Instal·lacions Audiovisuals Barcelona

Ens dediquem a les Instal·lacions Audiovisuals des de Barcelona i som dels majors experts en aquest sector des de l'any 1992. Som instal·ladors audiovisuals professionals amb la màxima experiència en tot tipus d'Instal·lacions Audiovisuals Barcelona i la resta d'Espanya. A més som proveïdors de les millors marques d'equips audiovisuals.

D'una banda, desenvolupem projectes per a centres esportius, gimnasos, restaurants, discoteques, hotels, oficines, centres de convencions i auditoris.

D'altra banda, portem a terme Projectes d'Instal·lacions Audiovisuals d'última generació i Serveis Audiovisuals en sales de formació, sales d'actes i auditoris.

També instal·lem equips audiovisuals per a aules de col·legis, sales de reunions, aules de formació d'informàtica, ajuntaments, comerços i hospitals. A més de a sales audiovisuals institucionals i grans superfícies. Creant així espais singulars a tot Barcelona i Espanya.

La nostra empresa d'instal·lacions audiovisuals a Barcelona fa projectes audiovisuals que poden ser tant instal·lacions fixes com provisionals. En funció del que vulgui el client o el que requereixi l'esdeveniment.

Instal·lacions Audiovisuals per als diferents sectors

Per què hauries de demanar-nos un pressupost?

Ens dediquem a les Instal·lacions Audiovisuals d'alta qualitat i a la Venda d'Equips Audiovisuals. Garantim la millor relació qualitat - preu per a tot tipus d'instal·lacions i esdeveniments audiovisuals. Per exemple, esdeveniments d'empresa, esdeveniments per a agències, festes d'aniversari, festes privades, esdeveniments en directe, festes infantils, concerts, escenografia audiovisual, sopars d'empresa, desfilades de moda, festes escolars, esdeveniments esportius que necessiten la instal·lació d'una pantalla gegant de gran format, lloguer de Karaoke per a festes i esdeveniments que necessitin Equips Audiovisuals de Karaoke.

Els equips de karaoke incorporen els micròfons amb cable i micròfons sense fil, els altaveus i amplificadors amb la potència més adequada per a cada esdeveniment. Tenim la millor selecció musical de Cançons de Karaoke per gaudir amb els teus amics. També podem proporcionar la instal·lació i sonorització d'una discoteca mòbil per les teves festes, amb il·luminació i control d'àudio digital en qualsevol lloc, amb equips complets o amb altaveus portàtils. A més també oferim Solucions Digital Signage i d'Il·luminació Espectacular i efectes.

Què és la Il·luminació Espectacular en Instal·lacions Audiovisuals Barcelona?

Som una empresa especialitzada en il·luminació i espectacle lumínic. Realitzem qualsevol tipus d'il·luminació a Barcelona i per a tot tipus d'espectacles i esdeveniments a Barcelona o qualsevol ciutat.

Els nostres tècnics són capaços d'il·luminar tot tipus d'estructures amb els equips d'il·luminació i llums de les que disposem. Fem tot el possible per oferir la millor experiència i realitzar una explotació del negoci que demanis mitjançant les nostres instal·lacions d'il·luminació i so.

Ens comprometem a realitzar instal·lacions amb la millor qualitat, amb els millors sistemes d'àudio i so professional per a qualsevol tipus d'esdeveniment. Tenim la millor capacitat i comptem amb una gran professionalitat per a la sonorització d'esdeveniments, fires, activitats a nivell domèstic o esdeveniments empresarials ja sigui en interior o a l'aire lliure.

Pots consultar el nostre apartat d'Il·luminació Espectacular i Efectes

 

il·luminació Espectacular. Audiovisuales MisterMix

A quins altres àmbits de les Instal·lacions Audiovisuals ens dediquem?

Coneixem bé els sistemes més moderns de Megafonia i Microfonia Professional. A causa de la nostra experiència en instal·lacions audiovisuals, som experts en la microfonia sense fils i en donar solucions úniques en instal·lacions de so i instal·lació d'equips. Estem al vostre servei per a la realització d'instal·lacions de megafonia i sonorització. Dominem a la perfecció tot tipus de Sistema de Control Audiovisual per a la preparació i equipació de sales. Realitzem instal·lacions audiovisuals tant per al sector públic com per al sector privat segons les necessitats del client.

També realitzem sonorització comercial per a totes les categories de negoci on es necessiti la instal·lació de so o d'un equip de megafonia per a música ambient.

Òbviament, el nostre equip tècnic és capaç d'instal·lar qualsevol sistema d'imatge, de so i de vídeo en qualsevol lloc que necessiti sistemes audiovisuals, així com qualsevol tipus de material audiovisual. Prestem serveis audiovisuals per a esdeveniments que necessitin equipar sales de videoconferència. Treballem amb els últims avenços i l'última tecnologia. Hem fet innombrables projectes d'Instal·lacions Audiovisuals de Home Cinema i Sonorització de la Llar.

Vols instal·lar un projector? No dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres per a qualsevol tipus d'instal·lació Audiovisual per a la Llar. Estem entre els majors experts del sector audiovisual.

Perquè som la teva millor elecció per els teus Projectes?

