Àudio i Imatge per Auditoris

Oficines INCASOL Barcelona

 

El juliol del 2021, la direcció de l'Institut Català del Sòl (INCASOL), ens va encarregar la reforma audiovisual completa de tots els equips d'imatge i so de l'Auditori principal de les oficines del Carrer Còrsega de Barcelona.

L'objectiu d'aquesta modernització d'àudio i imatge és poder utilitzar l'Auditori per fer presentacions i debats amb presència en directe i/o Streaming. Utilitzant un sistema de control senzill i manejable per qualsevol persona.

Solucions de Vídeo i Imatge per a Sales

Hem instal·lat un projector amb una pantalla elèctrica governada per un sistema TRIGGER al centre de la paret principal, darrere dels ponents. A més a banda i banda d'aquests, a redere d'uns panells retràctils, s'amaguen 2 televisors de 65 "que es poden utilitzar quan el projector no està en funcionament. També hem instal·lat una televisió de 55" en un dels laterals de la sala perquè els ponents puguin veure a les persones que participen en el debat a través de l'aplicació o plataforma de Zoom.

Àudio i Imatge per Auditoris. Oficines INCASOL Barcelona

Per obtenir la millor imatge dels participants, així com dels continguts presentats pels ponents, hem instal·lat dues càmeres PTZ FULL HD Minrray que es controlen amb el controlador Joystick PTZ Controller. Per gravar les imatges i editar-les posteriorment, s'utilitza un Gravador SD DATA VIDEO NVS-33 amb una targeta SANDISK EXTREME PRO de 256 GB. La matriu de HDMI 4x4 ECLER VEO-MXH44, permet seleccionar cada font d'imatge per ser reproduïda en les diferents pantalles.

Àudio i Imatge per Auditoris. Audiovisuales Mister Mix

Solucions d'Àudio per Auditoris

El mesclador principal d'àudio és el ECLER SAM-702 on estan connectats tots els micròfons sense fils de la sala i des d'on surt l'àudio cap als 6 altaveus de sostre ECLER IC8. S'ha utilitzat també un mesclador Stage Line TXS-646 com Rack de premsa perquè els periodistes que assisteixin a les sessions es puguin connectar.

Altavoz de Techo ECLER. Audivisuales Mister Mix

És a dir, perquè puguin captar el senyal provinent dels 6 micròfons de la sala amb la millor qualitat possible. També s'ha incorporat a l'equip d'àudio un receptor de 4 canals STAGE LINE TXS-646 que rep el senyal de 2 petaques sense fils STAGE LINE TXS-606HSE i 2 micròfons sense fil de mà STAGE LINE TXS-606HT.

Audio e Imagen para Auditorios. Rack Abierto. Audiovisuales Mister Mix

Sistema de Control per Sales

Per al control de la imatge s'ha afegit un monitor de 21 "amb dues entrades de HDMI per veure l'enquadrament més adequat de les 2 càmeres PTZ instal·lades. La instal·lació s'ha completat amb un Rack de 16u FONESTAR on s'han instal·lat tots els equips anteriors més el PC de control INTEL NUC i5 i alguns elements d'acabat com la safata extraïble per al teclat sense fil i 1 calaix metàl·lic per poder guardar els micròfons i complements quan no s'utilitzin.

Rack Auditorio. Audiovisuales Mister Mix