Bike Live Studio Sant Cugat

Al març 2019, es va inaugurar el primer centre BIKE LIVE d'Espanya, a la localitat Barcelonina de Sant Cugat.

La sala, especialista en cicling, és d'uns 150 metres quadrats. La propietat volia una sonorització molt especial que destaqués pel seu nivell sonor i sobretot per la qualitat i intel·ligibilitat de la veu de l'instructor.

El sistema escollit pel departament de desenvolupament de Mister Mix van ser 2 sistemes de LD CURV500 ÉS, reforçat per 2 satèl·lits més en cada conjunt de manera que al final es van instal·lar 2 subgreus i 16 satèl·lits repartits en 4 punts frontals de so. Un total de 1000W RMS, repartits en quatre punts de 250W cadascun. A més es va escollir el color blanc de tot el sistema perquè destaqués més i formés part de la decoració del local.

El previ que es va instal·lar va ser el model 2400 de la marca KS que disposa d'un control de greus / mitjans / aguts per canal, incloent l'entrada de micròfon, requisit imprescindible per a la propietat.

El micròfon, factor clau per al desenvolupament adequat de les classes va ser un LDWSECO16BPH, un micròfon UHF diversity a un preu molt raonable. Es van utilitzar diademes ASP especial parell aeròbic, resistents a la suor i la humitat.

Per millorar l'acústica de l'instructor, es va instal·lar un altaveu autoamplificat als seus peus, el LDMON81AG2, de 80W RMS.

El resultat de tot el conjunt va ser de plena satisfacció del gerent i propietari del centre.