Instal·lacions Audiovisuals per a Ajuntaments

Durant aquests més de 25 anys de dedicació a les instal·lacions audiovisuals per a ajuntaments i a el sector del lloguer, a la distribució ia la venda, a les instal·lacions i als el manteniment d'equips audiovisuals. Hem tingut l'oportunitat de treballar amb diverses institucions públiques i realitzar innombrables instal·lacions per a ajuntaments i organismes públics d'Espanya. A continuació exposem alguns exemples:

Alguns Projectes d'Instal·lacions Audiovisuals per a Ajuntaments

Equips a Sala de Premsa per a Streaming: Delegació del Govern a Barcelona

De cadascuna de les Instal·lacions Audiovisuals per a Ajuntaments en destaquem els aspectes següents:

Àudio i Imatge per a Auditoris. INCASOL: L'INCASOL a Barcelona ens sol·licita la renovació completa dels equips Audiovisuals de l'Auditori. Instal·lem diverses televisions repartides per la sala, un projector i diversos altaveus de sostre. El sistema permet utilitzar plataformes com Zoom o gravar els esdeveniments per editar-los.

Sonoritzar Piscina amb Megafonia. CEM Olesa: Sonorització de diversos espais de la Piscina Municipal d'Olesa de Montserrat. Més concretament, el primer espai, la piscina interior, es va sonoritzar amb altaveus resistents a la humitat ECLER ECMP8.

Instal·lacions Audiovisuals a Auditoris. INSST: Transformació, millora i modernització d‟un auditori operatiu principalment en tres aspectes. Primer, pas de preses de VGA a HDMI mitjançant emissors-receptors Kramer TP-580. Segon, millora de la qualitat d'imatge mitjançant una càmera SONY d'alta resolució.

Instal·lació Audiovisual a Sala de Premsa. CatSalut: Equipem l'Auditori per a Rodes de Premsa del CatSalut a Barcelona. Subministrem i instal·lem tots els equips audiovisuals necessaris per poder fer rodes de premsa per videoconferència, retransmetre en directe per televisió oa Streaming per internet.

Instal·lació Econòmica a Sala de Fitness. CEM Vallirana: Preparació de dues sales del Centre Esportiu. D'una banda, una sala de Spinning per a classes virtuals amb un televisor SHARP 60 polzades, altaveus LD Stinger de 10 polzades i un previ ECLER SAM 402. I per altra banda, sala d'activitats dirigides de Fitness amb 4 televisors Samsung de 40”. ..

Instal·lació Audiovisual a la Sala d'Actes. Ateneu: Preparació d´una sala d´actes mitjançant una pantalla elèctrica Oray Square Pro de 180x135 cm. Un projector SONY de 4500 ANSI VPL-CW255. I per altra banda, la sonorització de la sala està composta per diversos altaveus DACORD 108 de 150W.

Equips a Sala de Premsa per Streaming. Subdelegació del Govern a Barcelona: Modernitzem tota la instal·lació audiovisual de la Sala de Premsa de la Subdelegació del Govern a Barcelona per poder, entre altres coses, reproduir en streaming els diferents esdeveniments.

Posa't en contacte amb nosaltres i et contestarem el més ràpid possible.
Demana pressupost per al teu projecte o instal·lació audiovisual sense compromís.

Formulario de contacto

Audiovisuales Mister Mix

Tel.+34 93 280 48 88
C / Ramón Miguel Planas, 16
08034, Barcelona

Perquè som la millor elecció en les Instal·lacions Audiovisuals per a Ajuntaments?

D'una banda, som experts en la instal·lació, el lloguer i el manteniment d'equips audiovisuals per a ajuntaments i organismes públics. Per exemple, fem instal·lacions audiovisuals en ajuntaments o busquem solucions audiovisuals per a centres educatius i els convertim en centres tecnològics moderns.

També fem Instal·lacions Audiovisuals per a qualsevol lloc o qualsevol situació, esdeveniment o tipus d'espai. Utilitzem material i equips audiovisuals de qualitat. Sempre busquem la millor opció que s'adapti a les necessitats dels nostres clients.

Atenem des de projectes audiovisuals econòmics fins als treballs més complexos i exclusius. D'altra banda, coneixem de primera mà la forma de treballar i les particularitats de les relacions contractuals entre una empresa com Audiovisuales Mister Mix i un ens públic.

Finalment, un aspecte molt important és que complim amb tots els requisits per poder ser proveïdors dels organismes públics espanyols. Coneixem molt bé com funciona el sistema d'adjudicacions de projectes per als ajuntaments i tots els tràmits municipals necessaris per poder dur a terme qualsevol tipus de col·laboració.

Contractes de Manteniment en Instal·lacions Audiovisuals per a Ajuntaments

Actualment portem el manteniment d'equips audiovisuals per a ajuntaments, el manteniment de gimnasos i piscines municipals dels equips de so i imatge. Som proveïdors de diversos ajuntaments, lloguem material per a les celebracions de diversos pobles de Catalunya i podem atendre qualsevol petició per a esdeveniments que necessitin equip audiovisual especialitzat.

També col·laborem estretament amb diverses empreses de lloguer i muntatge d'escenaris i altres infraestructures que es puguin necessitar en les celebracions i festes populars. A més comptem amb la possibilitat de contractar animadors per a festes, músics de totes les modalitats i qualsevol cosa que es pugui necessitar.

Tenim la màxima experiència en el sector audiovisual. Això ens permet garantir totes la Instal·lacions Audiovisuals que fem i assegurar la millor relació qualitat - preu del sector. Dominem a la perfecció les instal·lacions audiovisuals fixes, les instal·lacions itinerants i les instal·lacions audiovisuals per a ajuntaments. Sempre oferim assessorament personalitzat en tot allò que necessitin els nostres clients d'Organismes Públics.

Pots demanar-nos informació sobre instal·lacions audiovisuals per a ajuntaments, sobre la compra d'equips audiovisuals, sobre el manteniment d'equips de so i imatge i sobre el lloguer d'equips a Barcelona i Espanya.

Instal·lacions Audiovisuals Ajuntaments. Audiovisuals Mister Mix

No obstant això, si el que busques és algun tipus d'instal·lació o recurs audiovisual per a ajuntaments i organismes públics més concret. Et presentem la següent classificació d'opcions. Sense cap dubte, invertir en qualsevol d'aquests punts modernitzarà totes les instal·lacions audiovisuals en ajuntaments i simplificarà molts dels processos que formin part de les activitats de l'organització. Un exemple d'això és, la instal·lació de projector en sala d'actes, com a punt de partida i factor indispensable per a qualsevol ajuntament o organisme públic.

Il·luminació espectacular i efectes

Il·luminació Espectacular i Efectes per a ajuntaments

 

Megafonia i microfonia professional

Megafonia i Microfonia Professional per a ajuntaments i organismes públics

Preparació i equipació de sales

Sistemes de Control Audiovisual per a ajuntaments i organismes públics

Solucions DIGITAL SIGNAE

Solucions Digital Signage per a ajuntaments i organismes públics