Instal·lacions Audiovisuals Barcelona

Audiovisuales Mister Mix va néixer l'any 1992. Des de llavors som professionals amb la màxima experiència en tot tipus d'Instal·lacions Audiovisuals a Barcelona i la resta d'Espanya.

D'una banda, desenvolupem projectes per a centres esportius, gimnasos, restaurants, discoteques, hotels, oficines, centres de convencions i auditoris.

D'altra banda, portem a terme Instal·lacions Audiovisuals d'última generació i serveis audiovisuals en sales de formació, sales d'actes i auditoris.

També instal·lem equips audiovisuals en aules de col·legis, sales de reunions, aules de formació d'informàtica, ajuntaments, comerços i hospitals. A demés de en sales audiovisuals institucionals i grans superfícies. Creant així espais singulars a tot Barcelona i rodalies. La nostra empresa de serveis audiovisuals crea instal·lacions que poden ser tant instal·lacions fixes com provisionals. En funció del que vulgui el client o el que requereixi l'esdeveniment.

Instal·lacions Audiovisuals per als diferents sectors

 

Instal·lacions Audiovisuals per Ajuntaments i Organismes Públics

Durant aquests més de 25 anys de dedicació a les instal·lacions audiovisuals i a el sector de l'lloguer, a la distribució i la venda. I a les instal·lacions i als el manteniment d'equips audiovisuals, hem tingut l'oportunitat de treballar amb diversos ajuntaments i organismes públics d'Espanya. Per tant, coneixem de primera mà la forma de treballar i les particularitats de les relacions contractuals entre una empresa com Audiovisuales Mister Mix i un ens públic.

D'altra banda, complim amb tots els requisits per poder ser proveïdors dels organismes públics espanyols. Coneixem molt bé com funciona el sistema d'adjudicacions de projectes per als ajuntaments i tots els tràmits municipals necessaris per poder dur a terme qualsevol tipus de col·laboració.

Més informació sobre Ajuntaments i Organismes Públics

 

instal·lacions audiovisuals per a col·legis i centres educatius

El fet de portar des de l'any 1992 en el sector de l'equipament i la integració audiovisual. Ens ha permès, viure de primera mà que amb el pas dels anys, l'ús dels mitjans audiovisuals en l'ensenyament s'ha estès a tots els nivells. Sent un complement imprescindible en tots els centres educatius moderns.

En Audiovisuales Mister Mix hem anat avançant i adquirint l'experiència audiovisual necessària per poder atendre qualsevol tipus de projecte audiovisual. Ja sigui en la docència o la formació. Hem treballat per a col·legis amb aules de tot tipus, per a centres de formació per a empreses, per universitats i per a acadèmies d'idiomes.

Més informació sobre Col·legis i Centres Educatius 

 

instal·lacions audiovisuals per a empreses, comerços i oficines

Les instal·lacions audiovisuals per als negocis s'han convertit en una part fonamental a l'hora d'augmentar el potencial, tant d'oficines com d'aparadors o comerços de tot tipus. La dilatada experiència dels instal·ladors d'Audiovisuals Mister Mix ens permet poder atendre totes les demandes de projectes a mida, tant a Barcelona o Madrid com a la resta d'Espanya. Integrant sistemes i desenvolupant solucions per a comunicar qualsevol idea o missatge d'una forma única i efectiva.

Som experts en la instal·lació i manteniment d'equips audiovisuals en tot tipus de comerços i oficines. En Audiovisuals Mister Mix sempre treballem amb equips audiovisuals de qualitat.

Més informació sobre Empreses, Comerços i Oficines 

 

instal·lacions audiovisuals per a gimnasos i centres esportius

Tenint en compte la nostra dilatada experiència en la realització de projectes a mida, a les instal·lacions audiovisuals a Barcelona i en la posada en marxa de tots els equips audiovisuals per a gimnasos, ens hem convertit en experts instal·ladors audiovisuals per a centres esportius de tota mena. Sempre buscant la solució que millor s'adapti a les expectatives i necessitats dels nostres clients. Comptem amb un ampli ventall de solucions que, sense cap dubte, ajudaran a millorar el benestar i la satisfacció dels esportistes.

Avui en dia les infraestructures i instal·lacions audiovisuals són un component cada vegada més important per als gimnasos i centres esportius de prestigi. Aquests s'han convertit en un dels factors clau d'èxit en les sessions de Fitness.

Més informació sobre Gimnasos i Centres Esportius 

 

instal·lacions audiovisuals en el Cinema per a la llar i sonorització domèstica

El cinema a casa o home cinema ja no és un luxe a l'abast d'uns pocs. Amb el temps, els avenços en tecnologia han permès que els costos d'instal·lació d'un cinema a casa o home cinema s'hagin reduït considerablement. Per tant s'ha convertit en una cosa accessible per a la majoria de les butxaques. En Audiovisuals Mister Mix comptem amb una àmplia experiència en el sector de l'home cinema i la sonorització domèstica.

