Instal·lació Audiovisual a Panaderia Ciabbatta

Instal·lació Audiovisual a Panaderia Ciabbatta mitjançant vuit altaveus Ecler Audeo-106 per megafonia, un projector Casio XJ-V110W-EJ i amplificadors antihumitat Monacor- PA900WP amb la finalitat de configurar dos espais.

Un primer espai per a festes i esdeveniments. I un segon espai amb so ambient mitjançant una instal·lació de megafonia.

La cadena de Fleques Ciabbatta ens va encarregar el projecte de sonoritzar els espais del seu local insígnia, situat a Sant Just d'Esvern.

D'una banda, vam fer la instal·lació de so per reproduir so ambient o fil musical i d'altra banda equipem un espai destinat a festes o esdeveniments amb projector i instal·lació acústica

Instal·lació d'Altaveus per So Ambient

Per a la sonorització dels diferents espais es van instal·lar 8 altaveus Ecler Audeo-106 repartits per tot el local. Fixats mitjançant suports de paret, aquests altaveus poden fer les funcions de megafonia per a avisos de qualsevol tipus o reproduir so ambient.

Aquests es van repartir de manera que tota la fleca tingués la mateixa qualitat de so en tots els seus racons.

No obstant això es va tenir en compte la seva distribució perquè no es dificultés la conversa a la zona de comandes, caixa i mostrador.

Per completar la instal·lació de so, es va instal·lar un amplificador antihumitat Monacor PA-900WP situat després del taulell, fora de l'abast de el públic, però de fàcil accés per al personal.

Espai per a festes amb Instal·lació Audiovisual a Panaderia

L'instal·lació audiovisual de l'espai per a festes i esdeveniments està composta per quatre dels vuit altaveus Ecler Audeo-106 instal·lats.

D'una banda, aquests fan les funcions de so ambient mentre no hi ha res programat, ja que aquest espai té taules de cafeteria mentre no hi ha esdeveniment. I d'altra banda, fan la funció de complementar al projector Instal·lat, el Casio XJ-V110W-EX.

Penjat al sostre mitjançant un suport AC PRB-2G de color negre i projectant en alçada sobre la paret del forn.

La instal·lació audiovisual es va finalitzar amb un altre amplificador antihumitat Monacor PA-900WP muntat en un Rack de sòl Fonestar amb tancament de seguretat, però de molt fàcil accés a el públic durant els esdeveniments.