Empresa d’Instal·lacions Audiovisuals

Ara som una Empresa d'Instal·lacions Audiovisuals però, l'any 1992, vam començar amb la venda d'Equips Audiovisuals de Karaoke. Vam ser els primers a la importació professional d'aquesta classe d'equips. No obstant això, poc temps després, ens vam adonar del potencial del sector audiovisual. Des de llavors Audiovisuales Mister Mix distribueix tot tipus d'equipament audiovisual a Barcelona, ​​Catalunya i la resta d'Espanya. Des de les nostres oficines situades a Barcelona, ​​som capaços d'atendre les necessitats dels nostres clients. Sempre amb la màxima professionalitat que tants anys de presència en el sector audiovisual ens ha donat.

Amb el pas dels anys, a causa de l'evolució de el sector, ens hem convertit no només en importadors i distribuïdors d'equip audiovisual professional i domèstic. Sinó que a més, som una Empresa d'Instal·lacions Audiovisuals. Realitzem tot tipus d'instal·lacions i integracions audiovisuals a Barcelona, ​​Madrid i la resta d'Espanya. Avui dia, les instal·lacions audiovisuals exigeixen que treballem amb material i equips de qualitat.

Empresa d'Instal·lacions Audiovisuals a Barcelona. Audiovisuales Mister Mix

Audiovisuales Mister Mix avui: Empresa d'Instal·lacions Audiovisuals

D'una banda, som experts en l'equipament, la instal·lació, la posada en marxa, el manteniment i el lloguer d'equips audiovisuals per a tot tipus de clients. Per exemple, per a centres esportius i gimnasos, per a restaurants, discoteques i hotels. Per a empreses i centres de convencions, per a sales de formació i col·legis, entre d'altres.

Estem preparats per afrontar qualsevol instal·lació audiovisual professional i domèstica. També aportem Solucions Digital Signage, Megafonia i Microfonia Professional, Il·luminació Espectacular i Efectes, Sistemes de Control Audiovisual i Limitadors de So gràcies al nostre equip d'instal·ladors audiovisuals especialitzats.

Les Solucions Digital Signage ofereixen recursos de màrqueting adequats a les teves necessitats i a la innovació tecnològica del moment. Millorant el canal de comunicació gràcies a un programari de gestió de continguts molt senzill que et convertiran en un expert i t'ajudaran a gestionar la publicitat dinàmica.

D'altra banda, som especialistes en Equips Audiovisuals de Karaoke professional i domèstic. Havent efectuat innombrables instal·lacions en locals de Karaoke per tot Espanya. A més, disposem de la major base de cançons del mercat en més d'una dotzena d'idiomes, incloent Rus i Xinès i podem facilitar cançoners a mida de cada client.

Som distribuïdors oficials de les principals Marques per a Instal·lacions i Integracions Audiovisuals del sector audiovisual.

Empresa de Manteniment d'Instal·lacions Audiovisuals

A Audiovisuales Mister Mix, des de fa ja molts anys, fem el manteniment d'instal·lacions audiovisuals de tota mena. Tenim un servei ràpid, efectiu i fiable. On, sempre complim escrupolosament amb els contractes de manteniment fets a la mida de cada un dels nostres clients. Per descomptat, ens adaptem a les necessitats dels nostres clients intentant sempre generar acords ideats per ambdues parts.

D'altra banda el manteniment d'instal·lacions de megafonia o d'instal·lacions de pantalles i projectors és imprescindible per als nostres clients. També som especialistes en el manteniment d'equips audiovisuals de Karaoke. A més, de la Cartelleria Digital amb gestió remota de continguts adaptades a el sector. O solucions Digital Signage i Senyalització Digital per a tot tipus de solucions de cartelleria per a empreses, botigues, comerços i oficines.

Les claus d'una Empresa d'Instal·lacions Audiovisuals

El nostre treball es basa en aportar solucions a mida a les necessitats audiovisuals dels nostres clients. Per aquest motiu, la clau del nostre èxit sempre ha estat la nostra capacitat per escoltar i comprendre les peticions dels nostres clients. I saber trobar una solució que, s'ajusti a totes les expectatives transmeses a el millor preu possible. No obstant això, hi ha altres factors que han tingut un paper molt important en el desenvolupament i evolució de la nostra empresa:

Passió i il·lusió per la nostra feina

El sector audiovisual ens apassiona i il·lusiona dia a dia

Equip multidisciplinari i professional

Necessari per dominar l'ampli sector audiovisual

Productes i equips de qualitat

Les nostres instal·lacions audiovisuals sempre compleixen amb les expectatives

Experiència contrastada en el sector

Els nostres clients de molts sectors, poden donar fe d'això

Millora i formació contínua

Ens hem anat adaptant durant més de 25 anys a l'evolució audiovisual

Quina és la nostra forma de treballar?

Desenvolupament de projectes per a instal·lacions i integracions audiovisuals

Escolta de necessitats i anàlisi prèvia

Disseny de la proposta (enginyeria)

Selecció inicial d'equips i materials

Confecció i presentació de l'pressupost

Presentació i justificació de marques i models escollits

Aprovació de l'pressupost i fases d'el projecte

Realització d'el projecte i visites d'obra de seguiment

Posada en marxa i ajustos finals

Període de verificació d'equips

Formació tècnica sobre els nostres equips a el personal que ho manipulen

Formació detallada i personal a les persones que utilitzaran els equips

Assignació de persona de contacte per resoldre dubtes o problemes

Lliurament de manuals d'usuari, si cal

Servei post-venda i suport continu

Opció de contractació de manteniment anual

Gestió d'avaries i possibles recanvis al llarg dels anys

Servei tècnic oficial

Canal obert de contacte per a possibles imprevistos