Instal·lació Econòmica per a Sala de Fitness. Espais del CEM Vallirana

Preparació de dues sales, la primera va consistir en una Instal·lació Econòmica per a Sala de Fitness. Amb un televisor Sharp de 60 polzades, altaveus LD Stinger 10 de 10 polzades i un previ Ecler SAM 402. I una segona Sala d'Activitats Dirigides amb 4 televisors Samsung de 40 polzades amb ancoratges Vogels en columnes circulars metàl·liques.

La direcció de la piscina municipal del CEM Vallirana es va posar en contacte amb nosaltres. Van sol·licitar diversos pressupostos per a la reforma audiovisual de les sales d'Activitats Dirigides i la Sala de Fitness. D'entre diverses propostes, es va decidir per una instal·lació econòmica però de gran rendiment.

Equipament Audiovisual per a una Instal·lació Econòmica per a Sala de Fitness

En el primer espai, buscant una Instal·lació Econòmica per a Sala de Fitness, es van instal·lar 4 televisors Samsung de 40 polzades. Els suports van ser uns sistemes d'ancoratge de la marca Vogels especialment dissenyats per poder penjar televisors en columnes circulars metàl·liques. El resultat va ser més que excel·lent podent col·locar els televisors tant de forma horitzontal com de forma vertical.

L'electrònica general, es va compondre per un Previ Ecler SAM 402, un lector de CD / MP3 / USB Gemini CDMP-1400 i un Micròfon sense fil Gemini UHF-116HL. El sistema d'àudio el van formar diversos altaveus LD Stinger 10 de 10 polzades amb els seus corresponents Etapes de Potència LD DP1600.

Instal·lació Econòmica per a sala de Fitness. Audiovisuals Mister Mix

La sala de Spinning, pensada per passar d'Classes de Spinning Virtuals i Classes Presencials amb instructor, es va preparar amb un televisor Sharp de 60 polzades. Aquest anava connectat a un rack Fonestar habilitant la possibilitat de connectar un Pen Drive al propi Rack i no a la televisió. I facilitant al personal l'accés a la connectivitat.

Instal·lació Econòmica per a Sala de Fitness. Audiovisuales Mister Mix
Instal·lació Econòmica per a Sala de Fitness. Audiovisuales Mister Mix
Instal·lació Econòmica per a Sala de Fitness. Audiovisuales Mister Mix