MT Farmàcia de Barcelona

Instal·lació d'un sistema de seguretat de gravació tribrit 24C Dahua TCD-494H24, aprofitant part de les càmeres analògiques d'una instal·lació anterior, combinant-les amb càmeres de seguretat digital. Tot el sistema controlable des d'un Ordinador, una Tablet o un Smartphone. Per al control presencial, es van instal·lar 4 monitors SUNSTECH de 28 polzades.

Audiovisuales Mister Mix és l'instal·lador i proveïdor dels equips audiovisuals i de seguretat de la MT Farmàcia "La Farmàcia de la Dona i el Nadó" de Barcelona. Fa més de 10 anys es va instal·lar tot el sistema de seguretat.

En aquesta ocasió exposem el projecte dut a terme l'any 2016, quan vam participar novament en una segona ampliació i renovació integral. Per la nostra part vam instal·lar un sistema d'enregistrament tribrit 24C DAHUA TCD-494H24 amb càmeres de seguretat de 2 megapíxels permetent aprofitar alguna de les càmeres antigues. En total es van instal·lar 16 càmeres controlables des d'una aplicació controlable des del Ordinador, Tablet o Smart Phone.

Per al control del sistema de control del torn d'atenció es van instal·lar 4 televisors de 28 "marca SUNSTECH de color blanc totalment integrades amb la decoració dels espais i una televisió de 42" per al control de totes les càmeres de seguretat que permetia dividir la pantalla per compartir-la amb totes les càmeres o seleccionar les que es volguessin visionar en cada moment.

Finalment es va instal·lar un Projector Sony VPL-EW345 de 4200 ANSI en una sala de reunions habilitada per donar cursos de formació als clients així com cursos relacionats amb la salut sobre els nadons i les seves mares. Es va utilitzar una caixa de connexions de la marca VISION amb connexió HDMI, USB i VGA per facilitar al màxim la connexió i ús de tot el sistema al personal de la farmàcia o qualsevol ponent que pogués venir a donar un curs o formació a les clientes de "la Farmàcia de la dona i el Nadó”.