Gimnàs The Orange Theory Fitness

Preparació d'una sala de dirigides en un gimnàs mitjançant la Matriu Digital Ecler DAM-614, el mesclador de paret Ecler WPmMIX-T i el selector de font de paret WPaVol-SR. La sonorització va ser composta per 8 altaveus ECLER ARQIS 8 de 200 watts que es van reforçar amb 2 subgreus LDSUB10A. A més de 6 televisions de 55 "Grundig 55VLE6621 amb el senyal provinent d'un Apple TV.

En el segon trimestre del 2018, la cadena americana de Gimnàs Boutique Orange Theory, ens va encarregar el seu segon centre al carrer Brasil de Madrid.

El projecte va consistir en sonoritzar la sala d'activitats dirigides amb la particularitat que el control de volum i fonts de so s'havia de realitzar, no des del Rack on hi havia les etapes de potència, si no des de la sala d'activitats mitjançant uns panells encastats en la paret i on també s'havia de connectar el micròfon sense fil utilitzat pel monitor.

Per a això es va utilitzar la Matriu Digital Ecler DAM-614, el mesclador de paret Ecler WPmMIX-T i el selector de font de paret WPaVol-SR. El sistema permet seleccionar la font a utilitzar, ubicada al Rack principal, controlar el volum d'aquesta font i barrejar amb qualitat amb el micròfon utilitzat a la Sala. Els altaveus utilitzats van ser 8 ECLER ARQIS 8 de 200 watts que es van reforçar amb 2 subgreus LDSUB10A. El resultat va ser un so d'alta pressió acústica i molta nitidesa que és el que es necessitava perquè els comentaris i indicacions del monitor s'entenguessin perfectament per tots els assistents i, sobretot, evitant els molestos acoblaments.

La instal·lació es va completar amb 6 televisions de 55 "Grundig 55VLE6621. El senyal provinent d'1 Apple TV es va fer arribar mitjançant extensors de HDMI de la marca Traulux i també es va utilitzar un distribuïdor de HDMI 1IN-4OUT de la marca GEFEN.

La megafonia en zones comuns i banys es va solucionar amb 8 altaveus de sostre ECLER IC52 en línia de 100V que es van connectar a un amplificador de 120W MONACOR PA-900.