Venda i Instal·lació de Videowall. Fitness19 Castelldefels

Venda i Instal·lació de Videowall. El Centre Esportiu Fitness 19 de Castelldefels sol·licitar la compra, la instal·lació i la posada en marxa de dos Videowalls. El primer a la zona de Spinning i el segon a la sala de Brooklyn FitBoxing.

Tots dos videowalls estan formats per 4 pantalles de 55″ Vestel 55″ VW55U503C/6 i 4 suports Traulux LVW02-46T per videowall.

El Centre Esportiu Fitness 19 de Castelldefels ens va encarregar la tasca de trobar una solució a la problemàtica de la imatge de la zona de spinning.

El problema era que, a causa de l’alta il·luminació solar durant la major part del dia, el projector instal·lat no era capaç de proporcionar una imatge de qualitat.

Venda i Instal·lació de Videowall. Audiovisuales Mister Mix
Venda i Instal·lació de Videowall. Audiovisuales Mister Mix
Sustitució de Projector. Audiovisuales Mister Mix

Instal·lació de Videowall en un Gimnàs

Tenint en compte que l’opció d’enfosquir la sala no era viable, es van estudiar diverses opcions. La primera, substituir el projector per un amb més potència i la segona, instal·lar un videowall.

En aquest cas la substitució del projector per un més potent, encara que fos la solució més econòmica no hauria arribat a donar el resultat esperat. Per tant, el client es va decidir per l’opció d’un Videowall, donant una imatge de mida 2,45 metres per 1,37 metres.

El Videowall el van formar 4 pantalles Vestel model Vestel 55 “VW55U503C / 6 i 4 suports Traulux LVW02-46T.

El segon videowall, en substitució d’un projector, ja va ser sol·licitat inicialment pel client per millorar la qualitat i experiència de les sessions de Brooklyn Fitboxing. El material utilitzat van ser igualment 4 pantalles Vestel model Vestel 55 “VW55U503C / 6 i 4 suports Traulux LVW02-46T.

Venda i Instal·lació de Videowall. Audiovisuales Mister Mix
Venda i Instal·lació de Videowall. Audiovisuales Mister Mix
Centre Esportiu Fitness19 Castelldefels. Audiovisuales Mister Mix