Instal·lacions Audiovisuals Barcelona

Experts en integracions i instal·lacions audiovisuals Barcelona. Solucions audiovisuals a mida per a tots els sectors. Venda, instal·lació i manteniment d'equips audiovisuals. Assessorament i pressupostos a mida. De cadascun dels sectors en què classifiquem les Instal·lacions Audiovisuals, destaquem el següent:

Ajuntaments i Organismes Públics: Adaptació d'auditoris tradicionals a auditoris per a videoconferències o sales de premsa per a streaming. També adaptem sales de reunions o despatxos per a videoconferències i sonoritzem espais.

Empreses i Comerços: Des de les solucions audiovisuals per a oficines i sales de reunions, a l'adaptació d'espais per a videoconferències. També instal·lem sistemes de vídeo vigilància, cartelleria digital i pantalles tàctils interactives.

Gimnasos i Centres Esportius: Des de la megafonia per a fitness i sonorització de sales per a activitats dirigides fins a instal·lacions per a plataformes virtuals. També dominem la il·luminació espectacular per a l'esport, creant efectes a mida.

Home Cinema i Sonorització Domèstica: La sonorització de piscines, jardins i exteriors, la venda i la instal·lació d'equips de cinema a casa. També tenim solucions audiovisuals per a tota mena d'embarcacions.

Col·legis i Centres de Formació: La instal·lació de projectors a auditoris o sales d'actes, la instal·lació de pantalles interactives a les aules. També realitzem instal·lacions de megafonia a col·legis i el manteniment necessari.

Hotels i Restaurants: Des de la instal·lació d´un projector per retransmetre els partits de futbol fins a la sonorització d´espais amb so ambient. També venem i instal·lem tota mena d'equips audiovisuals per a hotels.

Posa't en contacte amb nosaltres i et contestarem el més ràpid possible.
Demana pressupost per al teu projecte o instal·lació audiovisual sense compromís.

Formulario de contacto

Audiovisuales Mister Mix

Tel: +34 93 280 48 88
C / Ramon Miquel i Planas, 16
08034, Barcelona

Per què hauries de demanar-nos un pressupost?

Ens dediquem a les instal·lacions audiovisuals ia la venda d´equips audiovisuals per tota Espanya. Fundada l'any 1992, Audiovisuales Mister Mix s'ha convertit en una de les empreses amb més experiència al sector audiovisual. Comptem amb un equip d'instal·ladors i tècnics audiovisuals multidisciplinar i capaç de desenvolupar solucions audiovisuals a mida per a tots els nostres clients. Som proveïdors d'equips audiovisuals.

Oferim els nostres serveis audiovisuals a ajuntaments i organismes públics, gimnasos i centres esportius, col·legis i centres educatius. A més de les llars amb projectes de sonorització domèstica i de home cinema. També aportem solucions audiovisuals per a empreses, comerços, oficines, restaurants, hotels i locals de lleure.

Ens dediquem a les Instal·lacions Audiovisuals d'alta qualitat i a la Venda d'Equips Audiovisuals. Garantim la millor relació qualitat - preu per a tot tipus d'instal·lacions i esdeveniments audiovisuals. Per exemple, esdeveniments d'empresa, esdeveniments per a agències, festes d'aniversari, festes privades, esdeveniments en directe, festes infantils, concerts, escenografia audiovisual, sopars d'empresa, desfilades de moda, festes escolars, esdeveniments esportius que necessiten la instal·lació d'una pantalla gegant de gran format, lloguer de Karaoke per a festes i esdeveniments que necessitin Equips Audiovisuals de Karaoke.

Els equips de karaoke incorporen els micròfons amb cable i micròfons sense fil, els altaveus i amplificadors amb la potència més adequada per a cada esdeveniment. Tenim la millor selecció musical de Cançons de Karaoke per gaudir amb els teus amics. També podem proporcionar la instal·lació i sonorització d'una discoteca mòbil per les teves festes, amb il·luminació i control d'àudio digital en qualsevol lloc, amb equips complets o amb altaveus portàtils. A més també oferim Solucions Digital Signage i d'Il·luminació Espectacular i efectes.

Què és la Il·luminació Espectacular en Instal·lacions Audiovisuals Barcelona?

Som una empresa especialitzada en il·luminació i espectacle lumínic. Realitzem qualsevol tipus d'il·luminació a Barcelona i per a tot tipus d'espectacles i esdeveniments a Barcelona o qualsevol ciutat.

Els nostres tècnics són capaços d'il·luminar tot tipus d'estructures amb els equips d'il·luminació i llums de les que disposem. Fem tot el possible per oferir la millor experiència i realitzar una explotació del negoci que demanis mitjançant les nostres instal·lacions d'il·luminació i so.

