Espai Mood Aribau

Preparació d'una sala per a presentacions de producte amb un projector SONY VPL-CW256 de 4500 ANSI amb una pantalla Elecom-2 de 3,5x2 metres, sonoritzat principalment per altaveus ECLER VERSO 10. Instal·lació d'un panell digital de control remot ECLER WPmSCREEN.

L'empresa de lloguer d'espais per a esdeveniments i presentacions de producte, Espacio Mood, situada en un emblemàtic edifici del carrer Aribau a Barcelona, ​​ens va contactar el primer trimestre de 2016 per l'equipació audiovisual del seu espai principal.

En una sala de més de 100 metres quadrats, es va instal·lar un projector SONY VPL-CW256 de 4500 ANSI per poder projectar imatges espectaculars i de la més alta qualitat sobre una pantalla elèctrica Elecom-2 de 3,5 x2 metres.

Els altaveus que es van escollir per sonoritzar el plató principal van ser els ECLER VERS 10 i, addicionalment, es va complementar la sonorització de l'espai amb diverses caixes acústiques ECLER Ambit 106 i ECLER eCURVE 104.

La instal·lació es va completar amb un panell digital de control remot ECLER WPmSCREEN compatible amb tots els productes EclerNet, com el MIMO88 que incorpora una pantalla tàctil de 7 ", d'aquesta manera ja no cal emprar un ordinador per gestionar els dispositius i servir els panells creats en el projecte. El panell tàctil disposa de botons que, seleccionant les diferents escenes possibles, tot el sistema es prepara per a l'acció sol·licitada sense que calgui configurar els diferents elements que formen el conjunt.

En definitiva, un sistema pràctic i senzill d'ús habilitat per a tot tipus d'usuaris.