Il·luminació espectacular i efectes

A Audiovisuales Mister Mix ens dediquem a les instal·lacions audiovisuals de qualsevol tipus. Això implica també, conèixer i dominar a la perfecció totes les possibilitats que ofereix la il·luminació espectacular i la gran varietat d'efectes que la formen.

Som especialistes en la il·luminació espectacular per a tota classe d'espais, tot tipus de sistemes d'il·luminació Led espectacular. En instal·lacions i a crear les programacions lumíniques desitjades.

La tecnologia Led ha convertit la il·luminació en un recurs molt més eficaç i eficient que les tecnologies predecessores, és per això, que avui en dia recomanem donar suport a qualsevol instal·lació audiovisual, no només amb pantalles i projectors, sinó amb una bona composició d'efectes de il·luminació espectacular.

Actualment, el Led garanteix una vida útil molt més duradora que els seus predecessors però a més, un estalvi energètic molt significatiu, sense oblidar les facilitats que ens dóna per a crear ambients o complementar qualsevol activitat que estiguem duent a terme.

La il·luminació Led ja ha substituït els focus clàssics que necessitaven grans quantitats d'energia i manteniment, per no parlar de la calor que desprenien. Avui dia, la potència de llum que són capaços de desenvolupar els Leds i la simplicitat en la seva instal·lació, ús i manteniment, han eclipsat gairebé per complet els sistemes d'il·luminació al·lògena.

La il·luminació es pot controlar des de moltes plataformes, però els programaris instal·lats en tota classe de superfícies, tablets, smartphones o pantalles, és el que s'està utilitzant cada vegada més. A més aquests mètodes permeten visualitzar els escenaris, ja que es treballa en escenes virtuals.

Nosaltres treballem principalment amb tres marques; Acosutic Control, Prolight, Cameo i Work, però, si estàs interessat en altres opcions, no dubtis a consultar-nos, segur que podrem trobar l'opció que estàs buscant.

Alguns dels equips més comuns de les cases Acoustic Control i Prolight

 • Caps mòbils. Pro Light té una àmplia gamma de caps mòbils de llum i de Led, amb tots els modes d'ús segons model. També podem trobar tots els colors i dimensions que estiguem buscant així com dimensions d'obertura i efectes desitjats. Pel que fa a preus podem trobar caps molt econòmiques, per a esdeveniments més modestos o les més impressionants del mercat audiovisual.
 • Flaixos. Tots els flaixos de la casa Pro Light funcionen per control DMX de diversos canals, segons model. Podem trobar de llum de Xenon i de Led i el rang de preus és força ampli, segons el que s'estigui buscant però, des Audiovisuals Mister Mix assegurem que la relació qualitat preu és immillorable.
 • Encegadores Led. Aquesta categoria de productes és la més curta del ventall que ens ofereix Pro Light, amb tan sols dues referències, ambdues controlades per DMX, engloben totes les necessitats que puguem tenir quan pensem en encegadores, un efecte cada vegada menys utilitzat en el sector.
 • Efectes i matrius píxel Led. Amb les línies de producte Matrix, Tube, Strip, Ceiling Ball i Bar, Pro Light ha sabut crear una línia de productes molt compatibles entre ells, alguns per a exterior de molt fàcil instal·lació i ús, a un preu molt competitiu que compleixen de sobres amb les expectatives desitjades i agraden molt als consumidors.
 • Focus sense fil amb bateria. Tant Pro Light com Acoustic Control tenen la seva línia de focus sense fil amb bateria, es caracteritzen per ser projectors autònoms, hi ha models d'interior i d'exterior, la majoria tenen un temps de càrrega no superior a les 8 hores i el temps mitjà d'ús pot anar des de les 6 a les 12 hores, en funció de la potència de funcionament.
 • Projectors outdoor. Tota aquesta línia de productes, de la mà de Pro Light, té control DMX i projector de LED, amb la certificació oficial IP65 que garanteix la seva fiabilitat i resistència per a ser utilitzats en l'exterior. Tenim productes de gamma alta, on s'inclou el Flight Case per al transport i els i gamma més modesta, amb bons resultats provats.
 • Projectors SLIM PAR. Fabricats tant per Pro Light com per Acoustic Control són projectors de LED tipus PAR estrets amb maneres d'ús automàtic, esclau, manual o al ritme de la música. Lleugers i molt fiables.
 • Projectors PAR DJ. Projectors autònoms tipus PAR mini de LED RGBW amb bateria. Funcionen en manera automàtica, esclau, manual o al ritme de la música. Són molt lleugers amb un temps de càrrega reduït, no superior a 2 hores i un temps d'ús entre 1,5h i 2,5 h, en funció de la potència de funcionament.
 • Controladors DMX. Digital Multiplex modern protocol de comunicacions que permet controlar, entre altres coses, la il·luminació, o els efectes especials de festes i espectacles.
 • Efectes LED, efectes LED DJ i Làser. Amb una àmplia gamma de propostes, tant Pro Light com Acoustic Control, sense cap dubte, podran satisfer les peticions més exigents dels més atrevits.
 • Màquines atmosfèriques. En aquest apartat trobem les maquines més innovadores, els efectes van des de màquines de neu, màquines de bombolles, màquines de fum, turbines per a la distribució del fum, entre d'altres.