Ens comprometem a realitzar instal·lacions amb la millor qualitat, amb els millors sistemes d'àudio i so professional per a qualsevol tipus d'esdeveniment. Tenim la millor capacitat i comptem amb una gran professionalitat per a la sonorització d'esdeveniments, fires, activitats a nivell domèstic o esdeveniments empresarials ja sigui en interior o a l'aire lliure.

Pots consultar el nostre apartat d'Il·luminació Espectacular i Efectes

 

il·luminació Espectacular. Audiovisuales MisterMix

A quins altres àmbits de les Instal·lacions Audiovisuals ens dediquem?

Coneixem bé els sistemes més moderns de Megafonia i Microfonia Professional. A causa de la nostra experiència en instal·lacions audiovisuals, som experts en la microfonia sense fils i en donar solucions úniques en instal·lacions de so i instal·lació d'equips. Estem al vostre servei per a la realització d'instal·lacions de megafonia i sonorització. Dominem a la perfecció tot tipus de Sistema de Control Audiovisual per a la preparació i equipació de sales. Realitzem instal·lacions audiovisuals tant per al sector públic com per al sector privat segons les necessitats del client.

També realitzem sonorització comercial per a totes les categories de negoci on es necessiti la instal·lació de so o d'un equip de megafonia per a música ambient.

Òbviament, el nostre equip tècnic és capaç d'instal·lar qualsevol sistema d'imatge, de so i de vídeo en qualsevol lloc que necessiti sistemes audiovisuals, així com qualsevol tipus de material audiovisual. Prestem serveis audiovisuals per a esdeveniments que necessitin equipar sales de videoconferència. Treballem amb els últims avenços i l'última tecnologia. Hem fet innombrables projectes d'Instal·lacions Audiovisuals de Home Cinema i Sonorització de la Llar.

Vols instal·lar un projector? No dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres per a qualsevol tipus d'instal·lació Audiovisual per a la Llar. Estem entre els majors experts del sector audiovisual.

Perquè som la teva millor elecció per els teus Projectes?

D'una banda, el nostre servei d'instal·lació de material audiovisual estarà adaptat a les teves necessitats ja que som una empresa especialitzada. Aportem idees i solucions integrals, assessorament personalitzat per a tots els teus projectes audiovisuals i els teus esdeveniments que necessitin la instal·lació de material audiovisual.

D'altra banda, tenim el millor equip de professionals especialitzats en la instal·lació d'equipament audiovisual.

També tenim un servei de manteniment i reparació de tot tipus d'instal·lacions audiovisuals. D'això s'encarregarà un tècnic postvenda d'equips audiovisuals instal·lats. Els nostres tècnics estan preparats per a la reparació de tota classe de sistemes digitals.

No dubtis en contactar amb nosaltres si necessites assistència tècnica per part del nostre servei tècnic o més informació sobre la nostra prestació de Serveis Audiovisuals.

Si necessites informació sobre instal·lacions audiovisuals, et podem ajudar amb un tracte personalitzat i proper. O, si el que necessites és la instal·lació d'equips audiovisuals a Barcelona, ​​Madrid o per Espanya, nosaltres estem entre els millors professionals de l'audiovisual. Pots posar-te en Contacte per a Instal·lacions Audiovisuals a Barcelona i Espanya a través del nostre lloc web, per telèfon o enviant-nos un correu electrònic, et contestarem al més aviat possible.

Alguns Projectes recents sobre Instal·lacions Audiovisuals Barcelona

Professionals amb la màxima experiència en tot tipus d'Instal·lacions Audiovisuals. Consulta en aquest apartat els nostres Projectes d'Instal·lacions Audiovisuals a Barcelona i per tot Espanya més recents. Els nostres serveis audiovisuals són la venda, l'instal·lació, el manteniment i el lloguer d'equips amb la millor relació qualitat-preu.

També tenim servei tècnic postvenda per a un perfecte funcionament de les instal·lacions. Els nostres clients estan molt contents amb els projectes que hem realitzat al millor preu. Vols saber més? A continuació pots veure alguns dels diferents projectes de videoconferències finalitzats recentment:

Instal·lacions Audiovisuals per Videoconferències

AUDITORI CATSALUT BARCELONA

Realitzem la instal·lació audiovisual per a videoconferències completa de l'Auditori del CatSalut a Barcelona. Tot l'equip ha estat subministrat instal·lat per Audiovisuales Mister Mix. La finalitat d'el projecte és la de poder fer rodes de premsa per videoconferència, retransmetre en directe per televisió i en streaming per Internet.

