Instal·lació de Home Cinema. Cinema a Casa amb Sonus Faber

Instal·lació de Home Cinema amb Sonus Faber Venere. A audiovisuales Mister Mix vam rebre l'encàrrec de Sonoritzar un Habitatge amb so per totes les estances i de Subministrar i Instal Home Cinema a la Sala Principal.

Per a això vam fer l'instal·lació d'un projector d'alta resolució Sony VPL-CH350 FULL HD de 4000 ANSI. Juntament amb una pantalla d'alta qualitat, la pantalla elèctrica ORAY Square de 200x112. L'equip de so envoltant 5.1 no va ser altre que el dels sistemes i components del Sonus Faber de la sèrie Venere.

El resultat va ser un Home Cinema d'alta qualitat que permet reproduir totes les fonts d'àudio i vídeo de l'mercat.

Per a aquest projecte respectem diverses premisses de propietari. En primer lloc, en les diferents estances i habitacions de l'habitatge, s'havia de poder reproduir mitjançant una aplicació per a mòbil o per tablet qualsevol font d'àudio.

Al seu torn, cada estada devia ser independent de les altres, podent reproduir diferents sons en cadascuna d'elles.

D'altra banda, tota l'instal·lació audiovisual havia d'anar el mes d'acord possible amb els aspectes decoratius i estètics de totes les estances, sense deixar cables o altres aspectes a la vista.

Instal·lació de Home Cinema amb Sonus Faber Venere

Els aspectes a destacar de l'instal·lació del home cinema amb Sonus Faber són els següents. Primer, es va instal·lar una pantalla Elèctrica ORAY SQUARE de 200x112 cm encastada al sostre, de manera que només es pogués veure la ranura per on surt la tela quan la pantalla està recollida. I segon, el projector ser un Sony VPL-CH350 FULL HD de 4000 ANSI que es va instal·lar en un Suport de sostre per Projector VideoLift Sopar 8VL100 de manera que quan no s'utilitza el projector queda totalment ocult al sostre.

Per a la configuració del Home Cinema es van utilitzar Altaveus Sonus Faber Venere 2.5 com altaveus principals. Com altaveu central es va utilitzar el Sonus Faber Centre. Davant la impossibilitat de posar uns altaveus de sòl dels dos altaveus del darrere van ser altaveus de sostre. Es va decidir col·locar els models Boston Acoustics HSI-460. El sistema es va completar amb un Subwoofer actiu REL Acosutics T5i en color negre piano.

Pel que fa a la electrònica de govern de sistema, el cor va ser l'Amplificador Marantz SR-6009 i les fonts de vídeo van ser, un reproductor de BluRay Marantz UD-5007 juntament amb un Apple TV d'última generació i un TDT FULL HD per poder visualitzar els canals normals de la televisió.

Sonorització d'un Habitatge

Per equipar les habitacions i estances amb música a la carta, es van utilitzar altaveus de sostre Boston Acoustics HSI-460 i els Boston Acoustics HSI-250 connectats als amplificadors Sonos AMP ZP-120. D'aquesta manera des de qualsevol lloc de la casa es pogués escollir la música a reproduir en les diferents habitacions.

Venda i Instal·lació de Home Cinema. Audiovisuales Mister Mix
Venda i Instal·lació de Home Cinema. Audiovisuales Mister Mix
Venda i Instal·lació de Home Cinema. Audiovisuales Mister Mix