Auditori del INSST de Barcelona

Transformació, millora i modernització d'un auditori operatiu principalment en tres aspectes. Pas de preses de VGA a HDMI mitjançant emissors-receptors Kramer TP-580. Millora de la qualitat d'imatge mitjançant una càmera SONY d'alta resolució SRG-300SE. I finalment, obertura de la possibilitat de gravar i visionar en directe i en streaming els esdeveniments de l'auditori, en diverses sales contigües ia través d'una plataforma en línia, mitjançant la càmera SONY, 1 disc dur de 3TB SEAGATE ST3000DM001 i una matriu de commutació per fos KRAMER VS-88HN.

Després del corresponent concurs públic, a Audiovisuals Mister Mix se li va adjudicar el projecte de millorar el so i la imatge de l'Auditori de l'Institut Nacional de Seguretat, Salut i Benestar en el Treball de Barcelona. Els aspectes de millora van ser tres, el primer, convertir totes les preses de VGA existents a HDMI. El segon, millorar la qualitat de so, en general, eliminant el soroll de fons dels altaveus. Finalment, el tercer consistia a afegir la possibilitat d'enviar les gravacions dels esdeveniments de l'Auditori en streaming a la plataforma del centre millorant, en la mesura possible, la qualitat de les imatges.

El projecte incloïa el visionament en directe en un despatx de direcció així com en una sala de reunions propera amb capacitat per a 12 persones, a més de diversos monitors col·locats als voltants de l'Auditori.

Per a la transformació de les línies VGA a HDMI es va utilitzar maig emissors-receptors de la marca Kramer TP-580 que es van interconnectar per cable RJ45 de categoria 6. També es va utilitzar un distribuïdor de HDMI 1IN-4OUT, capaç d'assegurar una perfecta qualitat, tant en 2K com a 4K, KRAMER VMN-HN.

Per millorar la qualitat d'imatge de la gravació en directe i posterior enviament en streaming, es va instal·lar una càmera SONY d'alta resolució SRG-300SE que controlava a través d'un Joystick DATAVIDEO RMC-190 i el controlador DATAVIDEO NVS25. La instal·lació es va completar amb 1 disc dur de 3TB SEAGATE ST3000DM001 i una matriu de commutació per fos KRAMER VS-88HN.

En la instal·lació de tot el sistema es van utilitzar més de 600 metres de cable CAT 6 UTP parell trenat, 2 desembebedores d'àudio KRAMER FC-46XL i nombrosos cables de HDMI.