Experts en Integracions Audiovisuals a Barcelona i Espanya

Integracions Audiovisuals a Barcelona. Des de l'any 1992, Audiovisuales Mister Mix distribueix tot tipus d'equipament audiovisual. Actualment, però, no només distribuïm material audiovisual, sinó que també som experts en les Instal·lacions i Integracions Audiovisuals a Barcelona (Catalunya) i la resta d'Espanya. Des de les nostres oficines situades a Barcelona som capaços d'atendre totes les necessitats dels nostres clients. Sempre amb la màxima professionalitat que tants anys de presència en el sector audiovisual ens han donat.

Naixement

Com hem dit, AudiovisualEs Mister Mix va ser creada l'any 1992, coincidint amb els Jocs Olímpics de Barcelona 92. Durant diversos anys i, aprofitant el bum del Karaoke a Espanya, ens vam dedicar gairebé en exclusiva a la distribució, venda, instal·lació i manteniment d'Equips Audiovisuals de Karaoke. No obstant això, després del declivi del Karaoke, vam haver de buscar noves opcions de creixement. Així doncs, ens convertim en importadors i distribuïdors dels equips de les marques més conegudes del món audiovisual. Durant algun temps, vam mantenir l'exclusivitat de diverses d'aquestes marques a Catalunya, subministrant equips audiovisuals a professionals de les instal·lacions audiovisuals, a botigues i a grans superfícies.

Creixement

Però, el ràpid creixement del sector i l'aparició de les e-Commerce, ens van obligar a fer un altre canvi significatiu. L'opció més lògica era la de muntar una e-Commerce aprofitant els acords amb les marques i la nostra experiència en el sector. I així ho vam fer. No obstant això, cal destacar que, en aquell moment, ja no conservàvem els acords d'exclusivitat. No obstant això vam mantenir i continuem amb diverses condicions que ens permeten ser més competitius que la nostra principal competència.

Maduresa

Uns anys més tard, van aparèixer les grans plataformes de venda en línia. Aquests gegants de la venda, la distribució i el servei postvenda van causar un nou canvi en el sector de la venda i la distribució del sector audiovisual. Durant els anys anteriors a l'aparició d'aquests gegants, vam començar, per petició dels nostres clients, a realitzar instal·lacions audiovisuals de tot tipus. La qual cosa, ens va portar a formar un equip d'instal·ladors professionals d'equips audiovisuals i poder assumir més protagonisme en el sector.

De la Distribució d'Equips Audiovisuals a les Integracions Audiovisuals a Barcelona i Espanya

Integracions Audiovisuals a Barcelona. Audiovisuales Mister Mix
Integracions Audiovisuals a Barcelona. Audiovisuales Mister Mix

La nostra Història: Coneix-nos en l'actualitat

Com venim dient, amb el pas dels anys, a causa de l'evolució del sector, ens hem convertit no només en importadors i distribuïdors d'equips audiovisuals, professional i domèstic. Sinó que també realitzem tot tipus d'instal·lacions i integracions audiovisuals a Barcelona, ​​Madrid i la resta d'Espanya. Treballem amb material i equips de qualitat, adaptant els nostres projectes d'integració i instal·lació audiovisual al pressupost i necessitats dels nostres clients.

Som experts en l'equipament, la instal·lació, el manteniment i el lloguer d'equips per a Projectes d'Instal·lacions Audiovisuals en centres esportius, gimnasos, restaurants, discoteques, hotels, empreses, centres de convencions, sales de formació, col·legis i molts més. Principalment, estem preparats per a realitzar qualsevol instal·lació audiovisual professional i domèstica.

Gràcies al nostre equip d'Instal·ladors Especialitzats, també podem dur a terme projectes de Solucions Digital Signage o Cartelleria Digital, coneixem a la perfecció tot tipus d'Instal·lació de Megafonia per Col·legis i ajuntaments. Megafonia i Microfonia Professional per a hospitals i hotels. Il·luminació Espectacular i Efectes per a tots els sectors. Sense oblidar-nos de l'equipació i integració de sales mitjançant l'ús de Sistemes de Control Audiovisual.

Finalment, en honor als nostres orígens, seguim sent un dels millors i més grans professionals dels Equips Audiovisuals de Karaoke professional i domèstic. Hem realitzat innombrables instal·lacions en locals de karaoke per tot Espanya. Disposem de la major base de Cançons del Mercat, incloent Rus i Xinès i podem facilitar cançoners a mida de cada client.

Seguim sent distribuïdors oficials de les principals marques del sector, pots consultar les Marques per a Instal·lacions i Integracions Audiovisuals més destacades.

Les claus de l'èxit en les Integracions Audiovisuals a Barcelona i Espanya

El nostre treball es basa en aportar solucions a mida a les necessitats audiovisuals dels nostres clients.

Per aquest motiu, la clau del nostre èxit sempre ha estat la nostra capacitat per escoltar i comprendre les peticions dels nostres clients i saber trobar una solució que s'ajusti a totes les expectatives transmeses a el millor preu possible.

No obstant això, hi ha altres factors que han tingut un paper molt important en el desenvolupament i evolució de la nostra empresa.

 • Passió per la nostra feina
 • Equip multidisciplinari i professional
 • Productes i equips de qualitat
 • Experiència contrastada en el sector
 • Millora i formació contínua

Fem el manteniment d'instal·lacions audiovisuals amb un servei ràpid, efectiu i fiable. Complim escrupolosament els contractes de manteniment a mida de les necessitats dels nostres clients.

Desenvolupament de projectes per a instal·lacions i integracions audiovisuals

1. Escolta de necessitats i anàlisi prèvia
2. Presentació de pressupost inicial
- Disseny de la proposta (enginyeria)
- Selecció inicial d'equips i materials
- Confecció de pressupost
- Presentació i justificació de marques i models escollits
3. Aprovació de pressupost i fases d'el projecte
4. Realització d'el projecte i visites d'obra de seguiment
5. Posada en marxa i ajustos finals
6. Període de verificació d'equips

Formació tècnica sobre els nostres equips a el personal que ho manipularà

 1. Formació detallada i personal a les persones que utilitzaran els equips
 2. Assignació de persona de contacte per resoldre dubtes o problemes
 3. Lliurament de manuals d'usuari, si cal

Servei post-venda i suport continu

 1. Opció de contractació de manteniment anual
 2. Gestió d'avaries i possibles recanvis al llarg dels anys
 3. Servei tècnic oficial
 4. Canal obert de contacte per a possibles imprevist