Projectes d’Instal·lacions Audiovisuals: Casos d’Èxit

Presentem alguns dels nostres Projectes d'Instal·lacions Audiovisuals més recents. En Audiovisuales Mister Mix comptem amb una dilatada experiència en el disseny de solucions audiovisuals. És a dir, en la venda, la instal·lació i el manteniment d'equips audiovisuals per a tots els sectors. Ens hem convertit en experts instal·ladors audiovisuals amb una experiència més que contrastada. Sempre busquem la solució que millor s'adapti a les expectatives i necessitats dels nostres clients.

Comptem amb un ampli ventall de solucions audiovisuals que, sense cap dubte, ajudaran a millorar el benestar i la satisfacció de tot el que ens encarregui un projecte audiovisual. Avui en dia els equips de so i les instal·lacions audiovisuals són un component cada vegada més important per a tots els sectors. S'han convertit en un dels factors d'èxit per atraure nous clients, per comunicar bé la informació o per crear bons ambients de treball.

Projectes d'Instal·lacions Audiovisuals. Auditori de l'INSST de Barcelona. Instal·lacions Audiovisuals per Ajuntaments

AUDITORI DE  L'INSST DE BARCELONA

La modernització de l'Auditori de l'Institut Nacional de Seguretat i Salut en el treball es basa principalment en la substitució de cablejat, la millora de el so de la sala i s'afegeix la possibilitat de gravar i enviar contingut en Streaming.

Llegir més sobre Instal·lacions Audiovisuals en AuditorisINSST

Casos d'Èxit: Espais de CEM Vallirana. Instal·lacions Audiovisuals per Ajuntaments

ESPAIS DEL CEM VALLIRANA

Preparació econòmica de dos espais del Club Esportiu Municipal de Vallirana. D'una banda, una Sala per Indoor Cycling amb televisió en comptes de projector i altaveus LD. I, d'altra banda equipació de la Sala de Fitness amb quatre televisors.

Visitar aquesta Instal·lació Econòmica per a Sala de Fitness: Vallirana

Casos d'Èxit: Biblioteca Municipal de l'Ateneu. Instal·lacions Audiovisuals per Ajuntaments

BIBLIOTECA MUNICIPAL L'ATENEU

Equipem la Sala d'Actes de la Biblioteca Municipal de l'Ateneu d'Esparreguera amb la millor relació qualitat preu de al moment. Vam aprofitar una bona oferta de projector de la casa Sony, cosa que va augmentar considerablement la qualitat de el projecte.

Visitar aquesta Instal·lació Audiovisual a Sala d'Actes: L'Ateneu

Casos d'Èxit: Instal·lacions Audiovisuals per Organismes Públics

PISCINA MUNICIPAL D'OLESA

Sonoritzem tots els espais interiors de la Piscina Municipal d'Olesa de Montserrat amb so ambient, megafonia i àudio per a les classes d'activitats dirigides. A més equipem les zones enjardinades i piscina exterior amb projectors de so.

Llegir més sobre Sonoritzar Piscina amb Megafonia: Olesa

Projectes d'Instal·lacions Audiovisuals. Audiovisuales MisterMix. Auditori CatSalut Barcelona

AUDITORI CATSALUT BARCELONA

Instal·lació Audiovisual a un Auditori per fer rodes de premsa presencials i a distància. Equipem l'Auditori amb un Sistema Híbrid, presencial i a distància, per poder fer videoconferències, per reproduir en Streming per diverses plataformes i per poder retransmetre en directe.

Instal·lació Audiovisual a Sala de PremsaCatSalut

Alguns Casos d'Èxit. Audiovisuales Mister Mix. Àudio i Imatge en Auditoris.

AUDITORIO INCASOL BARCELONA

Renovamos todos los Equipos de Audio y Video de la Sala de Actos del INCASOL en Barcelona. Subministramos y montamos los equipos audiovisuales necesarios para poder hacer reuniones, comunicados y conferencias hibridas, es decir combinando presencial y a distancia.

