Audiovisuales Mister Mix

Experts en integracions i instal·lacions audiovisuals Barcelona. Solucions audiovisuals a mida per a tots els sectors. Venda, instal·lació i manteniment d'equips audiovisuals. Assessorament i pressupostos a mida. De cadascun dels sectors en què classifiquem les Instal·lacions Audiovisuals, destaquem el següent:

Ajuntaments i Organismes Públics: Adaptació d'auditoris tradicionals a auditoris per a videoconferències o sales de premsa per a streaming. També adaptem sales de reunions o despatxos per a videoconferències i sonoritzem espais.

Empreses i Comerços: Des de les solucions audiovisuals per a oficines i sales de reunions, a l'adaptació d'espais per a videoconferències. També instal·lem sistemes de vídeo vigilància, cartelleria digital i pantalles tàctils interactives.

Gimnasos i Centres Esportius: Des de la megafonia per a fitness i sonorització de sales per a activitats dirigides fins a instal·lacions per a plataformes virtuals. També dominem la il·luminació espectacular per a l'esport, creant efectes a mida.

Home Cinema i Sonorització Domèstica: La sonorització de piscines, jardins i exteriors, la venda i la instal·lació d'equips de cinema a casa. També tenim solucions audiovisuals per a tota mena d'embarcacions.

Col·legis i Centres de Formació: La instal·lació de projectors a auditoris o sales d'actes, la instal·lació de pantalles interactives a les aules. També realitzem instal·lacions de megafonia a col·legis i el manteniment necessari.

Hotels i Restaurants: Des de la instal·lació d´un projector per retransmetre els partits de futbol fins a la sonorització d´espais amb so ambient. També venem i instal·lem tota mena d'equips audiovisuals per a hotels.

Posa't en contacte amb nosaltres i et contestarem el més ràpid possible.
Demana pressupost per al teu projecte o instal·lació audiovisual sense compromís.

Formulario de contacto

Audiovisuales Mister Mix

Tel: +34 93 280 48 88
C / Ramon Miquel i Planas, 16
08034, Barcelona

Per què hauries de demanar-nos un pressupost?

Ens dediquem a les instal·lacions audiovisuals ia la venda d´equips audiovisuals per tota Espanya. Fundada l'any 1992, Audiovisuales Mister Mix s'ha convertit en una de les empreses amb més experiència al sector audiovisual. Comptem amb un equip d'instal·ladors i tècnics audiovisuals multidisciplinar i capaç de desenvolupar solucions audiovisuals a mida per a tots els nostres clients. Som proveïdors d'equips audiovisuals.

Oferim els nostres serveis audiovisuals a ajuntaments i organismes públics, gimnasos i centres esportius, col·legis i centres educatius. A més de les llars amb projectes de sonorització domèstica i de home cinema. També aportem solucions audiovisuals per a empreses, comerços, oficines, restaurants, hotels i locals de lleure.

Ens dediquem a les Instal·lacions Audiovisuals d'alta qualitat i a la Venda d'Equips Audiovisuals. Garantim la millor relació qualitat - preu per a tot tipus d'instal·lacions i esdeveniments audiovisuals. Per exemple, esdeveniments d'empresa, esdeveniments per a agències, festes d'aniversari, festes privades, esdeveniments en directe, festes infantils, concerts, escenografia audiovisual, sopars d'empresa, desfilades de moda, festes escolars, esdeveniments esportius que necessiten la instal·lació d'una pantalla gegant de gran format, lloguer de Karaoke per a festes i esdeveniments que necessitin Equips Audiovisuals de Karaoke.

Els equips de karaoke incorporen els micròfons amb cable i micròfons sense fil, els altaveus i amplificadors amb la potència més adequada per a cada esdeveniment. Tenim la millor selecció musical de Cançons de Karaoke per gaudir amb els teus amics. També podem proporcionar la instal·lació i sonorització d'una discoteca mòbil per les teves festes, amb il·luminació i control d'àudio digital en qualsevol lloc, amb equips complets o amb altaveus portàtils. A més també oferim Solucions Digital Signage i d'Il·luminació Espectacular i efectes.