Instal·lació Audiovisual a Sala de PremsaCatSalut

Instal·lacions Audiovisuals per Videoconferències. Audiovisuales MisterMix

CASALS MATERIAL INDUSTRIAL

Equipem una de les sales de reunions de direcció de l'empresa familiar Casals Material Industrial de Barcelona per poder fer videoconferències. En aquesta ocasió vam realitzar l'instal·lació audiovisual amb una pantalla interactiva Newline Mira, una solució revolucionària per compartir contingut durant les videoconferències.

Instal·lar una Pantalla interactiva per VideoconferènciesCasals

Instal·lació Audiovisual per Videoconferències. Oficines Llop Gestió. MisterMix

OFICINES LLOP GESTIÓ

Adaptem una sala de reunions de les oficines centrals de l'empresa gestora Llop Gestió per poder realitzar enregistraments i retransmissions en streaming de sessions esportives. A més habilitem l'espai per poder realitzar reunions i presentacions per videonferencia, amb la funció de compartir contingut en directe.

Instal·lació Audiovisual per Streaming: Llop Gestió

Il·luminació Espectacular i Efectes

 

A Audiovisuales Mister Mix ens dediquem a les Instal·lacions Audiovisuals a Barcelona i la resta d'Espanya de qualsevol tipus. Això implica conèixer i dominar a la perfecció totes les possibilitats que ofereix la il·luminació espectacular i la gran varietat d'efectes que la formen.

Som especialistes en la il·luminació espectacular per a tota mena d'espais i tot tipus de sistemes d'il·luminació Led Espectacular. Oferim serveis en instal·lacions d´il·luminació i focus.

La tecnologia led ha convertit la il·luminació en un recurs molt més eficaç i eficient que les tecnologies predecessores, és per això, que avui en dia recomanem donar suport a qualsevol instal·lació audiovisual, no només amb pantalles i projectors, sinó amb una bona composició d'efectes de il·luminació espectacular.

Actualment, el led garanteix una vida útil molt més duradora que els seus predecessors. A més d'un estalvi energètic molt significatiu, sense oblidar les facilitats que ens dóna per crear ambients o complementar qualsevol activitat que duguem a terme.

També podem utilitzar la il·luminació led per ambientar millor els lloguers de so amb o sense Karaoke a Barcelona i Espanya. Pots demanar el lloguer de karaoke Barcelona. Sens dubte, una cosa que animarà, les teves festes i esdeveniments. Instal·lem els millors equips de karaoke, amb el millor so. Podràs gaudir de les teves cançons preferides. També pots sol·licitar-nos que implementem el llistat de cançons que vulguis.

Megafonia i Microfonia Professional

 

Nosaltres ens dediquem a les instal·lacions audiovisuals a Barcelona i la resta d'Espanya. Les instal·lacions de megafonia són presents a la majoria d'establiments. Independentment de si estem parlant d'oficines per a empreses, locals comercials, centres esportius o espais d'oci. No obstant això, poden tenir diverses funcions segons el moment i el lloc on estiguem. Per exemple, a les escoles, la megafonia se sol utilitzar per a avisos als alumnes i empleats. En altres casos s'utilitza per alertar de qualsevol situació d'emergència.

Als comerços, als locals d'oci i als centres esportius, el seu ús pot estar destinat a avisos d'emergència. Però, la major part del temps es destina a la sonorització ambiental o fil musical. També realitzem la instal·lació d'equips i materials a centres comercials.

A Audiovisuales Mister Mix considerem la megafonia per a la sonorització ambiental clau per als clients que ens la sol·liciten. Els anys i l'experiència al sector, ens permeten assegurar que tot local que sonoritzarem tingui la mateixa qualitat de so en tots els seus racons. Les nostres instal·lacions sempre aniran acompanyades de la millor integració de sistemes en qualsevol espai. Primer fem estudis detallats de l'estructura i de la composició de l'espai. I segon, considerem tots els aspectes que puguin afectar la instal·lació i els preveiem abans de començar.

D'altra banda, som experts en la venda, instal·lació i manteniment d'equips de megafonia de tota mena i per a tots els espais. Sempre que aquests necessitin una instal·lació d'algun equip audiovisual de so i àudio professional i de qualitat garantida. Oferim serveis audiovisuals a Barcelona ia tot Espanya. Garantint sempre la qualitat dels nostres productes i instal·lacions de sistemes i tecnologia audiovisual.

Com hem comentat, a Audiovisuales Mister Mix, sempre treballem amb equips audiovisuals que compleixen les nostres exigències mínimes de qualitat. D'aquesta manera sempre garantim totes les nostres instal·lacions de megafonia i microfonia. Estem a l'última en l'evolució i la producció de les noves tecnologies. Això ens permet treure el millor partit i rendiment als equips professionals i al material audiovisual. També treballem amb escenaris mòbils i estàtics.

