Instal·lació d’Altaveus per a Música Ambient

Música ambient a Spirits of Speed

 

Instal·lació d'altaveus per a música ambient. Recentment ens van contactar per sonoritzar i posar música ambient a diversos espais del concessionari de cotxes de luxe Spirits of Speed ​​de Barcelona.

Altaveus de paret per a música ambient en un concessionari

 

Aquest concessionari compta amb dos espais. El primer, és una gran zona on estan exposats els cotxes. I una segona zona de descans, amb taula de billar i bar, per atendre els clients i poder estar còmodament en un ambient relaxat.

Al primer espai es van instal·lar 8 altaveus Ecler Ambit 103 de color blanc. Es van distribuir per les columnes i per les parets del garatge aconseguint repartir el so d'una forma equilibrada i homogènia donant una bona qualitat d'àudio.

El segon espai es va sonoritzar amb 4 altaveus també Ecler Ambit 103 de color blanc. En un armari d'aquesta zona es va situar l'amplificador Monacor PA812DAP a més de dos atenuadors de so i un micròfon sense fil.

Zona Descans amb Música Ambient
Garatge amb Música Ambient
Ecler Ambit 103 Blanc

Atenuadors de paret per regular el volum per zones

 

Amb la finalitat de poder regular de forma independent els volums de les dues zones, però poder utilitzar l'amplificador d'una zona comentat anteriorment, es van instal·lar 2 atenuadors de volum Monacor ATT 235. Aquests els hem situat al mateix armari on es troba l'amplificador .

El resultat de fer servir els atenuadors en comptes de canviar l'amplificador per un de dues zones és la disminució considerable del cost final de la instal·lació de megafonia per a música ambient.

Finalment, la propietat també ens va sol·licitar un micròfon sense fils per poder fer presentacions, el LD Sytems LDU308HH.

Atenuador Monacor ATT 235 1
Atenuador Monacor ATT 235 2
Altaveu Ecler Ambit 103