Megafonia i Microfonia Professional

Megafonia y Microfonia Profesional Audiovisuales Mister MixLes instal·lacions de Megafonia i Microfonia Professional són presents a la majoria d'establiments i serveis. Independentment de si estem parlant d'edificis d'oficines, locals comercials, centres esportius, centres educatius o espais d'oci. Aquestes instal·lacions audiovisuals tenen diverses funcions segons el moment i el lloc en què estiguem. Per exemple, en un col·legi la megafonia i microfonia se sol utilitzar per a avisos als alumnes i empleats. Encara que estan preparades per alertar de qualsevol situació d'emergència. En els comerços, locals d'oci i centres esportius el seu ús pot estar destinat a avisos d'emergència però la major part del temps es destina a la sonorització ambiental.

Perquè som la teva millor elecció per Megafonia i Microfonia?

A Audiovisuales Mister Mix considerem la Megafonia i Microfonia Professional clau per a tots els nostres clients. Assegurem i garantim sempre la qualitat de tots els nostres productes i instal·lacions. Els anys i l'experiència en el sector ens han convertit en una empresa audiovisual realment fiable i de garanties. Un aspecte clau, que molta de la nostra competència omet, és que nosaltres assegurem la qualitat del so. Per exemple, tota instal·lació de megafonia i microfonia tindrà sempre la mateixa qualitat de so en totes les estàncies i tots els seus racons. Fem estudis detallats de l'estructura i composició de l'espai. Considerem tots els aspectes que puguin afectar a la instal·lació i els preveiem abans de començar, el que ens permet treure-li el millor partit i rendiment a l'equip de so i a la sala.

Megafonia i Microfonia Professional avui

No oblidem que, a Audiovisuales Mister Mix, sempre treballem amb equips audiovisuals de qualitat. Som experts en la venda, la instal·lació i el manteniment d'equips de megafonia i microfonia professional de tot tipus. La megafonia i la microfonia poden tenir les següents aplicacions i destinacions.

Difusió d'avisos o plans d'emergència

En vehicles de seguretat o de difusió comercial

Tot tipus de centres esportius (estadis de futbol, poliesportius, gimnasos)

Centres comercials, petits comerços, centres culturals

Col·legis, universitats i acadèmies

Hospitals, empreses, magatzems i teatres

Esdeveniments populars o concentracions de persones a l'aire lliure

 

A les instal·lacions de megafonia i microfonia, quan algun dels seus usos estigui destinat a emergències, s'han de complir amb uns requisits i unes normatives específiques de seguretat. Per exemple, instal·lant la megafonia del pati d'un col·legi, un aspecte fonamental és el de facilitar la transmissió dels missatges. Assegurant sempre que arribi a tots els racons i a tots els alumnes. La instal·lació de diversos sistemes de megafonia en diferents escoles ens ha convertit en veritables experts en la megafonia professional.

Microfonia i Megafonia Professional en Col·legis

Per exemple, hi ha un aspecte que, a primera vista sembla molt simple i obvi. En moltes ocasions les instal·lacions o els equips de megafonia els trobem en sales allunyades de la gent. On és difícil arribar a temps si es dóna una situació d'emergència. Sempre hem de facilitar l'accés als equips per a la difusió de missatges d'emergència. No obstant això, és bastant més simple si dotem al nostre sistema de megafonia d'un micròfon sense fils. La qual cosa ens permetrà difondre qualsevol missatge en i des de qualsevol lloc, ja sigui des de la sala d'actes, des del menjador o des del gimnàs. Tot i que la megafonia en el col·legis també pot tenir molts altres usos. Per exemple, pot millorar el rendiment dels alumnes en les classes de gimnàstica amb un fil musical. Nosaltres respectem tots i cadascun dels aspectes que puguin afectar els nostres projectes, per això ens adaptem a les necessitats dels nostres clients.

Instal·lacions de Megafonia i Microfonia Professional Analògica

A les instal·lacions de sistemes de megafonia utilitzem una gran varietat de components, tots ells d'alta tecnologia i fiabilitat. No obstant això, mai oblidem l'estètica del producte, ja que sempre intentem que sigui compatible i que quedi el més integrada possible amb la decoració de l'espai. Els elements més comuns en tota instal·lació d'equips de megafonia són:

 • Micròfons de tot tipus i per a gran varietat d'usos
 • Equip reproductor de música, per a la sonorització ambiental
 • Amplificadors, mescladors i preamplificadors
 • Altaveus o caixes acústiques de tot tipus
 • Connexions, connectors i cables per megafonia

