Instal·lacions Audiovisuals per a Ajuntaments

Durant aquests més de 25 anys de dedicació a les instal·lacions audiovisuals per a ajuntaments i a el sector del lloguer, a la distribució ia la venda, a les instal·lacions i als el manteniment d'equips audiovisuals. Hem tingut l'oportunitat de treballar amb diverses institucions públiques i realitzar innombrables instal·lacions per a ajuntaments i organismes públics d'Espanya. A continuació exposem alguns exemples:

Alguns Projectes d'Instal·lacions Audiovisuals per a Ajuntaments

Posa't en contacte per a assessorament personalitzat.

  Audiovisuales Mister Mix

  Tel.+34 93 280 48 88
  C / Ramón Miguel Planas, 16
  08034, Barcelona

  Perquè som la millor elecció en les Instal·lacions Audiovisuals per a Ajuntaments?

  D'una banda, som experts en la instal·lació, el lloguer i el manteniment d'equips audiovisuals per a ajuntaments i organismes públics. Per exemple, fem instal·lacions audiovisuals en ajuntaments o busquem solucions audiovisuals per a centres educatius i els convertim en centres tecnològics moderns.

  També fem Instal·lacions Audiovisuals per a qualsevol lloc o qualsevol situació, esdeveniment o tipus d'espai. Utilitzem material i equips audiovisuals de qualitat. Sempre busquem la millor opció que s'adapti a les necessitats dels nostres clients.

  Atenem des de projectes audiovisuals econòmics fins als treballs més complexos i exclusius. D'altra banda, coneixem de primera mà la forma de treballar i les particularitats de les relacions contractuals entre una empresa com Audiovisuales Mister Mix i un ens públic.

  Finalment, un aspecte molt important és que complim amb tots els requisits per poder ser proveïdors dels organismes públics espanyols. Coneixem molt bé com funciona el sistema d'adjudicacions de projectes per als ajuntaments i tots els tràmits municipals necessaris per poder dur a terme qualsevol tipus de col·laboració.

  Contractes de Manteniment en Instal·lacions Audiovisuals per a Ajuntaments

  Actualment portem el manteniment d'equips audiovisuals per a ajuntaments, el manteniment de gimnasos i piscines municipals dels equips de so i imatge. Som proveïdors de diversos ajuntaments, lloguem material per a les celebracions de diversos pobles de Catalunya i podem atendre qualsevol petició per a esdeveniments que necessitin equip audiovisual especialitzat.

  També col·laborem estretament amb diverses empreses de lloguer i muntatge d'escenaris i altres infraestructures que es puguin necessitar en les celebracions i festes populars. A més comptem amb la possibilitat de contractar animadors per a festes, músics de totes les modalitats i qualsevol cosa que es pugui necessitar.

  Tenim la màxima experiència en el sector audiovisual. Això ens permet garantir totes la Instal·lacions Audiovisuals que fem i assegurar la millor relació qualitat - preu del sector. Dominem a la perfecció les instal·lacions audiovisuals fixes, les instal·lacions itinerants i les instal·lacions audiovisuals per a ajuntaments. Sempre oferim assessorament personalitzat en tot allò que necessitin els nostres clients d'Organismes Públics.

  Pots demanar-nos informació sobre instal·lacions audiovisuals per a ajuntaments, sobre la compra d'equips audiovisuals, sobre el manteniment d'equips de so i imatge i sobre el lloguer d'equips a Barcelona i Espanya.

  Instal·lacions Audiovisuals Ajuntaments. Audiovisuals Mister Mix

  No obstant això, si el que busques és algun tipus d'instal·lació o recurs audiovisual per a ajuntaments i organismes públics més concret. Et presentem la següent classificació d'opcions. Sense cap dubte, invertir en qualsevol d'aquests punts modernitzarà totes les instal·lacions audiovisuals en ajuntaments i simplificarà molts dels processos que formin part de les activitats de l'organització. Un exemple d'això és, la instal·lació de projector en sala d'actes, com a punt de partida i factor indispensable per a qualsevol ajuntament o organisme públic.

  Il·luminació espectacular i efectes

  Il·luminació Espectacular i Efectes per a ajuntaments

   

  Megafonia i microfonia professional

  Megafonia i Microfonia Professional per a ajuntaments i organismes públics

  Preparació i equipació de sales

  Sistemes de Control Audiovisual per a ajuntaments i organismes públics

  Solucions DIGITAL SIGNAE

  Solucions Digital Signage per a ajuntaments i organismes públics