Megafonia i Microfonia Professional

Les instal·lacions de Megafonia i Microfonia Professional són presents a la majoria d'establiments i serveis. Independentment de si estem parlant d'edificis d'oficines, locals comercials, centres esportius, centres educatius o espais d'oci.

Aquestes instal·lacions audiovisuals tenen diverses funcions segons el moment i el lloc en què estiguem. Per exemple, en un col·legi la megafonia i microfonia se sol utilitzar per a avisos als alumnes i empleats. Encara que estan preparades per alertar de qualsevol situació d'emergència.

En els comerços, locals d'oci i centres esportius seu ús pot estar destinat a avisos d'emergència però la major part de el temps es destina a la sonorització ambiental.

Megafonía y Microfonia Profesional

Perquè som la teva millor elecció per les teves instal·lacions de Megafonia i Microfonia?

En Audiovisuales Mister Mix considerem la Megafonia i Microfonia Professional clau per a tots els nostres clients. Assegurem i garantim sempre la qualitat de tots els nostres productes i instal·lacions. Els anys i l'experiència en el sector ens han convertit en una empresa audiovisual realment fiable i de garanties. Un aspecte clau és que sempre assegurem la qualitat del so.

Per exemple, tota instal·lació de megafonia i microfonia tindrè sempre la mateixa qualitat de so en tots els espais i tots els seus racons. Fem estudis detallats de l'estructura i composició de l'espai. Considerem tots els aspectes que puguin afectar la instal·lació i els preveiem abans de començar, el que ens permet treure-li el millor partit i rendiment a l'equip de so i a la sala.

Com és la Megafonia i la Microfonia Professional avui?

No oblidem que, en Audiovisuals Mister Mix, sempre treballem amb equips audiovisuals de qualitat. Som experts en la venda, la instal·lació i el manteniment d'equips de megafonia i microfonia professional de tot tipus. La megafonia i la microfonia poden tenir les següents aplicacions i destinacions:

 • Difusió d'avisos o plans d'emergència
 • En vehicles de seguretat o de difusió comercial
 • Tot tipus de centres esportius (estadis de futbol, ​​poliesportius, gimnasos)
 • Centres comercials, petits comerços, centres culturals
 • Col·legis, universitats i acadèmies
 • Hospitals, empreses, magatzems i teatres
 • Esdeveniments populars o concentracions de persones a l'aire lliure

A les instal·lacions de megafonia i microfonia, quan algun dels seus usos estigui destinat a emergències, s'han de complir amb uns requisits i unes normatives específiques de seguretat. Per exemple, instal·lant la megafonia del pati d'un col·legi, un aspecte fonamental és el de facilitar la transmissió dels missatges. Assegurant sempre que arribi a tots els racons i a tots els alumnes. L'instal·lació de diversos sistemes de megafonia en diferents escoles ens ha convertit en veritables experts en la megafonia professional.

Microfonia i Megafonia Professional en Col·legis

Per exemple, hi ha un aspecte que, a primera vista sembla molt simple i obvi. En moltes ocasions les instal·lacions o els equips de megafonia els trobem en sales allunyades de la gent. On és difícil arribar a temps si es dóna una situació d'emergència. Sempre hem de facilitar l'accés als equips per a la difusió de missatges d'emergència. No obstant això, això és bastant més simple si dotem al nostre sistema de megafonia d'un micròfon sense fils.

La qual cosa ens permetrà difondre qualsevol missatge en i des de qualsevol part, ja sigui des de la sala d'actes, des del menjador o des del gimnàs. Tota Instal·lació de Megafonia per Col·legis pot tenir molts altres usos. Per exemple, pot millorar el rendiment dels alumnes en les classes de gimnàstica amb un fil musical. Nosaltres respectem tots i cadascun dels aspectes que puguin afectar els nostres projectes, per això ens adaptem a les necessitats dels nostres clients.

Què són les Instal·lacions de Megafonia i Microfonia Professional Analògica?

A les instal·lacions de sistemes de megafonia utilitzem una gran varietat de components, tots ells d'alta tecnologia i fiabilitat. No obstant això, mai oblidem l'estètica del producte, ja que sempre intentem que sigui compatible i que quedi el més integrada possible amb la decoració de l'espai. Els elements més comuns en tota instal·lació d'equips de megafonia són:

 • Micròfons de tot tipus i per a gran varietat d'usos
 • Equip reproductor de música, per a la sonorització ambiental
 • Amplificadors, mescladors i preamplificadors
 • Altaveus o caixes acústiques de tot tipus
 • Connexions, connectors i cables per megafonia

Com és un Micròfon Professional?

