Sistemes de Megafonia per Col·legis. Escola Nen Déu de Barcelona

Presentem una millora dels sistemes de megafonia per a col·legis mitjançant altaveus Ecler Ambit 106 i un amplificador Monacor de 4 zones PA-4040.

D'altra banda, portem a terme la preparació i instal·lació d'un sistema d'àudio i vídeo per a una capella integrada a una sala adjacent mitjançant un Projector Sony VPL-EW315 de 3800 ansilúmenes i resolució WXGA amb una pantalla de projecció Elecom-2 de 200x112, altaveus Ecler Ambit 106 i un micròfon sense fil doble de mà de la marca LD LDU508HH.

Audiovisuals Mister Mix va ser el proveïdor i l'instal·lador principal de l'Escola Nen Déu de Barcelona. Al llarg de el temps hem anat rebent diversos encàrrecs per part de la direcció de l'escola.

Alguns d'ells els comentem a continuació. En primer lloc, millorem la megafonia del pati, ja que s'havia perdut la intel·ligibilitat quan la feien servir per donar missatges o fer algun acte a l'aire lliure.

El segon encàrrec va consistir en dotar la capella d'una pantalla i un projector així com en millorar la qualitat d'àudio minimitzant els costos.

En tercer lloc, substituïm un antic projector aprofitant la infraestructura de què disposaven.

Finalment, integrem aquesta sala a la capella contigua gràcies a uns panells mòbils que permetia ampliar-la en determinades ocasions.

Millorar els Sistemes de Megafonia per Col·legis

La millora dels sistemes de megafonia del pati es va resoldre canviant els altaveus per uns Ecler Ambit 106. Aquests es van connectar a el nou cor de l'instal·lació, un amplificador Monacor de 4 zones PA-4040. Repartint així la potència necessària a les diferents zones que es van crear per a tal fi.

D'altra banda, els sistemes de megafonia en col·legis permeten per exemple, posar música ambient durant les ocasions que ho requereixin. Sempre una música de qualitat o un fil musical professional, per crear un bon ambient i millorar l'efectivitat dels sistemes educatius. També permeten retransmetre missatges programats o no programats per tot el col·legi. Fins i tot es poden transmetre missatges separant el col·legi per zones, segons convingui.

Sistemes de Megafonia per Col·legis. Audiovisuales Mister Mix

En aquest cas, Audiovisuales Mister Mix ha fet diverses instal·lacions audiovisuals en aquesta escola. A més portem el manteniment dels equips audiovisuals. Hem instal·lat els sistemes de megafonia en interiors i exteriors. Les instal·lacions de megafonia són una molt bona solució audiovisual per a col·legis i centres educatius.

Instal·lació Audiovisual a la Capella de l'Escola

A la capella es va instal·lar un Projector Sony VPL-EW315 de 3800 ansilúmenes i resolució WXGA amb la pantalla de projecció Elecom-2 de 200x112. La millora de l'àudio es va aconseguir amb 4 altaveus Ecler Ambit 106.

Per a aquesta instal·lació audiovisual es van posar altaveus de color blanc per aconseguir una millor integració en el conjunt de la capella. També es van canviar els micròfons de flexo existents pels Stage Line ECM-500.

A la sala adjacent es va instal·lar un altre projector Sony VPL-EW315 i es va dotar d'un micròfon sense fil doble de mà de la marca LD LDU508HH. Aquest assegura una bona qualitat de so utilitzant tant des de la sala adjacent com des de qualsevol lloc de l'pati exterior.

Finalment es van instal·lar 6 altaveus més Ecler Ambit 106 de color blanc aconseguint una qualitat de l'àudio perfecta.

Sistemes de Megafonia per Col·legis. Audiovisuales Mister Mix
Sistemes de Megafonia per Col·legis. Audiovisuales Mister Mix
Sistemes de Megafonia per Col·legis. Audiovisuales Mister Mix