Què és la Il·luminació Espectacular en Instal·lacions Audiovisuals Barcelona?

Som una empresa especialitzada en il·luminació i espectacle lumínic. Realitzem qualsevol tipus d'il·luminació a Barcelona i per a tot tipus d'espectacles i esdeveniments a Barcelona o qualsevol ciutat.

Els nostres tècnics són capaços d'il·luminar tot tipus d'estructures amb els equips d'il·luminació i llums de les que disposem. Fem tot el possible per oferir la millor experiència i realitzar una explotació del negoci que demanis mitjançant les nostres instal·lacions d'il·luminació i so.

Ens comprometem a realitzar instal·lacions amb la millor qualitat, amb els millors sistemes d'àudio i so professional per a qualsevol tipus d'esdeveniment. Tenim la millor capacitat i comptem amb una gran professionalitat per a la sonorització d'esdeveniments, fires, activitats a nivell domèstic o esdeveniments empresarials ja sigui en interior o a l'aire lliure.

Pots consultar el nostre apartat d'Il·luminació Espectacular i Efectes

 

il·luminació Espectacular. Audiovisuales MisterMix

A quins altres àmbits de les Instal·lacions Audiovisuals ens dediquem?

Coneixem bé els sistemes més moderns de Megafonia i Microfonia Professional. A causa de la nostra experiència en instal·lacions audiovisuals, som experts en la microfonia sense fils i en donar solucions úniques en instal·lacions de so i instal·lació d'equips. Estem al vostre servei per a la realització d'instal·lacions de megafonia i sonorització. Dominem a la perfecció tot tipus de Sistema de Control Audiovisual per a la preparació i equipació de sales. Realitzem instal·lacions audiovisuals tant per al sector públic com per al sector privat segons les necessitats del client.

També realitzem sonorització comercial per a totes les categories de negoci on es necessiti la instal·lació de so o d'un equip de megafonia per a música ambient.

Òbviament, el nostre equip tècnic és capaç d'instal·lar qualsevol sistema d'imatge, de so i de vídeo en qualsevol lloc que necessiti sistemes audiovisuals, així com qualsevol tipus de material audiovisual. Prestem serveis audiovisuals per a esdeveniments que necessitin equipar sales de videoconferència. Treballem amb els últims avenços i l'última tecnologia. Hem fet innombrables projectes d'Instal·lacions Audiovisuals de Home Cinema i Sonorització de la Llar.

Vols instal·lar un projector? No dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres per a qualsevol tipus d'instal·lació Audiovisual per a la Llar. Estem entre els majors experts del sector audiovisual.

Perquè som la teva millor elecció per els teus Projectes?

D'una banda, el nostre servei d'instal·lació de material audiovisual estarà adaptat a les teves necessitats ja que som una empresa especialitzada. Aportem idees i solucions integrals, assessorament personalitzat per a tots els teus projectes audiovisuals i els teus esdeveniments que necessitin la instal·lació de material audiovisual.

D'altra banda, tenim el millor equip de professionals especialitzats en la instal·lació d'equipament audiovisual.

També tenim un servei de manteniment i reparació de tot tipus d'instal·lacions audiovisuals. D'això s'encarregarà un tècnic postvenda d'equips audiovisuals instal·lats. Els nostres tècnics estan preparats per a la reparació de tota classe de sistemes digitals.

No dubtis en contactar amb nosaltres si necessites assistència tècnica per part del nostre servei tècnic o més informació sobre la nostra prestació de Serveis Audiovisuals.

Si necessites informació sobre instal·lacions audiovisuals, et podem ajudar amb un tracte personalitzat i proper. O, si el que necessites és la instal·lació d'equips audiovisuals a Barcelona, ​​Madrid o per Espanya, nosaltres estem entre els millors professionals de l'audiovisual. Pots posar-te en Contacte per a Instal·lacions Audiovisuals a Barcelona i Espanya a través del nostre lloc web, per telèfon o enviant-nos un correu electrònic, et contestarem al més aviat possible.