Instal·lacions de Megafonia i Microfonia Professional per IP

L'última novetat tecnològica en les instal·lacions de megafonia és el que s'anomena, sistema de megafonia IP. Aquesta permet reduir costos d'instal·lació i abastar distàncies molt més llargues sense pèrdua de qualitat d'àudio. Les principals diferències amb la megafonia tradicional són:

 • Transmissió d'àudio per LAN, Ethernet
 • Canals d'àudio il·limitats i detecció automàtica
 • No hi ha límit de zones ni de potència
 • Instal·lació de cablejat més senzilla
 • Facilita el control des de qualsevol punt de la instal·lació

Micròfon Professional

Al mercat audiovisual, hi ha una enorme oferta de tot tipus de micròfons. A Audiovisuales Mister Mix coneixem la importància d'escollir bé el micròfon per a cada ocasió. Amb el pas dels anys, han anat apareixent marques amb models de micròfons molt econòmics però de dubtosa qualitat. Nosaltres oferim micròfons professionals de qualitat. No obstant això, també disposem de productes més econòmics però de qualitat garantida. Amb nosaltres trobaràs el que necessitis i sempre garantim la millor relació qualitat - preu de mercat.

Som experts en la instal·lació de sistemes sense fils i qualsevol sistema professional de micròfons. Entre aquests destaquen els micròfons sense fils de diadema per mantenir les mans lliures. El sistema de micròfon sense fils professional de mà, sistema de microfonia per a instructors de fitness. És important comptar amb bons micròfons i sistemes sense fils, ja que no és el mateix utilitzar micròfons amb cable que micròfons sense fil d'alta fidelitat. Aquests proporcionen més llibertat de moviment i seguretat a qualsevol persona que l'utilitzi.

Tipus de Micròfons

 • De veu amb cable
 • Sense fil de mà
 • Micròfons sense fil de diadema i de solapa
 • De sobretaula i de conferències
 • D'estudi
 • Per càmeres i per al cinema

Tots els micròfons i sistemes sense fil compten amb un transmissor i un receptor.

Megafonia i Microfonia Professional Audiovisuales Mister Mix
Megafonia i Microfonia Professional Audiovisuales Mister Mix

Com escollir un Micròfon?

L'elecció de comprar un micròfon sense fil és, en moltes ocasions, una difícil decisió. En Audiovisuales Mister Mix venem una de les millors marques del mercat. SHURE proposa tres preguntes clau a l'hora d'escollir els millors micròfons per a cadascuna de les nostres necessitats.

Què és el que es vol captar?

El primer aspecte que hem de tenir en compte. Ens referim a si el micròfon va captar veus. Quin tipus de veus? Cantades o parlades. O anem a captar so ambient, so d'instruments, entre d'altres.

En quin entorn utilitzarem el micròfon?

Òbviament el micròfon serà diferent si l'anem a utilitzar en un estudi de gravació o en un gimnàs per a una classe de fitness.

Quin tipus de so busquem en el micròfon?

Depenent de les altres dues preguntes podem pensar sobre la base de la freqüència que estiguem buscant. Que el so que surt del micròfon quedi per sobre de tots els altres sons o que s'integri.

Un Exemple d'Elecció d'un Micròfon per Gimnàs

En el cas d'un gimnàs, el més important és que els tècnics de Fitness puguin fer ús d'un micròfon que estigui dissenyat per funcionar en condicions esportives. És a dir, que no hi hagi cables, que suporti la humitat i que doni una bona qualitat de so. En aquest cas, l'única solució és comptar amb un micròfon sense fils. Per exemple els micròfons de diadema, que compten amb auriculars i protecció per a la humitat. Aquest tipus de micròfon té unes característiques perfectes per utilitzar-se en el fitness i substituir el micròfon de mà.

Demana el teu pressupost sense compromís amb la millor relació qualitat-preu

No obstant això l'elecció del micròfon perfecte, ja sigui un micròfon sense fil o un micròfon amb cable pot tenir moltes més incògnites. Si dubtes en algun aspecte, no dubtis a fer-nos la consulta. T'aconsellarem amb la millor solució per a la teva necessitat.

Contacta amb nosaltres i no dubtis a demanar pressupost o recomanacions si vols un bon equip de megafonia o microfonia a Barcelona i a tot Espanya. Oferim el millor resultat. La millor solució per al correcte funcionament del teu equip. Creant un sistema sense fil amb micròfon de mà i transmissor. O auriculars sense fil bluetooth, auriculars sense fil amb micròfon, micròfon sense fil de diadema, micròfon de solapa, i molts més. Contacta amb nosaltres si vols qualsevol sistema sense fil o accessoris professionals. Creem així tot tipus de solucions audiovisuals per a l'educació i solucions de digital signage per la teva empresa, entre moltes altres opcions que tenim disponible per a tu.