Equips Audiovisuals per Empreses

 Nova Seu a Barcelona de la Consultora Mantu 

 

En aquest article, volem compartir el projecte que hem realitzat per a les noves oficines de MANTU a Barcelona, ​​una empresa líder al sector de la consultoria i la innovació. El projecte es divideix en tres parts segons les diferents sales i espais que componen les oficines. A cadascuna, hem instal·lat els equips audiovisuals més adequats per facilitar la comunicació i la col·laboració entre les deferents parts.

Equips Audiovisuals per a Empreses. Sala Panelable de 3x1

 

Aquesta sala és la més versàtil de les noves oficines de Mantu, ja que es pot dividir en tres sales més petites mitjançant panells mòbils, o bé utilitzar com a sala gran per a reunions o esdeveniments. Per adaptar-nos a aquesta flexibilitat, hem instal·lat els següents equips audiovisuals:

- Equips d'imatge: una pantalla de projecció elèctrica Kimex de 2,40 x 1,35 metres amb un projector Panasonic de 5000 ansilumens en un suport de sostre. Aquest projector ofereix una alta qualitat d´imatge i un baix nivell de soroll, ideal per a presentacions, vídeos o reunions.

- Equips de so: 6 altaveus de sostre Ecler ic6 de 15w complementat amb un amplificador en línia de 100v Ecler HMA-120 de dues zones. Aquest sistema de so permet una distribució uniforme del so per tota la sala. A més, permet dividir les zones de so en una sala gran o una mitjana i una altra petita.

Equips Audiovisuals per a Empreses
Equips Audiovisuals per a Empreses
Equips Audiovisuals per a Empreses

Equips Audiovisuals per a Empreses. Petites Sales de Reunions

 

Quan la sala panelable es divideix en tres sales més petites, cadascuna compta amb els seus propis equips audiovisuals, pensats per facilitar les videoconferències i les presentacions. A més, les oficines compten amb dues sales independents de característiques similars. Aquests són els equips que hem instal·lat en un total de 5 sales per a reunions i videoconferències a les oficines d'aquesta empresa.

- Un televisor per sala de 55" penjat a la paret amb suport de paret i complementat amb sistemes de videoconferència Polycom, càmera i micròfons extensibles. Aquests conjunts d'equips audiovisuals permeten realitzar videoconferències amb una alta qualitat d'imatge i so, a més de reunions col·laboratives i presentacions.

- Caixes de connexions a les parets perquè els participants puguin reproduir el contingut dels seus ordinadors als televisors. Aquestes caixes ofereixen diferents tipus de connexions, com ara VGA, HDMI o USB, per adaptar-se a qualsevol tipus d'ordinador.

Equips de Imatge i So
Sales per Videoconferències i Reunions
Equipos Audiovisuales para Oficinas

Equips d'Imatge i So a la Zona de la Cantina

 

Aquesta és la zona més àmplia i multifuncional de les oficines, ja que serveix tant per prendre un cafè o un descans, com per fer reunions informals o formacions amb tot el personal. Per cobrir aquestes necessitats, hem instal·lat els equips audiovisuals següents:

- 2 pantalles elèctriques Kimex de 3 x 1.69 metres penjades de les parets sobre les quals projecten dos projectors Panasonic de 5000 ansilumens PT-VZ580AJ muntats en suports de sostre extensibles Kimex. Aquestes pantalles permeten mostrar el mateix contingut en totes dues, cosa que facilita la visibilitat des de qualsevol angle.
- Per fer arribar el senyal des del rack mural als projectors hem muntat dos extensors de HDMI Ecler VEO XPS43 i un splitter HDMI 1in-2out Ecler SPH42, ja que els projectors reprodueixen el mateix contingut.
- Repartides per la sala hi ha 8 caixes acústiques Ecler EMOTUS80
- L'electrònica de la sala, muntada en un rack mural, està composta per una etapa de potència Ecler eGPA4-150 i un previ Fonestar. A més hem instal·lat un micròfon sense fil de mà LD Systems LDU308HHD. Aquest sistema permet controlar el so i la imatge des del Rack, ja que s'hi han incorporat diverses caixes de connexions de HDMI.

Equips Audiovisuals per a Empreses
Solucions Audiovisuals per a Empreses
Equips Audiovisuals per a Oficines
Equips Audiovisuals per a Empreses
Solucions Audiovisuals per a Empreses
Equips Audiovisuals per a Oficines