Equips i solucions DIGITAL SIGNAGE

Les Solucions Digital Signage o Cartelleria Digital son un dels recursos audiovisuales más efectius i moderns que hi ha avui dia. Si el que vols és destacar utilitzant la comunicació audiovisual, aquesta és la teva millor opció. A Audiovisuales Mister Mix som expertos en tot tipus d'instal·lacions audiovisuales de Digital Signage, a Barcelona i per tot Espanya. Les Solucions Digital Signage, sense cap dubte et permetran presentar información de la manera más creativa posible. Podràs cridar l'atenció de les persones que estiguin en el teu local o atreure a aquells que són a prop.

Què suposa la Cartelleria Digital avui?

Avui dia és imprescindible adaptar-se a les noves solucions digitales que apareixen al mercat, ja que ofereixen una millor experiència per als clients. Acostumats als potencials de les noves tecnologies i innovacions en el sector, com ara les Televisions Smart. Cal no quedar-se enrere i adaptar-se a les novetats, i amb les solucions que ofereix el digital signage per al teu negoci o empresa segur que aconsegueixes generar els millors resultats. Totes les empreses que han encarregat instal·lacions audiovisuales basades en el digital signage a Barcelona han acabat tenint clients satisfets dels nous resultats que ha originat la seva instal·lació, sobretot tenir un control del contingut d'una forma automatitzada en les plataformes.

Soluciones Digital Signage - Audiovisuales Mister Mix

A Audiovisuales Mister Mix sabem que el Digital Signage no es simplement un altre tipus de format publicitari o un altra manera d'intentar persuadir les persones per aconseguir un venda o una conducta. El Digital Signage té moltes utilitats i opcions, en moltes ocasions, poden millorar l'ambient, facilitar la tasca de molts empleats o, simplement fer el nostre local més atractiu per al públic en general.

Què són les Solucions Digital Signage?

El Digital Signage és l'emissió de continguts en format digital a través de tot tipus de dispositius, com ara monitores, pantalles, projectors o monitores tàctils, en temps real. També ens permet canviar el contingut a l'instant en qualsevol lloc. Per exemple, segons la franja horària, podem reproduir un contingut o un altre. El més comú és tractar l'informació que volem presentar a través d'un ordinador, o qualsevol equip similar, amb un programa o programari, normalment molt senzill a l'ús, que ens permet elaborar estratègies o Plans d'emissió de qualsevol tipus de continguts o missatges publicitaris.

Les millors empreses ja utilitzen aquest recurs mitjançant pantalles connectades i que permeten l'autogestió per part dels empleats. Els especialistes en tecnologia i els professional de màrqueting digital garanteixen que millora l'experiència de compra dels teus clients, i també millora el sistema de venda o publicitat tradicional, assegurant els cases d'èxit de les empreses que decideixin la integració de digital signage en el punt de venda.

Principals Característiques de les Solucions DIGITAL SIGNAGE

  • Gestió deL contingut des d'un dispositiu central (ordinador, tableta ...).
  • Format nou, atractiu i eficaciaç. Depenent dels dispositius i del format deL contingut, podem aconseguir presentacions espectaculars que destaquin el nostre negoci sobre els altres.
  • Ens dóna l'opció de presentar els continguts en molts formats, com en vídeo, en text, amb àudio o sense àudio.
  • Segons el tipus d'equip, permet la interacció amb les persones, el que aporta moltes avantatges, desde donar-nos informació sobre l'usuari, fins consolidar un record de marca en el nostre públic.
  • S'obre la possibilitat d'integrar part del teu negoci amb les xarxes socials en temps real.
  • El Digital Signage aporta dinamisme i disminueix els temps de reacció en la modificació o rectificació de campanyes. Ens permet realitzar canvis de forma inmediata i aprofitar al màxim els recursos.
  • El Digital Signage ens permet reproduir continguts les 24 hores del dia i ens obre la possibilitat de reproduir continguts dinàmics i seductors a l'exterior.

Perquè som la teva millor elecció per a les Solucions Digital Signage?

Audiovisuales Mister Mix ha preparat establiments i equipat locals de tot tipus amb els sistemes més moderns de Digital Signage. Es útil en tots els sectors, en ajuntaments i organismes públics, en espais d'empreses i comerços, en restaurants i locals d'oci, en esdeveniments a l'aire lliure o en centres esportius. Oferim un servei en el qual integrem les nostres solucions basades en les noves tecnologies.

El digital signage es basa en la comunicació digital, el que avui en dia està en auge amb la constant creació de continguts, la innovació tecnològica i la transformació digital que ens envolta. Millora l'experiència de l'usuari o del client, i millora i modernitza el canal de comunicació. Ofereix una bona solució per als teus projectes, gestionar missatges des de la pantalla o transmetre imatges interactives a des de la tecnologia digital.

Ara pots sumar-te a la modernitat amb Audiovisuales Mister Mix i el servei de digital signage. Informa't dels nostres serveis de digital signage a Barcelona i rodalies. Millora el teu lloc de venda i la teva imatge de marca amb pantalles led on els clients puguin veure el contingut que dessitgat. Adapta't al futur i no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres, en el nostre lloc web trobaràs la nostra informació. Si vols pots contactar amb nosaltres a través d'internet per correu electrònic o trucant al nostre telèfon de contacte.