Ajuntaments i Organismes Públics

Durant aquests més de 25 anys de dedicació al sector del lloguer, la distribució i venda, instal·lació i manteniment, d'equips audiovisuals, hem tingut l'oportunitat de treballar, en moltes ocasions, amb diversos ajuntaments i organismes públics d'Espanya. Coneixem de primera mà la forma de treballar i les particularitats de la relació contractual entre una empresa com Audiovisuales Mister Mix i un ens públic.

D'altra banda, complim amb tots els requisits per poder ser proveïdors dels organismes públics espanyols, coneixem molt bé com funciona el sistema d'adjudicacions de projectes dels ajuntaments i tots els tràmits municipals necessaris per poder dur a terme qualsevol tipus de col·laboració.

Actualment portem el manteniment dels equips de so i imatge de diversos gimnasos i piscines municipals, som proveïdors de diversos ajuntaments, lloguem material per a les celebracions de diversos pobles de Catalunya i podem atendre gairebé qualsevol petició per a esdeveniments que necessitin equip audiovisual especialitzat. També col·laborem estretament amb diverses empreses de lloguer i muntatge d'escenaris i altres infraestructures que es puguin necessitar en les celebracions i festes populars.

 

Projectes d'èxit

AUDITORI DEL INSST DE BARCELONA

Transformació, millora i modernització d'un auditori operatiu principalment en tres aspectes. Pas de tomes de VGA a HDMI mitjançant emissors-receptors Kramer TP-580. Millora de la qualitat de la imatge mitjançant una càmera SONY d'alta resolució SRG-300SE.

Seguir llegint.

ESPAIS DEL CEM VALLIRANA

Preparació de dues sales, una sala d'Spinning per a classes virtuals amb un televisor SHARP de 60 polzades, caixes acústiques LD Stinger de 10 polzades i un previ ECLER SAM-32. I una segona sala d'activitats dirigides de Fitness amb 4 televisors Samsung de 40.

Seguir llegint.

BIBLIOTECA MUNICIPAL L'ATENEU

Preparació d'una sala d'actes mitjançant una pantalla elèctrica Oray Square Pro de 180x135 cm sobre la qual projecta un projector SONY de 4500 ANSI VPL-CW255. La sonorització de la sala està composta per 4 caixes acústiques DACORD 108 de 150W.

Seguir llegint.


Si el que busques és algun tipus d'instal·lació o recurs audiovisual per a col·legis i centres educatius més concrets, et presentem la classificació d'opcions. Sens dubte, invertir en qualsevol d'aquests punts modernitzarà qualsevol instal·lació i simplificarà molts dels processos que formen part de les activitats de l'organització.