Spinning Virtual amb Il·luminació Espectacular. Poliesportiu UPC

Spinning Virtual amb Il·luminació Espectacular i Sonorització d'una sala de Boxing Fitness i Fitness. Durant el confinament pel COVID-19, la gerència del poliesportiu de la UPC de Barcelona es va decidir per la renovació de gran part dels espais. Així, durant el mes de setembre de l'any 2020 vam convertir, d'una banda, una antiga sala de Fitness en una sala d'Spinning Virtual amb Il·luminació Espectacular.

I d'altra banda, vam sonoritzar una zona destinada al Boxing Fitness i a Fitness.

El primer projecte que es va completar va ser el de la Sonorització de la zona de Boxing Fitness i Fitness. Una instal·lació econòmica però més que suficient per a les necessitats dels espais. Us mostrem el resultat en el vídeo a continuació.

La gran innovació en la remodelació dels espais del Poliesportiu de la UPC a Barcelona la vam realitzar amb la creació d'una sala de Spinning Virtual amb Il·luminació Espectacular. L'iinstal·lació audiovisual d'aquesta innovadora Sala Indoor Cycling la dividim en tres grans grups:

Instal·lació de So per a la nova generació de Spinning Virtual

Tota l'instal·lació audiovisual per a spinning comença amb l'instal·lació d'un equip de so d'una qualitat excel·lent. Que sigui capaç de transmetre als esportistes la màxima intensitat i motivació per poder rendir al màxim nivell.

És per això que, l'instal·lació de so es va realitzar amb 4 altaveus de 8 polzades Stinger LDEB82G3 de la marca LD Systems amb els seus respectius suports per a paret inclinables per Stinger LDEB82G3WMB1. Aquests suports inclinables permeten enfocar els altaveus en la direcció desitjada, aconseguint així l'excel·lència del so en els espais més rellevants.

L'instal·lació es va complementar amb un Subgreu Actiu de 10 polzades LDESUB10A, també de la casa LD Systems. D'altra banda, perquè el tècnic que estigui donant la classe senti les mateixes sensacions que els esportistes, es va instal·lar un Altaveu Monitor d'escenari Actiu de 8 polzades LDMON81AG2.

Finalment, l'instal·lació de so es va completar amb una Etapa de Potència de 400W LD Systems LDDJ800, un Previ ECLER 4 in SAM 402 i un sistema sense fil de Micròfon de diadema LDU308BPH. Tot això muntat en un Rack Fonestar de 16 unitats FRE-210.

Instal·lació d'Equips d'Imatge per a la sala de Spinning

La gerència del poliesportiu de la UPC Barcelona, ​​seguint amb la idea de la innovació i la d'oferir un producte exclusiu i de qualitat, va escollir la plataforma de Les Mills per al Spinning Virtual.

Audiovisuales Mister Mix és l'empresa recomanada per Les Mills a tota Espanya pel subministrament, la instal·lació i el manteniment de tots els equips audiovisuals necessaris per reproduir els seus programes. Per poder donar suport al Sistema de Les Mills, el projector escollit va ser el Sony Full HD de 4000 ANSI CH350.

Aquest projector, a través d'una sèrie d'automatismes i protocols segueix una programació d'encesa / apagat que augmenta considerablement la vida del mateix. És a dir, el sistema s'encén a una hora indicada, a l'inici de la sessió i ell mateix s'apaga al finalitzar-la. Estalviant-se així moltes hores d'encesa sense utilitat.

No obstant això, si el que es necessita és posar en marxa el sistema sense que estigui programat, es pot gestionar tot des d'un IPad programat per Audiovisuales Mister Mix.

Instal·lació d'Il·luminació Espectacular per Spinning Virtual

Seguint amb la línia d'oferir un producte innovador i diferenciat, es va decidir per l'instal·lació d'un sistema d'Il·luminació Espectacular.

Aquest sistema pretén transmetre tota la intensitat de la sessió i millorar el rendiment dels esportistes. Creant escenaris lumínics impressionants i transmetent una sensació de moviment real.

Els equips d'il·luminació espectacular instal·lats van ser, 12 barres de LED CAMEO TRIBAR 400IR i 10 Focus CAMEO PAR LED CLROOTPAR4. Tots els equips d'il·luminació espectacular van coordinats en un mateix programa de creació d'escenaris amb uns resultats sorprenents. Des d'una Tablet es controlen totes les programacions, prèviament instal·lades, d'il·luminació espectacular. Això dóna la possibilitat d'escollir en cada moment els efectes desitjats.

Spinning virtual amb il·luminació espectacular. AudiovisualEs Mister Mix
Audiovisuales Mister Mix
Spinning virtual amb il·luminació espectacular. AudiovisualEs Mister Mix