Instal·lacions Audiovisuals per Vaixells. Sonorització d’un Iot

Instal·lacions Audiovisuals per Vaixells. Sonorització d'un iot de 30 metres amb equips d'àudio aptes per a la nàutica. Resistents a l'aigua i altres factors que es puguin donar durant la navegació en llargues travessies.

En aquest cas es va optar per combinar els altaveus Bluetooth per a vaixells JL Audio JLM880 amb els altaveus resistents a l'aigua Bose 251. L'etapa de potència JL Audio JLM800 i els subgreus JL Audio JM10 han estat part de la posada en escena d'aquest equip de so nàutic. Resultat d'un equip de música per a vaixells d'alta gamma. D'aquesta instal·lació hi ha diversos punts a destacar.

Primer, els altaveus Bose estan dissenyats per a grans patis i jardins, per la qual cosa és un altaveu perfecte per a exterior.

Segon, la resistència a tot tipus de temps, ja sigui neu, pluja, sal i temperatures extremes. I la seva capacitat d'aconseguir un major impacte a causa de que poden reproduir baixes freqüències de so amb la mínima distorsió.

Fa que amb la combinació de tots aquests equips audiovisuals s'aconsegueixi una qualitat de so d'alta fidelitat i un rendiment d'àudio excel·lent.

Instal·lacions Audiovisuals per Vaixells

A la primavera de l'any passat, ens van contactar des del Port de al Fòrum de Barcelona per a un projecte de venda i instal·lació d'equips audiovisuals aptes per a la nàutica. El projecte es va basar en la millora i la modernització dels equips audiovisuals de la coberta superior d'un iot de 30 metres que estava de pas.

La principal marca escollida va ser JL Audio. Una marca americana de molt prestigi en el món naval. JL Audio és un fabricant nord-americà d'equips audiovisuals. Produeixen qualsevol producte d'àudio marí, domèstic i mòbil, però són més coneguts per la seva subwoofer encastable per a la nàutica, JL Audio M10. Aquesta instal·lació d'equips de so la dividim en dues parts:

Instal·lacions Audiovisuals per Vaixells. Audiovisuales MisterMix

Sonorització d'un iot de 30 metres

La primera part, corresponent a la zona coberta de la coberta superior. On es van instal·lar diversos altaveus de 8 polzades, els JL Audio M880 i dues subgreus de 10 polzades JL Àudio M10 juntament amb una etapa de potència JL Audio M800. Per millorar la qualitat i profunditat de l'acústica es va utilitzar el crossover LD X223. Finalment, per facilitar la connectivitat de diverses fonts d'àudio es va utilitzar el selector de 6 entrades i 1 sortida Fonestar CF-6.

I la segona part, corresponent a la part descoberta de la coberta superior que es va sonoritzar amb 4 altaveus Bose 251. Aquests s'alimenten amb una etapa de potència JL Audio JLM800. A les zones descobertes de la coberta superior hi ha una notable manca d'opcions a l'hora de col·locar els equips d'àudio.

Aquestes són zones sense sostres i poques lleixes.

Per tant, no es poden utilitzar altaveus encastables en paret o altaveus de sostre. Per poder fixar les caixes acústiques, davant la inexistència de sostre o paret, es van dissenyar i fabricar uns suports fets a mida d'acer inoxidable que es van fixar al Flying Bridge de la coberta permetent orientar aquests cap a l'espai a l'aire lliure desitjat.

També a Audiovisuales Mister Mix distribuïm, instal·lem i fem el manteniment dels equips Bose Marine a Barcelona, ​​especialitzats en els equips de so nàutic i amb una qualitat excepcional.

 

Sonorització d'un Iot. Audiovisuales Mister Mix
Sonorització d'un Iot. Audiovisuales Mister Mix
Instal·lacions Audiovisuals per Vaixells. Audiovisuales Mister Mix

Altres Serveis d'Instal·lacions Audiovisuals per Vaixells

Des de Audiovisuales Mister Mix, oferim la possibilitat de realitzar Instal·lacions Audiovisuals per Vaixells però també podem llogar tot tipus d'Equips Audiovisuals per a Esdeveniments en Vaixells. Una de les millors solucions per a la imatge i el so a la mar són els altaveus bluetooth per a vaixells.

Aquests posseeixen una gran resistència a tots els fenòmens atmosfèrics que es puguin donar durant la navegació. Ja sigui navegació amb embarcacions d'esbarjo o en grans iots de luxe. Audiovisuales Mister Mix és sense cap dubte de les millors opcions que puguis trobar per instal·lar qualsevol sistema de so i imatge per a vaixells.

Si vol gaudir del moment mentre amenitza la navegació amb un equip de música per al seu vaixell, no dubti en consultar-nos qualsevol cosa perquè puguem millorar la seva experiència. Imagineu tenir una vetllada en vaixell amb la il·luminació de la lluna i amb un fil musical de fons. Amb àudio de les més alta qualitat. No dubti en contactar-nos.

Aportem solucions de forma fàcil sobre la base de les necessitats que avui dia li puguin sorgir a l'hora de navegar i gaudir. Realitzem la instal·lació d'equips audiovisuals per a tota classe de vaixells i per a tot tipus d'embarcacions. Per exemple, podem realitzar la instal·lació d'un sistema de home cinema a la sala del seu iot.