Fitness19 Castelldefels. Venda i Instal·lació de Videowall

Venda i Instal·lació de Videowall. Venda, instal·lació i posada en marxa de dos videwalls, un a la zona de Spinning i el segon a la sala de Brooklyn Pit Boxing. Tots dos videowalls estan formats per 4 pantalles de 55″ Vestel 55″ VW55U503C/6 i 4 suports Traulux LVW02-46T per videowall.

Al desembre de 2019 el centre esportiu Fitness 19 de Castelldefels ens va encarregar la tasca de trobar una solució a la problemàtica de la imatge de la zona de spinning. El problema era que, a causa de l’alta il·luminació solar durant la major part del dia, el projector instal·lat no era capaç de proporcionar una imatge de qualitat.

Es van estudiar diverses opcions, tenint en compte que l’opció d’enfosquir la sala no era viable. Les úniques opcions eren, la primera, substituir el projector per un amb més potència i la segona, instal·lar un videowall. En aquest cas la substitució de l’projector per un més potent, encara que fos la solució més econòmica, no hauria arribat a donar el resultat esperat. Per tant el client es va decidir per l’opció d’un videowall donant una imatge de mida 2,45 metres per 1,37 metres. Un videowall format per 4 pantalles Vestel model Vestel 55 “VW55U503C/6 i 4 suports Traulux LVW02-46T.

El segon videowall, en substitució d’un projector, ja va ser sol·licitat inicialment pel client per millorar la qualitat i experiència de les sessions de Brooklyn FitBoxing. L’equipament utilitzat va ser igualment 4 pantalles Vestel model Vestel 55″ VW55U503C/6 i 4 suports Traulux LVW02-46T.