Audio e Imagen para AuditoriosINCASOL

Casos d'Èxit: Instal·lacions Audiovisuals per a l'Educació. Auditori de l'Escola Suïssa de Barcelona

AUDITORI DE LA ESCOLA SUÏSSA

Equipem l'auditori de l'Escola Suïssa de Barcelona amb material audiovisual d'última generació. D'una banda, hi afegim automatismes per a sales d'actes. D'altra banda, millorem els sistemes de projecció i finalment, vam renovar completament l'àudio de tota la sala.

Llegir més sobre Solucions Audiovisuals per Auditoris: Escola Suïssa

Casos d'Èxit: Instal·lacions Audiovisuals per a l'Educació. Aules de Formació de l'EDPyN Barcelona

AULES DE FORMACIÓ DEL EDPyN

La prestigiosa Escola de Desenvolupament de Persones i Negocis de Barcelona ens encarrega l'adquisició i la instal·lació de dos sistemes complets de pissarres interactives de la casa Hitachi. A més subministrem i instal·lem dos televisors de suport.

Visitar aquesta Instal·lació de Pissarra Digital per a la Formació: EDPyN

Casos d'Èxit: Instal·lacions Audiovisuals per a l'Educació. Escola Nen Déu de Barcelona

ESCOLA NEN DEU DE BARCELONA

Subministrem i instal·lem tots els equips de megafonia del pati i les zones exteriors de l'escola Nen Déu de Barcelona. També subministrem, preparem i instal·lem l'equipament d'àudio i vídeo a la capella de l'escola, integrant una sala contigua.

Llegir més sobre Sistemes de Megafonia per Col·legis: Nen Deu

Instal·lacions Audiovisuals per a l'Educació. Instal·lació de megafonia per Col·legis

MEGAFONIA ESCOLA CASTELL CIURÓ

Venda i instal·lació de la Megafonia de l'Escola Castell Ciuró. Instal·lem tota la megafonia interior amb altaveus Ecler Ambit 106. La megafonia exterior es completa amb projectors acústics Ecler MSP50TI. Dividim la instal·lació de megafonia en quatre zones de so per als missatges.

Visitar aquesta Instal·lació de megafonia per Col·legis: Ciuró

Equips Audiovisuals per a l'Ensenyament. Audiovisuales Mister Mix. Alguns Casos d'Èxit.

ACADEMIA CELTIC LANGUAGE SCHOOL 

L'Acadèmia Celtic Language School de Cardedeu ens encarrega la modernització dels equips audiovisuals de 6 aules de diferents mides. Les petites les equipem amb televisors de 55" complementades amb diversos mini pc. Les més grans les equipem amb projectors de distància ultracurta i ordinadors de sobretaula.

Solucions Audiovisuals per Acadèmies: Celtic

Solucions Audiovisuals per Poliesportius. Audiovisuales Mister Mix. Projectes d’Instal·lacions Audiovisuals

POLIESPORTIU INSTITUT CAN PLANAS

L'Institut Can Planas ens encàrrega la modernització audiovisual de la seva poliesportiu. Instal·lem un projector d'alta qualitat d'òptica intercanviable. Per salvar la llarga distància, de 15 metres fins a la pantalla, vam muntar un teleobjectiu. Vam aconseguir un resultat d'imatge de 4K.

Instalar Proyector en Colegios: Can Planas

Instal·lacions Audiovisuals per a Empreses, Comerços i Oficines - Oficines Nexow Barcelona

OFICINES NEXOW BARCELONA

Equipem completament les oficines de l'empresa de valors Nexow a Barcelona. Subministrem i instal·lem més de 80 monitors de sobretaula a més de diversos televisors. També equipem una sala per a videoconferències amb un televisor de 75 polzades i projector.

