Solucions Digital Signage

Les Solucions Digital Signage o Cartelleria Digital són un dels recursos audiovisuals més efectius i moderns que hi ha avui dia. Si el que vols és destacar utilitzant la comunicació audiovisual, aquesta és tu millor opció. En Audiovisuales Mister Mix som experts en tot tipus d'instal·lacions audiovisuals de Digital Signage, a Barcelona i per tot Espanya.

Les Solucions Digital Signage, sense cap dubte et permetran presentar informació de la manera més creativa possible.

Podràs cridar l'atenció de les persones que estiguin en el teu local o atreure a aquells que són a prop.

Què suposa la Cartelleria Digital avui?

Avui dia és imprescindible adaptar-se a les noves solucions digitals que apareixen al mercat. Aquestes ofereixen una millor experiència per als clients, acostumats a el potencial de les noves tecnologies i innovacions en el sector. Com per exemple les televisions Smart. Cal no quedar-se enrere i adaptar-se a les novetats, i amb les solucions que ofereix el digital signage per al teu negoci o empresa segur que aconsegueixes generar els millors resultats.

Totes les empreses que han encarregat instal·lacions audiovisuals basades en el digital signage a Barcelona han acabat tenint clients satisfets dels múltiples nous resultats que ha originat la seva instal·lació.

Destaquem sobretot el fet de tenir un control sobre el contingut d'una forma automatitzada des de les plataformes.

Soluciones Digital Signage - Audiovisuales Mister Mix

En Audiovisuals Mister Mix sabem que les Solucions Digital Signage no són simplement un altre tipus de format publicitari o una altra forma d'intentar persuadir les persones per aconseguir un venda o una conducta. Les Solucions Digital Signage tenen moltes utilitats i opcions, en moltes ocasions, poden millorar l'ambient, facilitar la tasca de molts empleats. O, simplement fer el nostre local més atractiu per al públic en general.

Què són les Solucions Digital Signage?

El Digital Signage és l'emissió de continguts en format digital a través de tot tipus de dispositius, com ara monitors, pantalles, projectors o monitors tàctils, en temps real. També ens permet canviar el contingut a l'instant en qualsevol lloc, per exemple, segons la franja horària, podem reproduir un contingut o un altre. El més comú és tractar la informació que volem presentar a través d'un ordinador, o qualsevol equip similar, amb un programa o programari, normalment molt senzill a l'ús, que ens permet elaborar estratègies o plans d'emissió de qualsevol tipus de continguts o missatges publicitaris.

Les millors empreses ja utilitzen aquest recurs mitjançant pantalles connectades i que permeten l'autogestió per part dels empleats.

Els especialistes en tecnologia i els professionals de màrqueting digital garanteixen que millora l'experiència de compra dels teus clients, i també millora el sistema de venda o publicitat tradicional, assegurant els casos d'èxit de les empreses que decideixin la integració de Solucions Digital Signage en l' punt de venda.

Principals Característiques de les Solucions Digital Signage

  • Gestió de l'contingut des d'un dispositiu central (ordinador, tablet ...).
  • Format nou, atractiu i eficaç. Depenent dels dispositius i de el format de l'contingut, podem aconseguir presentacions espectaculars que destaquin el nostre negoci sobre els altres.
  • Ens dóna l'opció de presentar els continguts en molts formats, com en vídeo, en text, amb àudio o sense àudio.
  • Segons el tipus de equip, permet la interacció amb les persones, el que aporta molts avantatges, des donar-nos informació sobre l'usuari, fins consolidar un record de marca en el nostre públic.

 

  • S'obre la possibilitat d'integrar part del teu negoci amb les xarxes socials en temps real.
  • El Digital Signage aporta dinamisme i disminueix els temps de reacció en la modificació o rectificació de campanyes. Ens permet realitzar canvis de forma immediata i aprofitar a l'màxim els recursos.
  • El Digital Signage ens permet reproduir continguts les 24 hores del dia i ens obre possibilitat de reproduir continguts dinàmics i seductors a l'exterior.

Perquè som la teva millor elecció per a les Solucions Digital Signage?

Audiovisuals Mister Mix ha preparat i equipat establiments i locals de tota mena amb els sistemes més moderns de Digital Signage. És útil en tots els sectors, en ajuntaments i organismes públics, en espais d'empreses i comerços, en restaurants i locals d'oci, en esdeveniments a l'aire lliure o en centres esportius. Oferim un servei en el qual integrem les nostres solucions basades en les noves tecnologies.

El digital signage es basa en la comunicació digital, cosa que avui en dia està en auge amb la constant creació de continguts, la innovació tecnològica i la transformació digital que ens envolta.

Millora l'experiència de l'usuari i de el client. Millora i modernitza el canal de comunicació. Ofereix una bona solució per als teus projectes. Gestiona missatges a través de la pantalla o transmet imatges interactives a través de la tecnologia digital. Ara pots i has de sumar-te a la modernitat amb Audiovisuals Mister Mix i les Solucions Digital Signage.

Informa't sobre els nostres serveis de Digital Signage a Barcelona i Espanya. Millora el teu lloc de venda i la teva imatge de marca amb pantalles led de tot tipus, on els teus clients puguin veure el contingut que tu vulguis.