Sonorització Iot de Luxe

Sonorització d'un iot de luxe de 30 metres combinant altaveus de la marca JL AUDIO, més concretament els JL AUDIO JLM880 amb els altaveus BOSE 251, segons la zona de la coberta. Etapa de potència JL AUDIO JLM800 i subgreus JL AUDIO JM10.

A la primavera de l'any 2015, ens van contactar per a un projecte en un iot de luxe de 30 metres de bandera anglesa amarrat al Port Fòrum de Barcelona. El projecte es va basar en la millora de l'àudio de la coberta superior.

La marca escollida va ser JL AUDIO, una de les marques americanes de més prestigi en el món naval.

Es van instal·lar altaveus de 8,8 "JLM880 i 2 subgreus de 10" JLM10 juntament amb una Etapa de Potència JLM800. Per millorar la qualitat i profunditat de l'acústica es va utilitzar un crossover de la marca LD, el LDX223 i, per facilitar la connectivitat de diverses fonts d'àudio es va utilitzar el selector de 6 entrades i 1 sortida Fonestar CF-6.

La part descoberta de la coberta superior es va sonoritzar amb 4 caixes acústiques BOSE 251 que s'alimentaven amb una Etapa de Potència JL AUDIO JLM800. Per poder fixar les caixes acústiques, davant la inexistència de sostre o paret, es van fabricar uns suports d'acer inoxidable que es van fixar al Firebridge de la coberta permetent orientar els altaveus cap a l'espai a l'aire lliure.