Llegir més sobre Equips Audiovisuals per a Oficines: Nexow

Instal·lacions Audiovisuals per a Empreses, Comerços i Oficines - Espai Mood Aribau

ESPAI MOOD ARIBAU

Preparem el prestigiós Espai Mood Aribau a Barcelona amb un projector Sony i una pantalla elèctrica. A més sonoritzem tots els espais amb altaveus Ecler. Tot controlat des d'un Panell Digital per control remot.

Llegir més sobre Solucions Audiovisuals per a Empreses: Mood

Instal·lacions Audiovisuals per a Empreses, Comerços i Oficines - MT Farmàcia de Barcelona

MT FARMACIA DE BARCELONA

La M.T. Farmàcia per la Dona de Barcelona ens encarrega la modernització de tot el seu sistema de seguretat de gravació. Instal·lem més de 15 càmeres repartides per tot el local a més de 4 monitors de control. També preparem un espai per a formació.

Saber més sobre Equips Audiovisuals de Videovigilància: Mt Farmàcia

Instal·lacions Audiovisuals per a Empreses, Comerços i Oficines - Panaderia Ciabbatta

PANADERÍA CIABBATTA

Subministrem i instal·lem un sistema de megafonia i música ambient al local insígnia de la cadena de fleques Panadería Ciabbatta. També preparem un espai per a esdeveniments i festes amb un projector i altaveus.

Visitar aquesta Instal·lació Audiovisual a Panaderia: Ciabbatta

Instalaciones Audiovisuales para Empresas, Comercios y Oficinas - Casals Material Industrial

CASALS MATERIAL INDUSTRIAL

Instal·lació per a videoconferències en sala de reunions. Instal·lem la pantalla Interactiva d'Newline Mira en un dels despatxos per a reunions de direcció de l'empresa Familiar Casals Material Industrial. Una pantalla col·laborativa que permet realitzar videoconferències de qualitat.

Instal·lar una Pantalla Interactiva per VideoconferènciesCasals

Instal·lacions Audiovisuals per a Empreses, Comerços i Oficines - Oficines Centrals Llop Gestió. Audiovisuales Mister Mix

OFICINES LLOP GESTIÓ

L'empresa gestora Llop Gestió ens sol·licita l'adaptació d'un espai a les seves oficines de Barcelona per realitzar presentacions i reunions per videoconferència. A més habilitem l'espai per poder gravar i retransmetre en Streaming sessions esportives.

Instal·lació Audiovisual per Streaming: Llop Gestió

Casos d'Èxit: Instal·lacions Audiovisuals per Gimnasos. Anytime Fitness

ANYTIME FITNESS BRAVO MURILLO

Preparem un gimnàs de la cadena de 24 hores Anytime Fitness, més concretament el Anytime Fitness Bravo Murillo de Madrid. Instal·lem un sistema de megafonia complet amb més de 24 altaveus. També equipem la Sala d'Activitats Dirigides i instal·lem un limitador de so homologat.

Llegir més sobre Megafonia per Gimnasos: Anytime

Casos d'Èxit: Instal·lacions Audiovisuals per Gimnasos. Can Lladó

CENTRE ESPORTIU CAN LLADO

El Club Esportiu Municipal Can Lladó ens encarrega, d'una banda, l'equipació i preparació d'una sala d'activitats dirigides. I per altra banda, una sala d'Indoor Cycling o Spinning amb projector i sistema de so.

Llegir més sobre Sonoritzar Sala d'Activitats Dirigides: Can Lladó

Casos d'Èxit: Instal·lacions Audiovisuals per Gimnasos. The Orange Theory

THE ORANGE THEORY FITNESS

Equipem i preparem la sala d'activitats dirigides i altres espais d'un gimnàs de la cadena de gimnasos boutique The Orange Theory Fitness amb més de vuit altaveus de la casa Ecler. També instal·lem un modern sistema de control de sala.