Som experts en la instal·lació i manteniment d'equips audiovisuals en tot tipus de llars. Fem projectes adaptats a totes les necessitats dels nostres clients. En Audiovisuals Mister Mix, sempre treballem amb equips audiovisuals de qualitat. Garantim la millor relació qualitat-preu de mercat. Tenim clients particulars amb projectes de tota mena.

Més informació sobre el Cinema per a la Llar i la Sonorització Domèstica

instal·lacions audiovisuals per Restaurants, hotels i locals d'oci

La dilatada experiència que tenim en Audiovisuales Mister Mix ens permet poder atendre múltiples necessitats de qualsevol local d'oci o restauració. Les principals necessitats de les discoteques, restaurants, hotels i bars les englobem en els següents apartats:

  • Venda, instal·lació i manteniment d'equips audiovisuals.
  • Sistemes de projecció: Projectors i pantalles de projecció elèctriques i manuals.
  • Megafonia i música ambient: Diversos sistemes a través de CD, MP3 o Internet.
  • Publicitat dinàmica i digital signage o cartelleria digital.
  • Il·luminació espectacular i il·luminació arquitectural.

Més informació sobre Restaurants, Hotels i Locals d'Oci

Ens dediquem a les instal·lacions audiovisuals d'alta qualitat i de la venda d'equips audiovisuals. Garantim la millor relació qualitat - preu per a tot tipus d'instal·lacions i esdeveniments audiovisuals. Per exemple, esdeveniments d'empresa, esdeveniments per a agències, festes d'aniversari, festes privades, esdeveniments en directe, festes infantils, concerts, escenografia audiovisual, sopars d'empresa, desfilades de moda, festes escolars, esdeveniments esportius que necessiten la instal·lació d'una pantalla gegant de gran format, lloguer de karaoke per a festes i esdeveniments que necessitin la instal·lació d'un karaoke professional.

Els equips de karaoke incorporen els micròfons amb cable i micròfons sense fil, els altaveus i amplificadors amb la potència més adequada per a cada esdeveniment. Tenim la millor selecció musical de cançons de Karaoke per gaudir amb els teus amics. També podem proporcionar la instal·lació i sonorització d'una discoteca mòbil per les teves festes, amb il·luminació i control d'àudio digital en qualsevol lloc, amb equips complets o amb altaveus portàtils. A més també fem projectes de Digital Signage o Cartelleria Digital i Il·luminació LED espectacular.

Il·luminació Espectacular en Instal·lacions Audiovisuals Barcelona

Som una empresa especialitzada en il·luminació i espectacle lumínic. Realitzem qualsevol tipus d'il·luminació a Barcelona i per a tot tipus d'espectacles i esdeveniments a Barcelona o qualsevol ciutat.

Els nostres tècnics són capaços d'il·luminar tot tipus d'estructures amb els equips d'il·luminació i llums de les que disposem. Fem tot el possible per oferir la millor experiència i realitzar una explotació del negoci que demanis mitjançant les nostres instal·lacions d'il·luminació i so.

Ens comprometem a realitzar instal·lacions amb la millor qualitat, amb els millors sistemes d'àudio i so professional per a qualsevol tipus d'esdeveniment. Tenim la millor capacitat i comptem amb una gran professionalitat per a la sonorització d'esdeveniments, fires, activitats a nivell domèstic o esdeveniments empresarials ja sigui en interior o a l'aire lliure.

Pots consultar el nostre apartat d'Il·luminació Espectacular ⊗

il·luminació Espectacular

Altres àmbits de les Instal·lacions Audiovisuals Barcelona

Coneixem bé els sistemes més moderns de Megafonia i Microfonia professional. A causa de la nostra experiència en instal·lacions, som experts en la microfonia sense fils i en donar solucions úniques en instal·lacions de so i instal·lació d'equips. Estem al vostre servei per a la realització d'instal·lacions de megafonia i sonorització. Dominem a la perfecció la Preparació i Equipació de Sales, i realitzem instal·lacions tant de el sector públic com de el sector privat segons les necessitats del client. També realitzem sonorització comercial per a totes les categories de negoci on es necessiti la instal·lació de so o d'un equip de megafonia.

Òbviament, el nostre equip tècnic és capaç d'instal·lar un sistema d'imatge, so i vídeo en qualsevol lloc que necessiti sistemes audiovisuals, així com qualsevol tipus de material audiovisual. Prestem serveis audiovisuals per a esdeveniments que necessitin equipar sales de videoconferència. Treballem amb els últims avenços i l'última tecnologia. Hem fet innombrables projectes d'Instal·lacions Audiovisuals de Home Cinema i Sonorització de la Llar. Vols instal·lar un projector? Coneixem perfectament les característiques que s'han de tenir en compte per instal·lar el projector.

Perquè som la teva millor elecció per a les Instal·lacions Audiovisuals Barcelona?

D'una banda, el nostre servei d'instal·lació de material audiovisual estarà adaptat a les teves necessitats ja que som una empresa especialitzada. Aportem idees i solucions integrals, assessorament personalitzat per a tots els teus projectes i els teus esdeveniments que necessitin la instal·lació de material audiovisual.

