Sonoritzar Sala de Spinning. Bike Live Studio Sant Cugat

Sonoritzar Sala de Spinning. Sonorització completa d'una sala d'spinning de la cadena de centres boutique especialitzats íntegrament en el spinning, anomenada Bike Live Studio Sant Cugat, Barcelona. Equip de sonorització format per dos sistemes LD Curv 500 de la marca LD Systems reforçats cadascun dels sistemes amb dos altaveus satèl·lits més.

Formant un conjunt total de 16 altaveus satèl·lits i 2 subgreus LD Curv 500 ISUB també de la marca LD Systems. El micròfon sense fil per spinning és el LD WSECO16BPH també de la marca LD Systems.

Es va inaugurar el primer centre Bike Live Studio d'Espanya, a la localitat Barcelonina de Sant Cugat. La sala, especialitzada íntegrament en l'Indoor Cicling o Spinning, fa uns 150 metres quadrats amb forma rectangular. La propietat va voler una sonorització molt especial que destaqués per la seva potència sonora i sobretot per la qualitat i intel·ligibilitat de la veu de l'instructor.

A més de mantenir una qualitat i integració estètica impecables. Per aquest motiu, no va quedar cap cable a la vista. La majoria dels equips audiovisuals instal·lats van ser en les seves respectives edicions en color blanc.

Instal·lació per Sonoritzar Sala de Spinning

El sistema escollit pel departament de desenvolupament de Mister Mix van ser 2 sistemes de LD CURV500 ÉS, reforçat per 2 satèl·lits més en cada conjunt de manera que a la fi es van instal·lar 2 subgreus LD Curv 500 ISUB i 16 satèl·lits repartits en 4 punts frontals de so. Un total de 1000W RMS, repartits en quatre punts de 250W cadascun. A més es va escollir el color blanc de tot el sistema perquè destaqués més i formés part de la decoració de el local.

El previ que es va instal·lar va ser el model 2400 de la marca KS que disposa d'un control de greus / mitjans / aguts per canal, incloent l'entrada de micròfon, requisit imprescindible per a la propietat.

Sonoritzar Sala de Spinning

Micròfon sense fil per a Classes de Spinning

El micròfon, factor clau per al desenvolupament adequat de les classes ser un LD WSECO16BPH, un micròfon UHF diversity a un preu molt raonable. Es van utilitzar diademes ASP especial parell aeròbic, resistents a la suor i la humitat.

Per millorar l'acústica de l'instructor, es va instal·lar un altaveu autoamplificat als seus peus, el LDMON81AG2, de 80W RMS. El resultat de tot el conjunt va ser de plena satisfacció del gerent i propietari de el centre.

 

Bike Live Studio Sant Cugat. Audiovisuales Mister Mix
Sonoritzar Sala de Spinning. Audiovisuales Mister Mix
Sonoritzar Sala de Spinning. Bike Live