 

Altaveus bluetooth per a vaixells
Bose marine
Empresa per a sonorització d'espais
Equips audiovisuals de Karaoke
Equips hifi per a casa
Fil musical a comerços
Instal·lar equips d'àudio i vídeo
Manteniment de megafonia
Manteniment d'equips de so gimnasos

Sistema de Control Audiovisual

 

A Audiovisuales Mister Mix ens dediquem a tot tipus d'Instal·lacions Audiovisuals Barcelona i Espanya. Per tant, quan parlem de preparació i equipació de sales, ens referim a tot tipus de sistema de control audiovisual que ens ajuden i faciliten el dia a dia. D'una banda, al maneig de tots els sistemes tecnològics que componen un espai. D'altra banda, en la integració de tots ells. La quantitat d'equips que ens trobem a les sales fan necessari centralitzar els comandaments en el mínim nombre d'interfícies possible.

Alguns dels elements més comuns són els monitors interactius i els projectors. Els equips de distribució de senyal dàudio i vídeo. Els sistemes de control audiovisual. Els equips per a la reserva de sales i els sistemes de col·laboració sense fil i l'equipament de connectivitat de tota classe. Tot i això, sempre estan formats per tres components principals. Primer, per un processador central. Aquesta és la part del sistema que és capaç d'enviar i rebre les ordres que us donem. És la part del sistema capaç de comunicar-se amb tots els equips. Segon, per un panell tàctil o qualsevol tipus de mitjà escollit per interactuar amb el sistema. I finalment, teclat o control remot.

Els nostres serveis van més enllà de la instal·lació de projector a sala d'actes. Oferim molts altres serveis adaptats a les últimes tecnologies. Això ens permet crear i realitzar instal·lacions audiovisuals en esdeveniments, negocis per a tota mena d'institucions.

Lloguer d´equips audiovisuals
Lloguer d'equips audiovisuals per a karaoke
Equip de música per a vaixell
Il·luminació espectacular a locals
Instal·lació de projector a sala d'actes
Instal·lacions audiovisuals a auditoris
Micròfon sense fil per a fitness
Micròfons per a classes de spinning
Sistemes de megafonia per a escoles

Solucions Digital Signage

 

Nosaltres ens dediquem a les Instal·lacions Audiovisuals Barcelona i Espanya. Sabem que el Digital Signage o Cartelleria Digital es presenta com un dels recursos més efectius i moderns si el que volem és presentar informació o cridar l'atenció de les persones que estiguin al nostre local oa les rodalies mitjançant la tècnica de la comunicació digital.

A Audiovisuals Mister Mix sabem que el Digital Signage no és simplement màrqueting o una altra manera d'intentar persuadir les persones per aconseguir una venda o una conducta. El Digital Signage té moltes utilitats i opcions a part del pur objectiu comercial. Moltes vegades, poden millorar l'ambient, millorar el canal de comunicació, millorar la gestió de continguts i facilitar la tasca de molts empleats. O simplement fer el nostre local més atractiu per al públic en general.

El Digital Signage és l'emissió de continguts en format digital a través de tota mena de dispositius. Per exemple, monitors, pantalles, projectors o monitors tàctils. Tot això en temps real. També ens permet canviar el contingut a l'instant. Per exemple, segons la franja horària, podem reproduir un contingut o un altre. El més comú és tractar la informació que volem presentar mitjançant un ordinador. Però també es pot des de qualsevol equip similar, amb un programa o programari, normalment molt senzill a l'ús, que ens permet elaborar estratègies o plans d'emissió de continguts.

Cartelleria digital
Digital signage
Equip de so nàutica
Instal·lació de megafonia a escoles
Instal·lacions audiovisuals per a les empreses
Instal·lacions de home cinema
Manteniment d'equips audiovisuals
Pissarra digital per a l'aula
Solucions audiovisuals per a l'educació

Limitadors de so en instal·lacions audiovisuals 

 

Venda, instal·lació i manteniment de Limitadors de So. A la majoria d'Instal·lacions Audiovisuals en llocs de pública concurrència, cal la instal·lació i el manteniment de limitadors de so. En la majoria de casos, és la normativa establerta per l'ajuntament, la que obliga els nostres clients a adaptar-se a uns límits de contaminació acústica.

Des d'Audiovisuals Mister Mix, podem dur a terme tot el procés necessari. T'assessorem sobre la normativa vigent a la teva zona d'acció. T'assessorem sobre les possibilitats que t'aniran millor per adaptar-te a la normativa de contaminació acústica i evitar així innombrables problemes futurs.

Podem instal·lar limitadors acústics CESVA, dBelectronics i ELAN de tot tipus. Realitzem el manteniment de totes les nostres instal·lacions i garantim la seva adequació a la normativa vigent. Certifiquem de forma oficial totes les nostres instal·lacions de limitadors de so.