Pis Home Cinema Sonus Faber

L'encàrrec que vam rebre del client, a l'octubre del 2015, va consistir en equipar el Saló principal de la casa amb una pantalla elèctrica de qualitat, un projector d'alta gamma i un equip de so envoltant 5.1 d'alta gamma on es pogués gaudir de totes les fonts de vídeo existents en el mercat en aquells moments.

Paral·lelament, a les habitacions principals de la casa, poder reproduir, a través d'una app de mòbil o Tablet, música procedent d'un PC o Smart Phone.

Es va instal·lar una pantalla Elèctrica ORAY SQUARE de 200x112 cm encastada al sostre, de manera que només es veia la ranura per on sortia la tela quan la pantalla estava recollida. El projector va ser un SONY VPL-CH350 FULL HD de 4000 ANSI que es va instal·lar en un elevador VideoLift de manera que quan no s'utilitzava el projector quedava ocult en el sostre.

Per a la configuració del Home Cinema es van utilitzar Caixes Acústica SONUS FABER de la sèrie Venere. La 2.5 com altaveus principals i el Centre com a altaveu central. Els 2 altaveus del darrere van ser de sostre, davant la impossibilitat de ser de sòl i es va decidir col·locar els models BOSTON HSI-480. El sistema es va completar amb un subwoofer actiu REL T / 51 en color negre piano.

Pel que fa a l'electrònica de govern del sistema, el cor va ser el Amplificador MARANTZ SR-6009 i les fonts de vídeo 1 BluRay MARANTZ UD-5007 junt amb 1 Apple TV d'última generació i un TDT FULL HD per poder els canals normals de la televisió.

Per equipar les habitacions principals amb música a la carta, es van utilitzar altaveus de sostre BOSTON HSI-480 i HSI-250 connectats a amplificadors SONOS AMP ZP-120, de manera que des de qualsevol lloc de la casa es pogués escollir la música a reproduir en les diferents habitacions.