Escola Nen Deu de Barcelona

Millora de la megafonia del pati d'un col·legi mitjançant altaveus ECLER AMBIT 106 i un amplificador Monacor de 4 zones PA-4040. Preparació i instal·lació d'un sistema d'àudio i vídeo per a una capella integrada a una sala adjacent mitjançant un Projector SONY VPL-EW315 de 3800 ansilúmenes i resolució WXGA amb una pantalla de projecció ELECOM-2 de 200x112, altaveus ECLER AMBIT 106 i un micròfon sense fil doble de mà de la marca LD LDU508HH.

Audiovisuales Mister Mix va ser el proveïdor-instal·lador principal de l'Escola Nen Deu, integrant del grup Fundació Nen Déu de Tiana (Barcelona). Al llarg del temps hem anat rebent diversos encàrrecs per part de la direcció del col·legi, alguns d'ells els comentem a continuació. En primer lloc, vam millorar la megafonia del pati, ja que s'havia perdut la intel·ligibilitat quan la feien servir per donar missatges o fer algun acte a l'aire lliure. En segon lloc, vam dotar a la capella d'una pantalla i un projector així com vam millorar la qualitat d'àudio minimitzant els costos. En tercer lloc, vam substituir un antic projector aprofitant la infraestructura de què disposaven i al seu torn integrem aquesta sala a la sala als actes contigua a la capella ja que aquesta disposava d'uns panells mòbils que permetia ampliar-la en determinades ocasions.

La millora de l'àudio del pati es va resoldre canviant els altaveus per uns ECLER AMBIT 106 que es van connectar al nou cor de la instal·lació, un amplificador Monacor de 4 zones PA-4040 que reparteix la potència necessària a les diferents zones que es van crear per a tal fi .

A la capella es va instal·lar un Projector SONY VPL-EW315 de 3800 ansilúmenes i resolució WXGA amb la pantalla de projecció ELECOM-2 de 200x112. La millora de l'àudio es va aconseguir amb 4 altaveus ECLER AMBIT 106, en aquesta ocasió de color blanc per aconseguir una millor integració en el conjunt de la capella. També es van canviar els micros de flexo existents pels Stage Line ECM-500.

A la sala adjacent es va instal·lar un altre projector SONY VPL-EW315 i es va dotar d'un micròfon sense fil doble de mà de la marca LD LDU508HH que assegura una bona qualitat de so utilitzant tant des de la sala adjacent com des de qualsevol lloc del pati exterior. Es van instal·lar també 6 caixes acústiques més ECLER AMBIT 106 de color blanc amb la qual cosa la qualitat de l'àudio era perfecta.