Al mercat audiovisual, hi ha una enorme oferta de tot tipus de micròfons. En Audiovisuals Mister Mix coneixem la importància d'escollir bé el micròfon per a cada ocasió. Amb el pas dels anys, han anat apareixent marques amb models de micròfons molt econòmics però de dubtosa qualitat. Nosaltres oferim micròfons professionals de qualitat. No obstant això, també disposem de productes més econòmics però de qualitat garantida. Amb nosaltres trobaràs el que necessitis i sempre garantim la millor relació qualitat - preu de mercat.

Som experts en la instal·lació de sistemes sense fils i qualsevol sistema professional de micròfons. Entre aquests destaquen els micròfons sense fils de diadema per mantenir les mans lliures. El sistema de micròfon sense fils professional de mà, sistema de microfonia per a instructors de fitness. És important comptar amb bons micròfons i sistemes sense fils, ja que no és el mateix utilitzar micròfons amb cable que micròfons sense fil d'alta fidelitat. Aquests proporcionen més llibertat de moviment i seguretat a qualsevol persona que l'utilitzi.

Quins tipus de Micròfons hi ha al sector audiovisual?

 • De veu amb cable
 • Sense fil de mà
 • Micròfons sense fil de diadema i de solapa
 • De sobretaula i de conferències d'estudi
 • Per càmeres i per al cinema

Tots els micròfons i sistemes sense fil compten amb un transmissor i un receptor.

Megafonia y Microfonia Profesional Audiovisuales Mister Mix
Megafonia y Microfonia Profesional Audiovisuales Mister Mix

Com escollir un Micròfon?

L'elecció de comprar micròfon sense fil és, en moltes ocasions, una difícil decisió. En Audiovisuals Mister Mix venem una de les millors marques de mercat. SHURE proposa tres preguntes clau a l'hora d'escollir els millors micròfons per a cadascuna de les nostres necessitats.

Què és el que es vol captar?

El primer aspecte que hem de tenir en compte. Ens referim a si el micròfon va captar veus. Quin tipus de veus? Cantades o parlades. O anem a captar so ambient, so d'instruments, entre d'altres.

En quin entorn utilitzarem el micròfon?

Òbviament el micròfon serà diferent si ho anem a utilitzar en un estudi de gravació o en un gimnàs per a una classe de fitness.

Quin tipus de so busquem en el micròfon?

Depenent de les altres dues preguntes podem pensar sobre la base de la freqüència que estiguem buscant. Que el so que surt de l'micròfon quedi per sobre de tots els altres sons o que s'integri.

Un Exemple d'Elecció d'un Micròfon per a un Gimnàs

En el cas d'un gimnàs, el més important és que els Tècnics de Fitness puguin fer ús d'un micròfon que estigui dissenyada per funcionar en condicions esportives. És a dir, que no hi hagi cables, que suporti la humitat i que doni una bona qualitat de so.

En aquest cas, l'única solució és comptar amb un micròfon sense fils. Per exemple els micròfons de diadema, que compten amb auriculars i protecció per a la humitat. Aquest tipus de micròfon té unes característiques perfectes per utilitzar-se en el fitness i substituir el micròfon de mà.

Per què hauries de contactar amb nosaltres per als teus projectes de Microfonia i Megafonia?

Pots demanar Pressupost per a Instal·lacions Audiovisuals o per Megafonia i Microfonia Professional

L'elecció del micròfon perfecte, ja sigui un micròfon sense fil o un micròfon amb cable pot tenir moltes més incògnites. Si dubtes en algun aspecte, no dubtis a fer-nos la consulta. T'aconsellarem amb la millor solució per a la teva necessitat.

Contacta amb nosaltres i no dubtis a demanar pressupost o recomanacions si vols un bon equip de megafonia o microfonia a Barcelona ia tot Espanya. Oferim el millor resultat.

La millor solució per al correcte funcionament del teu equip. Creant un sistema sense fil amb micròfon de mà i transmissor. O auriculars sense fil bluetooth, auriculars sense fil amb micròfon, micròfon sense fil de diadema, micròfon de solapa, i molts més. Contacta amb nosaltres si vols qualsevol sistema sense fil o accessoris professionals. Creem així tot tipus de solucions audiovisuals per a l'educació i solucions de digital signage per la teva empresa, entre moltes altres opcions que tens disponible per a tu.