Visitar aquesta Instal·lació Audiovisual per Fitness: Orange Theory

Casos d'Èxit: Instal·lacions Audiovisuals per Gimnasos. Bike Live Studio Sant Cugat

BIKE LIVE STUDIO SANT CUGAT

Preparem i equipem per complet el primer centre de la cadena especialista i exclusiva de Indoor Cycling, Bike Live Studio a Sant Cugat. La sonorització de la sala es fonamenta en dos grans premisses. La primera, l'alt nivell sonor i pressió acústica. I la segona, la gran qualitat de so requerida.

Llegir més sobre Sonoritzar Sala Spinning: Bike Live

Casos d'Èxit: Instal·lacions Audiovisuals per Gimnasos. Fitness 19 Castelldefelds

CENTRE ESPORTIU FITNESS 19

El Centre Esportiu Fitness 19 de Castelldefels ens encarrega el subministrament, la instal·lació i la posada en marxa de dos videowalls formats per 4 pantalles de 55 polzades cadascun. El primer, l'instal·lem a la zona de Spinning per Classes Virtuals. El segon, l'instal·lem a la sala dedicada a Brooklyn Fitboxing.

Visitar aquesta Venda i Instal·lació de Videowall: Fitness 19

Casos d'Èxit: Instal·lacions Audiovisuals per Gimnasos. Poliesportiu Puigvert

SALA SPINNING POLIESPORTIU

Reformem per complet la sala de spinning del centre esportiu Sige Sport Castellar de la Valls. Creem una sala per Spinning Virtual amb un projector d'alta definició, sistema de so complet de la casa LD Systems sèrie CUR V 500. Tot això complementat amb una excel·lent instal·lació d'Il·luminació Espectacular.

Visitar aquesta Instal·lació Audiovisual per Spinning Virtual: Sige Sport

Casos d'Èxit: Instal·lacions Audiovisuals per Gimnasos. G2 Sport & Wellness

G2 SPORT & WELLNESS PINEDA DE MAR

El centre esportiu G2 Sport & Wellness de Pineda de Mar ens encarrega la preparació i equipació de dues sales per a la realització de sessions amb Fitness Virtual. Instal·lem a cada sala un projector d'alta definició de la casa Sony complementat amb pantalles elèctriques de 3 metres. També instal·lem sistemes Trigger per a les automatitzacions.

Visitar aquesta Instal·lació Audiovisual per Fitness Virtual: G2 Sport

Casos d'Èxit: Instal·lacions Audiovisuals per Gimnasos. UPC Esports

POLIESPORTIU UPC BARCELONA

Durant el confinament per COVID-19 la gerència del poliesportiu de la UPC a Barcelona ens encarrega la preparació de dos espais. El primer, és la sonorització completa d'una sala de Boxing Fitness i Fitness. La segona, és la creació d'una magnífica sala per Spinning Virtual complementada amb Il·luminació espectacular.

Saber més sobre Spinning Virtual amb Il·luminació Espectacular: UPC

Casos d'Èxit: Instal·lacions Audiovisuals per Gimnasos. Club Tennis Barcino

CLUB DE TENNIS BARCINO

Durant el confinament per COVID-19 la gerència del Club de Tennis Barcino a Barcelona ens encarrega el projecte de transformar una antiga pista d'Esquaix en una impressionant sala de Spinning o Indoor Cycling amb il·luminació espectacular. A més ho preparem tot per a les sessions en virtual i ho complementem amb automatismes varis.

Visitar aquesta Sala Indoor Cycling amb Il·luminació Espectacular: Barcino

Instal·lacions Audiovisuals per Gimnasos. Reforma Audiovisual de Centre Esportiu El Complex

EL COMPLEX MUNICIPAL DE PISCINES

Reforma Audiovisual del Centre Esportiu El Complex Municipal de Piscines. Modernitzem una antiga Sala Indoor Cycling en una Sala per Spinning amb Il·luminació Espectacular d'última generació. També sonoritzem la zona de les piscines i una sala d'activitats dirigides.

