Sonoritzar Piscina amb Megafonia. Olesa de Montserrat

Sonoritzar Piscina amb Megafonia. Sonorització de diversos espais de la Piscina Municipal d’Olesa de Montserrat. Més concretament, el primer espai, la piscina interior, es va sonoritzar amb altaveus resistents a la humitat ECLER ECMP8. Aquests serveixen tant per a avisos generals com per a la realització de classes d’activitats dirigides aquàtiques. El segon espai, la piscina exterior i les zones enjardinades de centre, es va sonoritzar amb altaveus d’exterior ECLER EMSP50TI.

Finalment, es va instal·lar per tots els espais restants, vestuaris, passadissos i banys, un sistema de megafonia, format tant per altaveus de sostre ECLER IC6 com per altaveus de superfície ECLER AMBIT 103. Aquesta instal·lació de megafonia permet la possibilitat de donar avisos programats per tot el centre. Tant a la piscina interior, a les zones exteriors i a la resta de les zones comuns.

Instal·lació Audiovisual durant el confinament per COVID 19

L’objectiu de la direcció del centre, amb molt bon criteri, era el d’actualitzar totes les instal·lacions i sorprendre als abonats amb les millores.

Tenint en compte sempre la normativa provisional a causa de l’estat d’alarma pel COVID 19. Es van poder realitzar les reformes sol·licitades durant els períodes permesos per la llei. Reobrint les portes amb grans novetats i satisfacció dels abonats.

Al maig de 2020, en ple confinament pel COVID 19, ens van demanar dissenyar i instal·lar els sistemes d’àudio i de megafonia de les Piscines Municipals d’Olesa de Montserrat.

 

Durant part del confinament, aprofitant l’aturada obligatoria, es van finalitzar les obres de reforma completa de tots els espais de centre

Equips de Megafonia per a una Piscina Municipal i les Zones Comuns

Per al sistema de megafonia es va optar per passar les diferents fonts d’àudio per la Matriu ECLER MIMO88SG per poder distribuir el so a les diferents zones seleccionades.

Vestidors principals, vestuaris d’estiu, piscina exterior, piscina interior, zones comunes i oficines.

A la matriu ECLER MIMO88SG, es van connectar la consola d’avisos de sobretaula ECLER eMPAGE i la pantalla tàctil mural ECLER WPNETTOUCH, des de la qual es pot controlar les diferents zones. També es van afegir les etapes de potència ECLER.

Primer, els altaveus que es van utilitzar per a la sonorització van ser 10 altaveus ECLER IC6 per encastar a les zones d’oficines amb sostres falsos.

Segon, 14 altaveus de superfície ECLER AMBIT 103, per a les zones comunes sense fals sostre.

Tercer, 4 altaveus d’exterior ECLER EMSP50TI per a la piscina exterior.

I finalment, 2 altaveus ECLER ECMP8 resistents a la humitat, per a la sonorització de la piscina interior dedicada a l’Aquagym i altres activitats dirigides.

Sonoritzar Piscina amb Megafonia. Audiovisuales Mister Mix
Sonoritzar Piscina amb Megafonia. Audiovisuales Mister Mix
Sonoritzar Piscina amb Megafonia. Audiovisuales Mister Mix

Sonoritzar Piscina amb Megafonia garantint el bon estat dels equips

Amb la finalitat d’evitar la corrosió dels sistemes, per humitat o altres factors perjudicials per als equips d’àudio, es va preparar tota la instal·lació audiovisual perquè els equips crítics estiguessin en una sala a uns 20 metres de la piscina.

Així, aprofitant les noves tecnologies, es va dissenyar i implementar una solució nova i molt pràctica, que garanteix una llarga vida de tots els equips audiovisuals.

En primer lloc, els altaveus instal·lats a la piscina van ser els ECLER ECMP8 amb una alta resistència a la humitat amb la certificació IP56, que garanteix la invulnerabilitat a condicions adverses.

En segon lloc, el rack principal, compost per un primer reproductor d’àudio ECLER EPLAYER 1 i el receptor del micròfon sense fil Ecler, es troba en una sala lliure d’humitat i a resguard de la gent. Per poder portar el senyal del micròfon a la zona de la piscina s’han instal·lat antenes emissores / receptores. El sistema es controla a distància des d’una aplicació per al mòbil, a través d’una wifi interna destinada exclusivament a aquest ús.

Finalment, un segon reproductor d’àudio ECLER EPLAYER 1 també va situat al rack, s’utilitza per a la música ambient i per llançar missatges automàtics informatius als clients.

CEM Olesa de Montserrat. Audiovisuales Mister Mix
Sonoritzar Piscina amb Megafonia. Audiovisuales Mister Mix
So Piscina. Audiovisuales Mister Mix
Projector de so exterior. Audiovisuales Mister Mix
Sonoritzar Piscina amb Megafonia. Audiovisuales Mister Mix
Sonoritzar Piscina amb Megafonia. Audiovisuales Mister Mix