Instal·lacions Audiovisuals en Auditoris. Auditori de l’INSST

Instal·lacions Audiovisuals en Auditoris. Transformació, millora i modernització de tres aspectes en un auditori operatiu.

Pas de preses de VGA a HDMI mitjançant emissors-receptors Kramer TP-580. Millora de la qualitat d'imatge mitjançant una càmera SONY d'alta resolució SRG-300SE. I finalment, obertura de la possibilitat de gravar i visionar en directe i en streaming els esdeveniments de l'auditori, en diverses sales contigües i a través d'una plataforma en línia. Mitjançant la càmera SONY, 1 disc dur de 3TB SEAGATE ST3000DM001 i una matriu de commutació per fos KRAMER VS-88HN.

Després del corresponent concurs públic, a Audiovisuales Mister Mix se li va adjudicar el projecte de millorar el so i la imatge de l'Auditori de l'Institut Nacional de Seguretat, Salut i Benestar en el Treball de Barcelona.

Els aspectes de millora van ser tres, el primer, convertir totes les preses de VGA existents a HDMI. El segon, millorar la qualitat de so, en general, eliminant el soroll de fons dels altaveus. Finalment, el tercer consistia a afegir la possibilitat d'enviar les gravacions dels esdeveniments de l'Auditori en streaming a la plataforma de centre millorant, en la mesura possible, la qualitat de les imatges.

Millora i modernització de les Instal·lacions Audiovisuals en Auditoris

Per a la transformació de les línies VGA a HDMI es van utilitzar 5 emissors-receptors de la marca Kramer TP-580. Es van interconnectar per cable RJ45 de categoria 6. També es va utilitzar un distribuïdor de HDMI 1IN-4OUT, capaç d'assegurar una perfecta qualitat d'imatge i so, tant en 2K com a 4K, model Kramer VMN-HN.

Per millorar la qualitat d'imatge de la gravació en directe i posterior enviament en Streaming, es va instal·lar una càmera SONY d'alta resolució SRG-300SE que es  controla gràcies a un Joystick DATAVIDEO RMC-190 i el controlador DATAVIDEO NVS25. La instal·lació es va completar amb 1 disc dur de 3TB Seagate ST3000DM001 i una matriu de commutació per fos Kramer VS-88HN.

Instal·lacions Audiovisuals en Auditoris. Audiovisuales Mister Mix

El projecte incloïa el visionat en directe en un despatx de direcció. Així com en una sala de reunions propera amb capacitat per a 12 persones. A més de diversos monitors col·locats en els voltants de l'Auditori.

En la instal·lació de tot el sistema, es van utilitzar més de 600 metres de cable Cat 6 UTP parell trenat, 2 desembebedores d'àudio Kramer FC-46XL i nombrosos cables de HDMI.

Instal·lacions Audiovisuals en Auditoris. Audiovisuales Mister Mix
Instal·lacions Audiovisuals en Auditoris. Audiovisuales Mister Mix
Instal·lacions Audiovisuals en Auditoris. Audiovisuales Mister Mix