Instal·lacions i Integracions Audiovisuals Barcelona

instal·lacions audiovisuals per a ajuntaments i organismes públics

Durant aquests més de 25 anys de dedicació al sector del lloguer, la distribució i venda, instal·lació i manteniment, d'equips audiovisuals, hem tingut l'oportunitat de treballar, en moltes ocasions, amb diversos ajuntaments i organismes públics d'Espanya. Coneixem de primera mà la forma de treballar i les particularitats de la relació contractual entre una empresa com Audiovisuales Mister Mix i un ens públic.

D'altra banda, complim amb tots els requisits per poder ser proveïdors dels organismes públics espanyols, coneixem molt bé com funciona el sistema d'adjudicacions de projectes dels ajuntaments i tots els tràmits municipals necessaris per poder dur a terme qualsevol tipus de col·laboració.

Més informació

instal·lacions audiovisuals per a col·legis i centres educatius

El fet de portar des de l'any 1992 en el sector de l'equipament i la integració audiovisual a Espanya ens ha permès viure de primera mà que amb el pas dels anys, l'ús dels mitjans audiovisuals en l'ensenyament s'ha estès a tots els nivells, sent un complement imprescindible en tots els centres educatius moderns.

En Audiovisuales Mister Mix hem anat avançant i adquirint l'experiència audiovisual necessària per poder atendre qualsevol tipus de projecte audiovisual a la docència i la formació. Hem treballat en col·legis, aules de tot tipus, centres de formació per a empreses, universitats i acadèmies d'idiomes.

Més informació

instal·lacions audiovisuals per a empreses, comerços i oficines

Les instal·lacions audiovisuals per als negocis s'han convertit en una part fonamental a l'hora d'augmentar el potencial, tant d'oficines com d'aparadors o comerços de tot tipus. La dilatada experiència dels instal·ladors d'Audiovisuales Mister Mix ens permet poder atendre totes les demandes de projectes a mida, tant a Barcelona o Madrid com a la resta d'Espanya, integrant sistemes i desenvolupant solucions per a comunicar qualsevol idea o missatge d'una forma única i efectiva.

Som experts en la instal·lació i manteniment d'equips audiovisuals en tot tipus de comerços i oficines. En Audiovisuales Mister Mix sempre treballem amb equips audiovisuals de qualitat.

Més informació

instal·lacions audiovisuals per a gimnasos i centres esportius

Amb una dilatada experiència en el disseny de projectes, instal·lació i posada en marxa de tots els equips audiovisuals per a gimnasos, ens hem convertit en experts instal·ladors audiovisuals per a centres esportius de tota mena. Sempre buscant la solució que millor s'adapti a les expectatives i necessitats dels nostres clients, comptem amb un ampli ventall de solucions que, sense cap dubte, ajudaran a millorar el benestar i la satisfacció dels esportistes. Avui en dia les infraestructures i instal·lacions audiovisuals són un component cada vegada més important per als gimnasos i centres esportius de prestigi i s'han convertit en un dels factors d'èxit en les classes dirigides de qualitat.

Més informació

instal·lacions audiovisuals en el Cinema per a la llar i sonorització domèstica

El cinema a casa ja no és un luxe a l'abast d'uns pocs, amb el temps, els avenços en tecnologia han permès que els costos d'instal·lació d'un cinema a casa s'hagin reduït considerablement sent accessible per a moltes butxaques. En Audiovisuales Mister Mix comptem amb una àmplia experiència en el sector del “Home Cinema” i la sonorització domèstica.

Som experts en la instal·lació i manteniment d'equips audiovisuals en tot tipus de llars. En Audiovisuales Mister Mix, sempre treballem amb equips audiovisuals de qualitat. Tenim clients particulars amb projectes de tota mena.

Més informació

instal·lacions audiovisuals per Restaurants, hotels i locals d'oci

La dilatada experiència que tenim en Audiovisuales Mister Mix ens permet poder atendre múltiples necessitats de qualsevol local d'oci o restauració. Les principals necessitats de les discoteques, restaurants, hotels i bars les englobem en els següents apartats:

  • Sistemes de projecció: Projectors i pantalles de projecció elèctriques i manuals.
  • Megafonia i música ambiente: Diversos sistemes a través de CD, MP3 o Internet.
  • Publicitat dinàmica i digital signage.
  • Il·luminació espectacular i il·luminació arquitectural.

Més informació

Des de 1992 essent referents en el sector audiovisual
Slider

projectes de IL·LUMINACIÓ ESPECTACULAR I EFECTES

Ens dediquem a les instal·lacions audiovisuals de qualsevol tipus. Coneixem i dominem a la perfecció totes les possibilitats que ofereix la il·luminació espectacular i la varietat d'efectes que la formen.

Som especialistes en la il·luminació espectacular per a tota classe d'espais i tot tipus de sistemes d'il·luminació Led espectacular. En instal·lacions i en crear les programacions lumíniques desitjades.

La tecnologia Led ha convertit la il·luminació en un recurs molt més eficaç i eficient que les tecnologies predecessores, és per això, que avui en dia recomanem donar suport a qualsevol instal·lació, no només amb pantalles i projectors, sinó amb una bona composició d'efectes d'il·luminació espectacular. Actualment, el Led garanteix una vida útil molt més duradora que els seus predecessors però a més, un estalvi energètic molt significatiu, sense oblidar les facilitats que ens dona per a crear ambients o complementar qualsevol activitat que estiguem duent a terme.

Més informació.