Equips de So i Imatge per a l’Esport

Énergie Fitness Sant Cugat

 

La cadena de centres de Fitness líder al Regne Unit, Énergie Fitness, ens va encarregar el projecte de subministrar i instal·lar tots els equips de so i imatge per a l'esport al seu primer local a Espanya.

Aquest local, pensat per ser el centre insígnia per a la seva expansió per Espanya, fa uns mil metres quadrats. Està format per tres sales especialitzades i una gran zona de Fitness amb equipament molt divers.

Equips de So i Imatge per a l'Esport al centre esportiu Énergie Fitness Sant Cugat. Audiovisuales Mister Mix ha fet tota la instal·lació de megafonia, tant a les zones comuns com a les zones privades i banys.

També s'han sonoritzat les tres sales especialitzades en diferents activitats dirigides amb equipament d'àudio específic. A més, s'ha equipat tot el recinte esportiu amb múltiples televisors i diverses instal·lacions d'il·luminació espectacular.

Equips de Megafonia i Imatge a la Zona de Fitness

 

La instal·lació dels equips de so per a la megafonia a la zona de Fitness i banys s'ha fet amb 12 altaveus ECLER AMBIT 106 repartits de forma homogènia per tots els espais. S'ha complementat la instal·lació amb un amplificador Monacor PA-900. Aquest s'ha situat al rack de la sala de comunicacions, juntament amb els equips i sistemes de xarxa, seguretat i control d'accés. A més a més per a l'emissió de comunicats generals, s'ha muntat un micròfon sense fil LDU3088PH. Situat a la zona de recepció.

A més, per regular els volums de les zones de megafonia, la zona de banys i la zona de fitness, s'han instal·lat dos reguladors ECLER a la recepció. Un de 100 W per a fitness i un altre de 6 W per als banys.

Pel que fa als equips d'imatge a la zona de Fitness, s'hi han instal·lat quatre televisors de 50 polzades. Cada pantalla va amb el seu suport de paret respectiu. La finalitat és reproduir imatges corporatives de forma simultània.

Equips de Megafonia i Imatge a la Zona de Fitness Mistermix
Sala de Fitness amb Megafonia per Audiovisuales Mistermix
Equips de Megafonia i Imatge a la Zona de Fitness

Equips de So i Imatge a la Sala Polivalent

 

La primera de les tres sales que s'ha preparat i equipat per a Energie Fitness és la sala polivalent. Aquesta sala ha estat preparada tant per acollir Sessions de Spinning o Spinnergie com per acollir qualsevol Classe d'Activitats Dirigides. Aquesta sala consta de dos escenaris, un a cada costat i de dues pantalles, una de 50 polzades i una altra de 75, per reproduir material virtual de la plataforma Amplifit així com informació dels esportistes.

Els equips de so per a l'esport escollits han estat tots de la marca LD Systems. Així tenim quatre altaveus LDEB102G3 de 300 W amb els seus respectius suports de paret, un subgreu LD SUB10 de 10 polzades, a més d'un altaveu monitor actiu LDMON81AG3. Tota l'electrònica de la sala, el lector USB/CD LDCDMP1, un previ ECLER SAM-402 i un micròfon sense fil LDU308BPH, està instal·lat en un rack de 16 unitats.

Equips de So i Imatge a la Sala Polivalent
Equips de So i Imatge a la Sala Polivalent Spinning
Equips de So i Imatge a la Sala Polivalent Mistermix

Equips de So i Imatge a la Sala The Yard

 

La segona sala, anomenada The Yard, és un estudi boutique d'entrenament HIIT en grup amb tecnologia de monitorització per exercitar-te de la millor manera, és la sala més especialitzada de totes. Amb dues particularitats, la primera no hi ha escenari. I la segona, el so no es pot enfocar des de cap direcció. Aquest s'ha de rebre des de diversos punts alhora. Per aconseguir la millor qualitat de so hem creat sis punts de so.

Els Equips de So i Imatge per a l'Esport escollits són sis altaveus de 8 polzades i 250 W LDEB82G3 repartits de forma uniforme per l'espai amb els seus respectius suports de paret. Un subgreu de 15 polzades LDESUB15AG3. L'electrònica de la sala està composta per dues etapes de potència LDDJ800 de 400 W, un previ ECLER SAM-402, un lector USB/CD LDCDMP1 i un micròfon sense fil LDU3088PH. Tot plegat recollit en un Rack de 16 unitats.

Pel que fa a la imatge s'han instal·lat dues pantalles, una a cadascuna de les parets disponibles. Una pantalla de 50 polzades per mostrar informació sobre els esportistes i una altra de 75 polzades per reproduir diversos tipus de contingut.

Equips de So i Imatge a la Sala The Yard. Mistermix
Equips de So i Imatge a la Sala The Yard
Equips de So i Imatge a la Sala The Yard. Mistermix

Equips de So i Imatge a la Sala Zenergie

 

La tercera i última sala és la més tranquil·la de totes, anomenada Sala Zenergie. Està destinada a activitats dirigides de Ioga i altres disciplines afins. A diferència dels altres espais, on pretenem transmetre als esportistes un alt grau d'intensitat, en aquest espai es pretén transmetre una sensació de pau i tranquil·litat.

Amb aquesta premissa, el conjunt dequips de so és el següent. Quatre caixes acústiques ECLER AMBIT 106, un amplificador Monacor PA-900 i un micròfon sense fil LDU3088PH per dirigir les sessions.

Equips de So i Imatge a Zenergie. Mistermix
Equips de so i imatge per a l'esport. mistermix
Equips de so i imatge per a l'esport. altaveu