Com millorar una sala de Spinning?

Sala de Spinning del CEM ÈGORA GUINARDÓ

 

Com millorar una sala de Spinning? Hi ha infinitat de respostes a aquesta pregunta però en aquest article volem parlar-vos sobre com Audiovisuales Mister Mix ha millorat la Sala de Spinning del Centre Esportiu Municipal Ègora Guinardó millorant majorment les instal·lacions audiovisuals d'imatge i so, sense abordar la il·luminació espectacular.

 

Com millorar una sala de Spinning actualitzant els equips d'imatge?

 

La resposta a la pregunta, Com escollir els millors equips d'imatge per a una sala de spinning? és, hi ha infinitat d'aspectes que cal tenir en compte a l'hora d'escollir un sistema d'imatge per a una sala de spinning. Són tants els aspectes què, com que no se simplifiqui, es pot tornar una decisió molt complexa. En aquesta instal·lació d'equips d'imatge per a sala de spinning, hem basat la nostra decisió en tres aspectes principals.

El primer aspecte va relacionat amb el tipus d'ús que es vulgui donar als equips d'imatge. Per exemple, pot estar destinat a les classes virtuals o simplement es pot utilitzar per donar suport a un instructor de spinning, amb imatges, amb vídeos… En aquest cas està destinat a reproduir contingut de classes virtuals de la marca ApliFit, el format del contingut és de 16:9 i es recomana una qualitat mínima FULL HD. No obstant això, els continguts són compatibles amb altres especificacions.

El segon aspecte que ens ha condicionat a l'elecció del projector ha estat l'existència o no de llum solar. En aquest cas, ja que no hi ha llum solar directa, podem dir que aquest ha estat un factor a favor nostre i amb un projector de 5000 ANSI hem obtingut una qualitat immillorable.

Finalment, el darrer aspecte ha estat, Quina mida de pantalla volem projectar? Tenint en compte que volem una pantalla de 3 metres d'amplada, un format de 16:9 i tots els aspectes comentats ens hem decidit pels següents equips d'imatge:

Un projector Panasonic Full HD PT-VZ580 de 5000 ANSI muntat en un suport de sostre per projector Fonestar PRB-2G. La pantalla de projecció elèctrica escollida ha estat la KIMEX 3x1.69m

¿Cómo mejorar una Sala de Spinning Actualizando los Equipos Audiovisuales?
¿Cómo mejorar una Sala de Spinning Actualizando los Equipos Audiovisuales?
¿Cómo mejorar una Sala de Spinning Actualizando los Equipos Audiovisuales?

Com millorar una Sala de Spinning actualitzant els Equips de So?

 

Com escollir els millors equips de so per a una sala de spinning, una activitat que cada cop té més adeptes i que requereix una bona ambientació audiovisual per motivar els usuaris. Com que la seva pròpia definició diu que, l'spinning és una activitat física que consisteix a pedalar sobre una bicicleta estàtica al ritme de la música i seguint les indicacions de l'instructor (ja sigui presencial o virtual) considerem el so un aspecte clau a tota sala de spinning d'èxit.

Molts aspectes poden condicionar una bona instal·lació de so, però en aquesta instal·lació tres han estat els principals factors dèxit.

El primer, s'han substituït dos altaveus de grans dimensions, de 12 polzades, antics i sobredimensionats per a les característiques de la sala. Per dos altaveus LD Systems model Stinger 8 de 8 polzades i de 250 W de potència cadascun. Caixes acústiques modernes, fiables i de qualitat. A més, els suports de paret orientables han permès afinar la instal·lació.

El segon factor d'èxit ha estat instal·lar un subgreu de 10 polzades LD Systems model LDSUB10 que, juntament amb els dos altaveus de paret, proporciona una pressió acústica més que suficient per als moments àlgids de l'exercici. A més de garantir una qualitat sonora molt bona.

Finalment, el tercer factor d'èxit en aquesta instal·lació de so per a spinning ha estat la instal·lació d'un altaveu monitor d'escenari perquè el tècnic esportiu sigui capaç de gestionar correctament tots els moments de la sessió sentint el so de la mateixa manera que els esportistes . Aquest altaveu és el LD Systems MON81. Un recurs molt recomanat i molt utilitzat per Audiovisuals Mister Mix per millorar una sala de spinning.

Audiovisuales Mister Mix
¿Cómo mejorar una Sala de Spinning Actualizando los Equipos Audiovisuales?
¿Cómo mejorar una Sala de Spinning Actualizando los Equipos Audiovisuales?

Com es pot millorar el Rack de la Sala de Spinning sense canviar l'Electrònica?

 

A Audiovisuales Mister Mix, en la mesura del possible, intentem aprofitar els equips de què disposa la propietat. Intentem també adaptar les nostres instal·lacions al nivell tecnològic preferit pels nostres clients.

Per millorar el Rack on s'allotja tota l'electrònica de la sala, hem substituït el moble rack per un de fusta amb rodes. Hi hem afegit un calaix de seguretat i hem fet la posada a punt i el manteniment de tots els equips. A continuació podeu veure l'abans i el després del Rack.

Audiovisuales Mister Mix
Audiovisuales Mister Mix RACK SPINNING
Audiovisuales Mister Mix RACK SPINNING

Altres aspectes que han millorat la Sala del CEM Égora Guinardó

 

Òbviament, no tots els aspectes que milloren una sala de spinning són aspectes audiovisuals. En aquest cas hi ha dues millores, a part de les millores audiovisuals, molt importants, en primer lloc el client va canviar totes les bicicletes, com es pot veure a les imatges, les antigues eren taronges i les noves són les Stages, de les millors bicicletes del mercat.

D'altra banda, seguint la recomanació d'Audiovisuales Mister Mix, es va canviar l'orientació de la sala, deixant en un lateral la paret de miralls.