Il·luminació Espectacular i Efectes

Som una de les empreses d'Integracions Audiovisuals a Barcelona i Espanya amb més experiència en el sector de la il·luminació espectacular i efectes. En Audiovisuales Mister Mix ens dediquem a les instal·lacions audiovisuals i la instal·lació d'il·luminació espectacular per a esdeveniments. Això implica, D'una banda, conèixer i dominar a la perfecció totes les possibilitats que ofereix la il·luminació espectacular. I d'altra banda ser experts en tot el sector de l'so i il·luminació professional. Els millors projectes d'il·luminació espectacular estan estretament lligats a el so professional.

També, som especialistes en la Il·luminació Espectacular d'Espais. Dominem tot tipus de sistemes d'il·luminació Led espectacular. Podem crear qualsevol programació lumínica desitjada.

Destaquem un fet fonamental en l'evolució de la il·luminació espectacular. La tecnologia Led ha convertit a la il·luminació professional en un recurs molt més eficaç i eficient que les tecnologies predecessores. En conseqüència, avui dia recomanem donar suport a qualsevol instal·lació audiovisual, no només amb panells lumínics, tires de LED, pantalles i projectors. Sinó amb una bona composició d'efectes d'il·luminació espectacular.

Perquè la Il·luminació Espectacular s'ha convertit en un recurs viable?

L'aparició a gran escala de la tecnologia Led ha fet que la il·luminació professional sigui un recurs viable per a molts sectors. D'una banda, garanteix una vida útil molt més duradora que les tecnologies de l'passat.

Però a més significa un estalvi energètic molt significatiu. I d'altra banda, la facilitat en la seva instal·lació, fa que ens resulti molt senzill crear ambients diferenciats o complementar qualsevol activitat que vulguem destacar sobre la competència.

La il·luminació Led ja ha substituït els focus clàssics que necessitaven grans quantitats d'energia i manteniment. Per no parlar de la calor que desprenien. Avui dia, la potència de llum que són capaços de desenvolupar els Leds i la simplicitat en la seva instal·lació, ús i manteniment, han eclipsat gairebé per complet els sistemes d'il·luminació al·lògena. La il·luminació es pot controlar des de moltes plataformes. No obstant això destaquem l'aparició de plataformes digitals instal·lades a tota classe de dispositius. Per exemple a, tablets, smartphones i pantalles. A més aquests mètodes permeten visualitzar els escenaris, ja que es treballa en escenes virtuals.

Audiovisuales Mister Mix
Iluminación Espectacular. Audiovisuales Mister Mix
Iluminación Espectacular. Audiovisuales Mister Mix

Perquè som la teva millor elecció per als teus projectes d'Il·luminació?

Primer, som una empresa especialitzada en Instal·lacions Audiovisuals des de fa molts anys. Segon, sabem que la il·luminació espectacular és un dels recursos més eficients i efectius a l'hora de fer que el nostre negoci o esdeveniment destaqui sobre els altres. I tercer, coneixem les particularitats de el sector. Sabem que la il·luminació espectacular pot ser un recurs realment econòmic i no aprofitem el desconeixement generalitzat sobre els seus costos. Treballem principalment amb tres marques:

Prolight, Cameo i Work, però, si estàs interessat en altres opcions, no dubtis a consultar-nos, segur que podrem trobar l'opció que estàs buscant. Demana'ns assessorament tècnic per conèixer els nostres serveis. T'ajudarem informant sobre qualsevol tipus d'esdeveniment que necessiti efectes de llum o il·luminació professional. Si necessites il·luminar i portar un control de llums en esdeveniments com casaments o festes, els nostres tècnics realitzaran la instal·lació professional que desitgis perquè gaudeixis dels diferents efectes i llums.

Quins són els Equips d'Il·luminació Espectacular més utilitzats?

Caps mòbils. Pro Light té una àmplia gamma de caps mòbils de llum i de Led, amb tots els modes d'ús segons model. També podem trobar tots els colors i dimensions que estiguem buscant així com dimensions d'obertura i efectes desitjats. Pel que fa a preus podem trobar caps molt econòmiques, per a esdeveniments més modestos o les més impressionants de l'mercat audiovisual.

Flaixos. Tots els flaixos de la casa Pro Light funcionen per control DMX de diversos canals, segons model. Podem trobar de llum de Xenon i de Led i el rang de preus és força ampli, segons el que s'estigui buscant però, des Audiovisuals Mister Mix assegurem que la relació qualitat preu és immillorable.

Encegadores Led. Aquesta categoria de productes és la més curta de l'ventall que ens ofereix Pro Light, amb tan sols dues referències, ambdues controlades per DMX, engloben totes les necessitats que puguem tenir quan pensem en encegadores, un efecte cada vegada menys utilitzat en el sector.

Efectes i matrius píxel Led. Amb les línies de producte Matrix, Tube, Strip, Ceiling Ball i Bar, Pro Light ha sabut crear una línia de productes molt compatibles entre ells, alguns per a exterior de molt fàcil instal·lació i ús, a un preu molt competitiu que compleixen de sobres amb les expectatives desitjades i agraden molt als consumidors.

Focus sense fil amb bateria. Tant Pro Light com Cameo tenen la seva línia de focus sense fil amb bateria, es caracteritzen per ser projectors autònoms, hi ha models d'interior i d'exterior, la majoria tenen un temps de càrrega no superior a les 8 hores i el temps mitjà d'ús pot anar des de les 6 a les 12 hores, en funció de la potència de funcionament.

Pojectors per Il·luminació Espectacular

  • Outdoor. Tota aquesta línia de productes, de la mà de Pro Light, té control DMX i projector de LED, amb la certificació oficial IP65 que garanteix la seva fiabilitat i resistència per a ser utilitzats en l'exterior. Tenim productes de gamma alta, on s'inclou el Flight Case per al transport i els i gamma més modesta, amb bons resultats provats.
  • SLIM PAR. Fabricats tant per Pro Light com per Acoustic Control són projectors de LED tipus PAR estrets amb maneres d'ús automàtic, esclau, manual o a el ritme de la música. Lleugers i molt fiables.
  • PAR DJ. Projectors autònoms tipus PAR mini de LED RGBW amb bateria. Funcionen en manera automàtica, esclau, manual o a el ritme de la música. Són molt lleugers amb un temps de càrrega reduït, no superior a 2 hores i un temps d'ús entre 1,5h i 2,5 h, en funció de la potència de funcionament.

Controladors DMX. Digital Multiplex modern protocol de comunicacions que permet controlar, entre altres coses, la il·luminació, o els efectes especials de festes i espectacles.

Efectes LED, efectes LED DJ i Làser. Amb una àmplia gamma de propostes, tant Pro Light com Cameo, sense cap dubte, podran satisfer les peticions més exigents dels més atrevits.

Màquines atmosfèriques. En aquest apartat trobem les màquines més innovadores, els efectes van des de màquines de neu, màquines de bombolles, màquines de fum, turbines per a la distribució de fum, entre d'altres.w