Coneix-nos

La nostra història

Des de 1992, Audiovisuales Mister Mix distribueix tot tipus d'equipament audiovisual a Catalunya i la resta del territori espanyol. Des de les nostres oficines situades a Barcelona som capaços d'atendre les necessitats dels nostres clients amb la màxima professionalitat que tants anys de presència en el sector audiovisual ens han donat.

Amb el pas dels anys, a causa de l'evolució del sector, ens hem convertit no només en importadors i distribuïdors d'equip audiovisual professional i domèstic, sinó que també realitzem tot tipus d'instal·lacions i integracions audiovisuals a Barcelona, ​​Madrid i la resta d'Espanya . Treballem amb material i equips de qualitat, adaptant els nostres projectes d'integració i instal·lació audiovisual al pressupost i necessitats dels nostres clients.

Audiovisuales Mister Mix a Barcelona

 

Som experts en l'equipament, instal·lació, posada en marxa, manteniment i lloguer d'equips per a projectes en centres esportius, gimnasos, restaurants, discoteques, hotels, empreses, centres de convencions, sales de formació, col·legis, entre altres. Estem preparats per afrontar qualsevol instal·lació professional i domèstica, incloent projectes de Digital Signage o Cartelleria Digital, a través del nostre equip d'instal·ladors especialitzats.

Som especialistes també en equips de Karaoke professional i domèstic, havent efectuat innombrables instal·lacions de locals de karaoke per tota Espanya. Disposem de la major base de Cançons del Mercat en més d'una dotzena d'idiomes, incloent Rus i Xinès i podem facilitar cançoners a mida de cada client.

Som distribuïdors oficials de les principals marques del sector, pots consultar les més destacades  aquí.

Manteniment d'Instal·lacions i Integracions Audiovisuals
Slider

Fem el manteniment de les instal·lacions fetes per nosaltres amb un servei ràpid, efectiu i fiable. Complim escrupolosament els contractes de manteniment a mida de les necessitats dels nostres clients.

Pots veure algunes de les instal·lacions audiovisuals, instal·lacions de megafonia o instal·lacions de pantalles i projectors destacades que hem realitzat en aquests apartats.

Les claus del nostre èxit

El nostre treball es basa en aportar solucions a mida a les necessitats audiovisuals dels nostres clients. Per aquest motiu, la clau del nostre èxit sempre ha estat la nostra capacitat per escoltar i comprendre les peticions dels nostres clients i saber trobar una solució que s'ajusti a totes les expectatives transmeses al millor preu possible. No obstant això, hi ha altres factors que han tingut un paper rellevant en el desenvolupament i evolució de la nostra empresa:

 • Passió per la nostra feina
 • Equip multidisciplinari i professional
 • Productes i equips de qualitat
 • Experiència contrastada en el sector
 • Millora i formació contínua
La nostra forma de treballar
Slider

Desenvolupament de projectes per instal·lacions i integracions audiovisuals

1. Escolta de necessitats i anàlisi prèvia Congrés Any Time Fitness Audiovisuales Mister Mix
2. Presentació de pressupost inicial

 • Disseny de la proposta (enginyeria)
 • Selecció inicial d'equips i materials
 • Confecció de pressupost
 • Presentació i justificació de marques i models escollits

3. Aprovació de pressupost i fases del projecte
4. Realització del projecte i visites d'obra de seguiment
5. Posada en marxa i comprovacions finals
6. Període de verificació d'equips

Formació tècnica sobre els onstres equips al personal que ho manipularà

 1. Formació detallada i personal a les persones que utilizaran els equipsCongrés Any Time Fitness Audiovisuales Mister Mix
 2. Assignació d'una persona de contacte per resoldre dubtes o problemes
 3. Lliurament de manuals d'usuari

Servei post-venda i soport continu

 1. Opció de contractació de mantenimient anual
 2. Gestió d'averies i possibles recanvis al llarg delss anys
 3. Servei tècnic oficial
 4. Canal obert de contacte per a possibles imprevistos