Espais del CEM Vallirana

Preparació de dues sales, una sala d'Spinning per a classes virtuals amb un televisor SHARP de 60 polzades, caixes acústiques LD Stinger de 10 polzades i un previ ECLER SAM-32. I una segona sala d'activitats dirigides de Fitness amb 4 televisors Samsung de 40 polzades amb ancoratges VOGELS en columnes circulars metàl·liques.

L'any 2014 la direcció de la piscina municipal de Vallirana es va posar en contacte amb Audiovisuales Mister MIx per a una reforma integral de les sales d'Activitats Dirigides i la Sala de Fitness. D'entre diverses propostes, es va decidir per una instal·lació econòmica però de gran rendiment per a les necessitats del centre.

L'electrònica general, es va compondre per un Previ ECLER SAM-312, un lector de CD/MP3/USB GEMINI CDMP-1400 i un Micròfon sense fil GEMINI UHF-116HL. El sistema d'àudio el van formar diverses Caixes acústiques LD Stinger de 10 polzades amb les seves corresponents Etapes de Potència LD DP1600.

La sala de Spinning, pensada per passar de classes virtuals a classes presencials amb monitor, es va preparar amb un televisor SHARP de 60 polzades connectat a un rack FONESTAR habilitant la possibilitat de connectar un PEN DRIVE al propi rack i no al televisor, facilitant al personal l'accés a la connectivitat.

A la sala de Fitness es van instal·lar 4 televisors Samsung de 40 polzades amb uns sistemes d'ancoratge de la marca VOGELS especialment dissenyats per poder penjar les televisions en columnes circulars metàl·liques. El resultat va ser més que excel·lent podent col·locar els televisors tant de forma horitzontal com de forma vertical.