Instal·lació de Pissarra Digital per a l’Ensenyament. Aules de Formació de l’EDPyN

Instal·lació de Pissarra Digital per a l'Ensenyament Hitachi FX-79 amb el seu projector de distància curta Hitachi CP-AX2505. Posteriorment, instal·lació d'una altra Pissarra Interactiva Hitachi FX-E79E2 amb el seu projector de distància curta Hitachi CP-AX3005. Les respectives evolucions dels equips instal·lats anteriorment. A més de la instal·lació en paret de dos televisors Grundig VLE5523BG amb suports econòmics de paret Fonestar.

I dotació de wifi a tota la planta d'una acadèmia mitjançant el dispositiu Ubnanget unificar Uap Large R.

La prestigiosa acadèmia de Coaching Escola de Desenvolupament de Persones i Negocis de Barcelona ha encarregat diversos projectes a Audiovisuals Mister Mix durant els últims anys.

Solucions Audiovisuals per a la Instal·lació de Pissarra Digital per a l'Ensenyament

La EDPyN nos solicitó la instalación de una pizarra digital para la enseñanza. Nos decidimos por instalar una pizarra interactiva Hitachi FX-79 con su proyector de distancia corta Hitachi CP-AX2505 y el soporte de pared Hitachi IX-E79E2. El audio de la instalación se complementó con una pareja de altavoces autoamplificados DYN 306W de color blanco.

Para que la instalación fuera posible fue necesaria una caja de conexiones de cuatro unidades de la marca Cima.

Amb la finalitat de modernitzar l'acadèmia i renovar els equips, a més del projecte anterior, es van instal·lar dos grans televisors de 55 polzades de la marca Grundig model Grundig VLE5523BG que es van penjar de la paret amb dos suports de paret Fonestar.

Finalment, es va dotar a tota l'estància d'una wifi potent que assegurava la qualitat de transmissió de dades per tot arreu mitjançant un Ubnanget unificar Uap Large R.

Evolució de la Pissarra Digital Interactiva Moderna

Posteriorment, a causa de l'èxit del primer projecte. El client ens va encarregar una segona pissarra interactiva de la mateixa marca.

En aquest cas es va instal·lar l'evolució de l'anterior model, la Hitachi FX-E79E2 i el Projector Hitachi CP-AX3005 amb el seu corresponent suport de paret Hitachi HAS-WM03. La pròpia marca ja distribueix el producte formant el pack dels tres components.

La instal·lació audiovisual es va acompanyar amb dos altaveus autoamplificats de color blanc i, òbviament, amb la caixa de connexions de quatre unitats de la marca Cim.

Instal·lació de Pissarra Digital per a l'Ensenyament. Audiovisuals Mister Mix
Instal·lació de Pissarra Digital per a l'Ensenyament. Audiovisuales MisterMix
Instal·lació de Pissarra Digital per a l'Ensenyament. Audiovisuales MisterMix
Equips per a l'Educació. Audiovisuales Mistermix
Instal·lació de Pissarra Digital per a l'Ensenyament. Audiovisuales MisterMix