D'altra banda, tenim el millor equip de professionals especialitzats en la instal·lació d'equipament audiovisual.

També tenim un servei de manteniment i reparació de tot tipus d'instal·lacions. D'això s'encarregarà un tècnic postvenda d'equips instal·lats. Els nostres tècnics estan preparats per a la reparació de tota classe de sistemes digitals. No dubtis en contactar amb nosaltres si necessites assistència tècnica per part del nostre servei tècnic o més informació sobre la nostra prestació de serveis.

Si necessites informació sobre instal·lacions audiovisuals, et podem ajudar amb un tractament personalitzat. No obstant això, si el que necessites és la instal·lació d'equips audiovisuals a Barcelona o qualsevol lloc, nosaltres som dels millors professionals de l'audiovisual. Posa't en contacte a través del nostre lloc web o per telèfon al +34 93 280 48 88

Alguns Exemples d'Instal·lacions Audiovisuals Barcelona

Professionals amb la màxima experiència en tot tipus d'Instal·lacions Audiovisuals. Pressupostos gratuïts i sense compromís per a instal·lacions audiovisuals a Barcelona i la resta d'Espanya. Els nostres serveis audiovisuals són la venda, la instal·lació, el manteniment i el lloguer d'equips amb la millor relació qualitat-preu. També tenim servei tècnic postvenda per a un perfecte funcionament de les instal·lacions. Els nostres clients estan molt contents amb els projectes que hem realitzat a el millor preu. Vols saber més? A continuació pots veure alguns dels diferents projectes finalitzats recentment:

 

Instalación de Videowalls en Fitness 19 Castelldefels. Instalación reforma sala spinning polideportivo Puigvert. Audiovisuales Mister Mix. Instalaciones Audiovisuales Barcelona.

Visitar Instal·lació Fitness 19 Castelldefels. Venda, instal·lació i posada en marxa de dos videwalls. El primer a la zona de Spinning. El segon, a la sala de BrooklynPitBoxing. Tots dos videowalls estan formats per 4 pantalles de 55 "Vestel 55" VW55U503C / 6 i 4 suports Traulux LVW02-46T per videowall. fitness19castelldefels.fitness

 

Instalación reforma sala spinning polideportivo Puigvert. Instalación Home Cinema Bose Acoustimass. Audiovisuales Mister Mix. Instalaciones Audiovisuales Barcelona.

Instal·lació Poliesportiu Puigvert. Reforma completa de la sala d'spinning del Poliesportiu Puigvert. Venda instal·lació i posada en marxa de sistema d'àudio LD Systems CURV 500. Complementada amb un projector Panasonic de 5000 ANSI i un sistema d'il·luminació espectacular LED. sigesport.es/castellar

 

Instalación Home Cinema Bose Acoustimass. Audiovisuales Mister Mix. Instalaciones Audiovisuales Barcelona.

Visitar Instal·lació Home Cinema. Venda i instal·lació d'un sistema de home cinema 5.1 molt complet i estèticament compatible amb la decoració de la llar a Barcelona. Projector de Cinema a Casa JVC, pantalla de projecció Elèctrica ORAY, Amplificador Marantz i Altaveus Bose Acoustimass 10.

Proyectos de Iluminación espectacular y efectos. Instalaciones Audiovisuales Barcelona

En Audiovisuales Mister Mix ens dediquem a les Instal·lacions Audiovisuals a Barcelona i la resta d'Espanya de qualsevol tipus. Això implica, conèixer i dominar a la perfecció totes les possibilitats que ofereix la il·luminació espectacular i la gran varietat d'efectes que la formen.

Som especialistes en la il·luminació espectacular per a tota classe d'espais i en tot tipus de sistemes d'il·luminació Led espectacular. Oferim serveis en instal·lacions d'il·luminació i focus.

La tecnologia Led ha convertit la il·luminació en un recurs molt més eficaç i eficient que les tecnologies predecessores, és per això, que avui en dia recomanem donar suport a qualsevol instal·lació audiovisual, no només amb pantalles i projectors, sinó amb una bona composició d'efectes de il·luminació espectacular.

Actualment, el Led garanteix una vida útil molt més duradora que els seus predecessors. A més d'un estalvi energètic molt significatiu, sense oblidar les facilitats que ens dóna per a crear ambients o complementar qualsevol activitat que estiguem duent a terme.

També podem utilitzar la il·luminació Led per ambientar millor els lloguers de so amb o sense Karaoke a Barcelona o rodalies. Pots sol·licitar el lloguer de karaoke Barcelona. Sens dubte, una cosa que animarà, els teus festes o esdeveniments. Instal·lem els millors equips de karaoke, amb el millor so. Podràs gaudir de les teves cançons favorites. També, pots sol·licitar-nos que implementem el llistat de cançons que vulguis.

Més informació sobre Il·luminació Espectacular en Instal·lacions Audiovisuals Barcelona