Reforma Audiovisual de Centre Esportiu: El Complex

Casos d'Èxit: Instal·lacions Audiovisuals de Home Cinema en un xalet de Castelldefels

HOME CINEMA XALET

Equipem i preparem tots els espais d'un fantàstic xalet a Castelldefels. Primer, fem una instal·lació de so amb sistema multiroom per tota la casa. Segon, sonoritzem els jardins i les zones exteriors. Tercer, subministrem i instal·lem dos sistemes de home cinema complets, un al saló principal i un altre al soterrani.

Visitar aquesta instal·lació de Home Cinema i Sonorització: Xalet

Instalaciones Audiovisuales de Home Cinema en un Yate

SONORITZACIÓ D'UN IOT

Realitzem la instal·lació de so en un iot de luxe de més de 30 metres d'eslora. Utilitzem principalment altaveus de la sèrie Bose Marine, dissenyats especialment per a la nàutica. Complementem la instal·lació amb algun altaveu i subgreus JL Audio. Fabriquem suports especials a causa de la complexitat de les superfícies.

Llegir més sobre Instal·lacions Audiovisuals per Vaixells: So

Instalaciones Audiovisuales de Home Cinema con Sonus Faber

HOME CINEMA AMB SONUS FABER

Subministrem i instal·lem un fantàstic Home Cinema en un pis de Barcelona amb equips Sonus Faber. Instal·lem el home cinema a la sala principal amb una pantalla elèctrica de mida considerable i altaveus repartits per totes les zones sense cables a la vista.

Visitar aquesta Instal·lació de Home Cinema: Sonus Faber

Instalaciones Audiovisuales de Home Cinema con Bose Acoustimass

HOME CINEMA AMB BOSE ACOUSTIMASS

Subministrem i instal·lem un sistema complet de Home Cinema amb Bose Acoustimass 10 en un pis de Barcelona. La instal·lació d'aquest Home Cinema es basa en dos grans premisses. La primera, l'alta qualitat de la imatge i el so. I la segona, la completa integració dels equips amb l'estètica de la sala.

Visita aquesta Instal·lació de Cinema a Casa: Bose

Instalaciones Audiovisuales en Hoteles y Locales de Ocio

BAR TREZE A BARCELONA

La gerència de l'emblemàtic bar-restaurant Bar Treze de Barcelona ens encarrega la sonorització completa de tots els seus espais i la instal·lació d'un projector per crear ambient. Instal·lem altaveus Ecler distribuïts pel local amb la premissa de no causar molèsties als veïns.

Llegir més sobre la Instal·lació de Projector per a Bars: Treze

Instalaciones Audiovisuales en Hoteles y Locales de Ocio

BARCELONA SPORTS HOSTEL

La gerència del Barcelona Sports Hostel a Barcelona confia en nosaltres per al subministrament i instal·lació de tots els equips audiovisuals de tots els seus espais. Instal·lem el sistema de megafonia amb altaveus Ecler, vam preparar una sala de cinema amb un projector d'alta definició. També instal·lem diversos televisors per les diferents estances.

Visitar aquesta Instal·lació i Manteniment de MegafoniaSports Hostel

Instalaciones Audiovisuales en Hoteles y Locales de Ocio

GRAN HOTEL ULTONIA

La gerència del Gran Hotel Ultonia a Girona ens contacta per a la preparació d'un espai de més de 100 metres quadrats adaptable a 4 espais d'uns 25 metres quadrats cadascun. Per al projecte s'utilitzen panells mòbils per rails. Cada un dels 4 espais s'equipa amb projectors Sony, pantalles de projecció i altaveus Ecler. Per a la separació dels espais utilitzem un Sistema Matricial Inter M.

Llegir més sobre la Preparació Audiovisual d'Espais: Ultonia