicidad escrita y hablada, en el idioma escogido
Programa per Equips Audiovisuals de Karaoke. Audiovisuals Mister Mix

Cançons de Karaoke

Comercialitzem més de sis mil cinc-centes cançons dels nostres proveïdors, la majoria de la seva pròpia producció en diversos idiomes. Entre d'altres, tenim disponibilitat immediata de cançons en castellà, català, basc, gallec, portuguès, anglès, francès, alemany i italià.

Per aconseguir el llistat de cançons desitjat només has de contactar amb nosaltres i ens encarreguem d'aconseguir les cançons en el format sol·licitat. Tenim actualitzacions setmanals de les millors llistes.