Equips Audiovisuals de Videovigilància. MT Farmàcia de la Dona

Equips Audiovisuals de Videovigilància. Venda i instal·lació d'un sistema de seguretat de gravació tribrido 24C Dahua TCD-494H24, aprofitant part de les càmeres analògiques d'una instal·lació anterior combinant-les amb càmeres de seguretat digital. Tot el sistema és controlable des d'un Ordinador, una Tablet o un Smart Phone. Per al control presencial, es van instal·lar 4 monitors Sunstech de 28 polzades.

Audiovisuales Mister Mix sempre ha estat l'empresa instal·ladora i proveïdora dels equips audiovisuals de videovigilància i de seguretat de la MT Farmàcia "La Farmàcia de la Dona i el Nadó" de Barcelona. Fa més de 10 anys es va instal·lar tot el sistema de seguretat. En aquesta ocasió exposem el projecte dut a terme quan vam participar novament en una segona ampliació i renovació integral.

Venda i Instal·lació d'Equips Audiovisuals de Videovigilància

Instal·lem un sistema d'enregistrament tribrido 24C Dahua TCD-494H24 amb càmeres de seguretat 2 megapíxels i permetent aprofitar alguna de les càmeres antigues. En total es van instal·lar 16 càmeres controlables des d'una aplicació accessible des de l'ordinador, Tablet o Smart Phone.

Per a la supervisió de el sistema de control del torn d'atenció a client es van instal·lar 4 televisions de 28" marca Sunstech de color blanc totalment integrades amb la decoració dels espais. També es va instal·lar una televisió de 42 polzades per al control de totes les càmeres de seguretat. Aquesta permet el mode multipantalla per visualitzar totes les càmeres de seguretat simultàniament i seleccionar les que es vulgui veure ampliades en qualsevol moment.

Equips Audiovisuals de Videovigilància. Audiovisuales MisterMix

Instal·lació d'un Projector per a la Formació en Empreses

Finalment, es va instal·lar un Projector Sony VPL-EW345 de 4200 ANSI en una sala de reunions.

Aquesta havia estat habilitada per donar cursos de formació als clients així com, cursos relacionats amb la salut sobre els nadons i les seves mares.

Es va utilitzar una caixa de connexions de la marca Vision amb connexió HDMI, USB i VGA per facilitar el màxim la connexió i ús de tot el sistema.

També va ser equipada perquè el personal de la farmàcia o qualsevol ponent pogués anar a fer una ponència o formació als clients.

Equips Audiovisuals de Videovigilància. Audiovisuales Mister Mix
Equips d'Àudio i Video en Comerços. Instal·ladors Mister Mix
Equips Audiovisuals de Videovigilància. Audiovisuales Mister Mix