Aules de formació del EDPyN

Instal·lació d'una pissarra interactiva Hitachi FX-79 amb el seu projector de distància curta Hitachi CP-AX2505 i posteriorment instal·lació d'una pissarra Hitachi FX-E79E2 amb el seu projector de distància curta Hitachi CP-AX3005, les respectives evolucions dels equips instal·lats anteriorment, instal·lació en paret de dos televisors Grundig VLE5523BG amb suports econòmics de paret Fonestar i dotació de wifi a tota la planta d'una acadèmia mitjançant el dispositiu UBNANGET UNIFI UAP LARGE R.

La prestigiosa acadèmia de coaching Escuela de Desarrollo de Personas i Negocios de Barcelona ha encarregat diversos projectes a Audiovisuales Mister Mix durant els últims anys.

A l'octubre de 2016, es va decidir instal·lar una pissarra interactiva Hitachi FX-79 amb el seu projector de distància curta Hitachi CP-AX2505 i el suport de paret Hitachi IX-E79E2. L'àudio de la instal·lació es va complementar amb una parella d'altaveus autoamplificats DYN 306W de color blanc. Perquè la instal·lació fos possible va ser necessària una caixa de connexions de quatre unitats de la marca Cim.

Amb la finalitat de modernitzar l'acadèmia i renovar els equips, a més del projecte anterior, es van instal·lar dos grans televisors de 55 polzades de la marca Grundig model Grundig VLE5523BG que es van penjar de la paret amb dos suports de paret Fonestar.

Finalment, es va dotar a tota l'oficina d'una wifi potent que assegurava la qualitat de transmissió de dades per tota l'oficina mitjançant un UBNANGET UNIFI UAP LARGE R.

Posteriorment, a l'agost de 2018 i a causa de l'èxit del primer projecte, el client va tornar a encarregar una segona pissarra interactiva de la mateixa marca. En aquest cas es va instal·lar l'evolució de l'anterior model, la Hitachi FX-E79E2 i el Projector Hitachi CP-AX3005 amb el seu corresponent suport de paret Hitachi HAS-WM03. La pròpia marca ja distribueix el producte formant el pack dels tres components. Acompanyat de dos altaveus autoamplificats de color blanc i, òbviament, de la caixa de connexions de quatre unitats de la marca Cim.