Instal·lació Audiovisual per Fitness. The Orange Theory

Instal·lació Audiovisual per Fitness. Venda, instal·lació i posada en marxa de tot l'equipament audiovisual necessari per preparar, per una banda, una Sala d'Activitats Dirigides. I d'altra banda, una gran zona d'Activitats diverses per Fitness al gimnàs boutique de Madrid, The Orange Theory Fitness. Els equips que formen la instal·lació audiovisual per a fitness els dividim en tres grups.

El primer grup, equips de control de sales, la Matriu Digital Ecler DAM-614, el mesclador de paret Ecler WPmMIX-T i el selector de font de paret WPaVol-SR. El segon grup, els equips de sonorització per a fitness, 8 altaveus Ecler ARQIS 8 de 200 watts complementats per 2 subgreus LD SUB 10A. I el tercer grup, els equips d'imatge, 6 televisions de 55" Grundig 55VLE6621 amb el senyal provinent d'un Apple TV.

La cadena americana de Gimnasos Boutique The Orange Theory Fitness, ens va encarregar el segon centre. Aquest està situat al carrer Brasil de Madrid.

El projecte va consistir en Sonoritzar la Sala d'Activitats Dirigides amb una particularitat. El control de volum i fonts de so s'havien de manipular, no des del Rack on hi havia les etapes de potència, si no des de la sala d'activitats.

Es van instal·lar uns panells de paret, on també aniria el connector del micròfon sense fil utilitzat pel tècnic de fitness. Per a això es va utilitzar la Matriu Digital Ecler DAM-614, el mesclador de paret Ecler WPmMIX-T i el selector de font WPaVol-SR.

El sistema permet seleccionar la font a utilitzar, ubicada al Rack principal, controlar el volum d'aquesta font i barrejar amb qualitat amb el micròfon utilitzat des de la Sala.

Equips de So d'una Instal·lació Audiovisual per Fitness

Els altaveus utilitzats van ser 8 altaveus Ecler ARQIS 8 de 200 watts que es van reforçar amb 2 subgreus LD SUB 10A.

El resultat va ser un so d'alta pressió acústica en els moments d'augment de la intensitat de l'exercici. Però sobretot, es va aconseguir molta nitidesa, que és el que es necessitava perquè els comentaris i indicacions del tècnic de fitness s'entenguessin perfectament.

Òbviament, també es va aconseguir evitar els molestos acoblaments entre el micròfon i el sistema de so.

Instal·lació Audiovisual per Fitness. Audiovisuales Mister Mix

Finalment, la instal·lació es va completar amb 6 televisors de 55 polzades Grundig 55VLE6621. El senyal provinent d'un Apple TV es va fer arribar mitjançant extensors de HDMI de la marca Traulux i també es va utilitzar un distribuïdor de HDMI 1IN-4OUT de la marca GEFEN.

La megafonia a les zones comunes i els banys es va solucionar amb 8 altaveus de sostre Ecler IC52 en línia de 100 V que es van connectar a un amplificador Monacor PA-900.

Instal·lació Audiovisual per Fitness. Audiovisuales Mister Mix
Instal·lació Audiovisual per Fitness. Audiovisuales Mister Mix
The Orange Theory