Empresa d’Instal·lacions Audiovisuals

De la venda d'Equips Audiovisuals de Karaoke a les Instal·lacions Audiovisuals

Ara som una Empresa d'Instal·lacions Audiovisuals però, l'any 1992, vam començar amb la venda d'Equips Audiovisuals de Karaoke. Vam ser els primers a la importació professional d'aquesta classe d'equips. No obstant això, poc temps després, ens vam adonar el potencial de el sector audiovisual. Des de llavors Audiovisuals Mister Mix distribueix tot tipus d'equipament audiovisual a Barcelona, ​​Catalunya i la resta d'Espanya. Des de les nostres oficines situades a Barcelona, ​​som capaços d'atendre les necessitats dels nostres clients. Sempre amb la màxima professionalitat que tants anys de presència en el sector audiovisual ens ha donat.

Amb el pas dels anys, a causa de l'evolució de el sector, ens hem convertit no només en importadors i distribuïdors d'equip audiovisual professional i domèstic. Sinó que a més, som una Empresa d'Instal·lacions Audiovisuals. Realitzem tot tipus d'instal·lacions i integracions audiovisuals a Barcelona, ​​Madrid i la resta d'Espanya. Avui dia, les instal·lacions audiovisuals exigeixen que treballem amb material i equips de qualitat.

Empresa de Instalaciones Audiovisuales en Barcelona

Audiovisuales Mister Mix avui: Empresa d'Instal·lacions Audiovisuals

D'una banda, som experts en l'equipament, la instal·lació, la posada en marxa, el manteniment i el lloguer d'equips audiovisuals per a tot tipus de clients. Per exemple, per a centres esportius i gimnasos, per a restaurants, discoteques i hotels. Per a empreses i centres de convencions, per a sales de formació i col·legis, entre d'altres.

Estem preparats per afrontar qualsevol instal·lació audiovisual professional i domèstica. També aportem solucions de Digital Signage o Cartelleria Digital, Megafonia i Microfonia, Il·luminació Espectacular i Equipació de Sales, a través del nostre equip d'instal·ladors especialitzats. Els nostres serveis de Digital Signage aporten una solució de cartelleria digital. Les pantalles de Digital Signage són pantalles Led per publicitat.

Qualsevol projecte de Digital Signage conté les estratègies de màrqueting adequades en relació a les teves necessitats i a la innovació tecnològica de moment. Millorant el canal de comunicació mitjançant un software de gestió de continguts, com ara la gestió de continguts amb publicitat dinàmica.

D'altra banda, som especialistes en equips de Karaoke professional i domèstic. Havent efectuat innombrables instal·lacions en locals de Karaoke per tot Espanya. A més, disposem de la major base de Cançons de l'Mercat en més d'una dotzena d'idiomes, incloent Rus i Xinès i podem facilitar cançoners a mida de cada client.

Empresa de Manteniment d'Instal·lacions Audiovisuals

A Audiovisuals Mister Mix, des de fa ja molts anys, fem el manteniment d'instal·lacions audiovisuals de tota mena. Tenim un servei ràpid, efectiu i fiable. On, sempre complim escrupolosament amb els contractes de manteniment fets a la mida de cada un dels nostres clients. Per descomptat, ens adaptem a les necessitats dels nostres clients intentant sempre generar acords ideats per ambdues parts.

D'altra banda el manteniment d'instal·lacions de megafonia o d'instal·lacions de pantalles i projectors és imprescindible per als nostres clients. També som especialistes en el manteniment d'equips audiovisuals de Karaoke. A més, de la Cartelleria Digital amb gestió remota de continguts adaptades a el sector. O solucions Digital Signage i Senyalització Digital per a tot tipus de solucions de cartelleria per a empreses, botigues, comerços i oficines.

Les claus del nostre èxit

El nostre treball es basa en aportar solucions a mida a les necessitats audiovisuals dels nostres clients. Per aquest motiu, la clau del nostre èxit sempre ha estat la nostra capacitat per escoltar i comprendre les peticions dels nostres clients. I saber trobar una solució que, s'ajusti a totes les expectatives transmeses a el millor preu possible. No obstant això, hi ha altres factors que han tingut un paper molt important en el desenvolupament i evolució de la nostra empresa:

Passió per la nostra feina: El sector audiovisual ens apassiona i il·lusiona dia a dia.

Equip multidisciplinari i professional: Necessari per dominar l'ampli sector audiovisual.

Productes i equips de qualitat: Les nostres instal·lacions audiovisuals sempre compleixen amb les expectatives.

Experiència contrastada en el sector: Els nostres clients de molts sectors, poden donar fe d'això.

Millora i formació contínua: Ens hem anat adaptant durant més de 25 anys a l'evolució audiovisual.

Desenvolupament de projectes per a instal·lacions i integracions audiovisuals:

Escolta de necessitats i anàlisi prèvia.

Disseny de la proposta (enginyeria).

Selecció inicial d'equips i materials.

Confecció i presentació del pressupost.

Presentació i justificació de marques i models escollits.

Aprovació del pressupost i fases d'el projecte.

Realització d'el projecte i visites d'obra de seguiment.

Posada en marxa i ajustos finals.

Període de verificació d'equips.

Formació tècnica sobre els nostres equips a el personal que ho manipularà:

Formació detallada i personal a les persones que utilitzaran els equips.

Assignació de persona de contacte per resoldre dubtes o problemes.

Lliurament de manuals d'usuari, si cal.

Servei post-venda i suport continu:

Opció de contractació de manteniment anual.

Gestió d'avaries i possibles recanvis al llarg dels anys.

Servei tècnic oficial.

Canal obert de contacte per a possibles imprevistos.