D'una banda, el nostre servei d'instal·lació de material audiovisual estarà adaptat a les teves necessitats ja que som una empresa especialitzada. Aportem idees i solucions integrals, assessorament personalitzat per a tots els teus projectes audiovisuals i els teus esdeveniments que necessitin la instal·lació de material audiovisual.

D'altra banda, tenim el millor equip de professionals especialitzats en la instal·lació d'equipament audiovisual.

També tenim un servei de manteniment i reparació de tot tipus d'instal·lacions audiovisuals. D'això s'encarregarà un tècnic postvenda d'equips audiovisuals instal·lats. Els nostres tècnics estan preparats per a la reparació de tota classe de sistemes digitals.

No dubtis en contactar amb nosaltres si necessites assistència tècnica per part del nostre servei tècnic o més informació sobre la nostra prestació de Serveis Audiovisuals.

Si necessites informació sobre instal·lacions audiovisuals, et podem ajudar amb un tracte personalitzat i proper. O, si el que necessites és la instal·lació d'equips audiovisuals a Barcelona, ​​Madrid o per Espanya, nosaltres estem entre els millors professionals de l'audiovisual. Pots posar-te en Contacte per a Instal·lacions Audiovisuals a Barcelona i Espanya a través del nostre lloc web, per telèfon o enviant-nos un correu electrònic, et contestarem al més aviat possible.

Alguns Projectes recents sobre Instal·lacions Audiovisuals

Professionals amb la màxima experiència en tot tipus d'Instal·lacions Audiovisuals. Consulta en aquest apartat els nostres Projectes d'Instal·lacions Audiovisuals a Barcelona i per tot Espanya més recents. Els nostres serveis audiovisuals són la venda, la instal·lació, el manteniment i el lloguer d'equips amb la millor relació qualitat-preu.

També tenim servei tècnic postvenda per a un perfecte funcionament de les instal·lacions. Els nostres clients estan molt contents amb els projectes que hem realitzat a el millor preu. Vols saber més? A continuació pots veure alguns dels diferents projectes finalitzats recentment:

 

Instal·lació de Videowalls a Fitness 19 Castelldefels. Instal·lació reforma sala spinning poliesportiu Puigvert. Audiovisuales MisterMix. Instal·lacions Audiovisuals Barcelona.

Venda i Instal·lació de Videowall per al Centre Esportiu Fitness 19 de Castelldefelds. El primer a la zona de Spinning. El segon, a la sala de BrooklynPitBoxing. Tots dos videowalls estan formats per 4 pantalles de 55 "Vestel 55" VW55U503C / 6 i 4 suports Traulux LVW02-46T per videowall.

 

Instal·lació reforma sala spinning poliesportiu Puigvert. Instal·lació Home Cinema Bose Acoustimass. Audiovisuals MisterMix. Instal·lacions Audiovisuals Barcelona.

Instal·lació Audiovisual per Spinning Virtual en Sige Sport Castellar. Reforma completa de la sala de spinning del Poliesportiu Puigvert. Venda instal·lació i posada en marxa de sistema d'àudio LD Systems CURV 500. Complementada amb un projector Panasonic de 5000 ANSI i un sistema d'il·luminació espectacular LED.

 

Instal·lació Home Cinema Bose Acoustimass. Audiovisuals MisterMix. Instal·lacions Audiovisuals Barcelona.

Instal·lació de Cinema a Casa. Venda i instal·lació d'un sistema de home cinema 5.1 molt complet i estèticament compatible amb la decoració de la llar a Barcelona. Projector de Cinema a Casa JVC, pantalla de projecció Elèctrica ORAY, Amplificador Marantz i Altaveus Bose Acoustimass 10.

Proyectos de Iluminación espectacular y efectos. Instalaciones Audiovisuales Barcelona

En Audiovisuales Mister Mix ens dediquem a les Instal·lacions Audiovisuals a Barcelona i la resta d'Espanya de qualsevol tipus. Això implica, conèixer i dominar a la perfecció totes les possibilitats que ofereix la il·luminació espectacular i la gran varietat d'efectes que la formen.

Som especialistes en la il·luminació espectacular per a tota classe d'espais i en tot tipus de sistemes d'il·luminació Led espectacular. Oferim serveis en instal·lacions d'il·luminació i focus.

La tecnologia Led ha convertit la il·luminació en un recurs molt més eficaç i eficient que les tecnologies predecessores, és per això, que avui en dia recomanem donar suport a qualsevol instal·lació audiovisual, no només amb pantalles i projectors, sinó amb una bona composició d'efectes de il·luminació espectacular.

Actualment, el Led garanteix una vida útil molt més duradora que els seus predecessors. A més d'un estalvi energètic molt significatiu, sense oblidar les facilitats que ens dóna per a crear ambients o complementar qualsevol activitat que estiguem duent a terme.

També podem utilitzar la il·luminació Led per ambientar millor els lloguers de so amb o sense Karaoke a Barcelona i Espanya. Pots sol·licitar el lloguer de karaoke Barcelona. Sens dubte, una cosa que animarà, les teves festes i esdeveniments. Instal·lem els millors equips de karaoke, amb el millor so. Podràs gaudir de les teves cançons favorites. També, pots sol·licitar-nos que implementem el llistat de cançons que vulguis.

Il·luminació Espectacular i Efectes