Alguns Projectes recents sobre Instal·lacions Audiovisuals Barcelona

Professionals amb la màxima experiència en tot tipus d'Instal·lacions Audiovisuals. Consulta en aquest apartat els nostres Projectes d'Instal·lacions Audiovisuals a Barcelona i per tot Espanya més recents. Els nostres serveis audiovisuals són la venda, l'instal·lació, el manteniment i el lloguer d'equips amb la millor relació qualitat-preu.

També tenim servei tècnic postvenda per a un perfecte funcionament de les instal·lacions. Els nostres clients estan molt contents amb els projectes que hem realitzat al millor preu. Vols saber més? A continuació pots veure alguns dels diferents projectes de videoconferències finalitzats recentment:

Instal·lacions Audiovisuals per Videoconferències

AUDITORI CATSALUT BARCELONA

Realitzem la instal·lació audiovisual per a videoconferències completa de l'Auditori del CatSalut a Barcelona. Tot l'equip ha estat subministrat instal·lat per Audiovisuales Mister Mix. La finalitat d'el projecte és la de poder fer rodes de premsa per videoconferència, retransmetre en directe per televisió i en streaming per Internet.

Instal·lació Audiovisual a Sala de PremsaCatSalut

Instal·lacions Audiovisuals per Videoconferències. Audiovisuales MisterMix

CASALS MATERIAL INDUSTRIAL

Equipem una de les sales de reunions de direcció de l'empresa familiar Casals Material Industrial de Barcelona per poder fer videoconferències. En aquesta ocasió vam realitzar l'instal·lació audiovisual amb una pantalla interactiva Newline Mira, una solució revolucionària per compartir contingut durant les videoconferències.

Instal·lar una Pantalla interactiva per VideoconferènciesCasals

Instal·lació Audiovisual per Videoconferències. Oficines Llop Gestió. MisterMix

OFICINES LLOP GESTIÓ

Adaptem una sala de reunions de les oficines centrals de l'empresa gestora Llop Gestió per poder realitzar enregistraments i retransmissions en streaming de sessions esportives. A més habilitem l'espai per poder realitzar reunions i presentacions per videonferencia, amb la funció de compartir contingut en directe.

Instal·lació Audiovisual per Streaming: Llop Gestió

Proyectos de Iluminación espectacular y efectos. Instalaciones Audiovisuales Barcelona

En Audiovisuales Mister Mix ens dediquem a les Instal·lacions Audiovisuals a Barcelona i la resta d'Espanya de qualsevol tipus. Això implica, conèixer i dominar a la perfecció totes les possibilitats que ofereix la il·luminació espectacular i la gran varietat d'efectes que la formen.

Som especialistes en la il·luminació espectacular per a tota classe d'espais i en tot tipus de sistemes d'il·luminació Led espectacular. Oferim serveis en instal·lacions d'il·luminació i focus.

La tecnologia Led ha convertit la il·luminació en un recurs molt més eficaç i eficient que les tecnologies predecessores, és per això, que avui en dia recomanem donar suport a qualsevol instal·lació audiovisual, no només amb pantalles i projectors, sinó amb una bona composició d'efectes de il·luminació espectacular.

Actualment, el Led garanteix una vida útil molt més duradora que els seus predecessors. A més d'un estalvi energètic molt significatiu, sense oblidar les facilitats que ens dóna per a crear ambients o complementar qualsevol activitat que estiguem duent a terme.

També podem utilitzar la il·luminació Led per ambientar millor els lloguers de so amb o sense Karaoke a Barcelona i Espanya. Pots sol·licitar el lloguer de karaoke Barcelona. Sens dubte, una cosa que animarà, les teves festes i esdeveniments. Instal·lem els millors equips de karaoke, amb el millor so. Podràs gaudir de les teves cançons favorites. També, pots sol·licitar-nos que implementem el llistat de cançons que vulguis.

Il·luminació Espectacular i Efectes